Έγκλημα στον Πειραιά: Ποιο ήταν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 20χρονου; Σοκάρουν οι λεπτομέρειες! Τι εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές!

Κοινοποίηση:
1

Επί ποδός για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας ενός 20χρονου στον Πειραιά βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες συγκεντρώνουν μαρτυρίες από τους θαμώνες νυχτερινού κέντρου όπου διασκέδασε ο δολοφονηθείς, προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του αιματηρού περιστατικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφορμή του στυγερού εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην σύντροφο του δράστη.

 Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 το θύμα και ο δράστης διαπληκτίστηκαν έντονα έξω από το νυχτερινό κέντρο, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι άκουσαν τον δολοφόνο να λέει στο θύμα «γιατί με κοιτάς, γιατί με σπρώχνεις».

 

Στη συνέχεια δράστης και θύμα πιάστηκαν στα χέρια, ενώ μετά τις γροθιές, ο δράστης έβγαλε πιστόλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος, γύρω στις 04.00 από την οδό Κολοκοτρώνη 115 στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Στο σημείο απ΄ όπου μεταφέρθηκε ο άνδρας βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: