Έγκλημα στον Πειραιά: «Είδε κάτι στο κινητό μου, καβγαδίσαμε και θόλωσα» λέει ο 25χρονος που σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του

Κοινοποίηση:
d116585baf76480ea9ba46b72106f307

Μετανιωμένος ισχυρίζεται ότι είναι ο 25χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του στον Πειραιά.

Ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Βγήκε από το αυτοκίνητο της αστυνομίας έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά, φορώντας κουκούλα και μάσκα για να κρύψει το πρόσωπό του. Με τις χειροπέδες πίσω από την πλάτη και τους αστυνομικούς να δημιουργούν κλοιό γύρω του, μπήκε στο δικαστικό μέγαρο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο 25χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί.

«Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καβγάς. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα» φέρεται να υποστήριξε, σύμφωνα με το Mega, ο 25χρονος στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ρίχνοντας την ευθύνη στο θύμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. To γ@μημένο dna των σκατάλβανων….Κωλόφαρα του κερατά…Μιάσματα…Βρωμερό αλβαναριό…Αυτή η φάρα δεν έχει αναστολές ούτε ηθική…Όπως οι Γεωργιανοί….Μούλοι εντελώς.Έχει βαρβαρικό αίμα η βρωμοφυλή τους και δεν αλλάζει..

    1. ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Comments are closed.