Έγκλημα στη Ρόδο: Οργή στο twitter για τις προκλητικές δηλώσεις του θείου του δράστη

Κοινοποίηση:
moiras_rodos_fonos

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε το κρεσέντο μισογυνισμού, από τον θείο του γυναικοκτόνου της Ρόδου, ο οποίος προσπάθησε να «ξεπλύνει» τον ανιψιό του, ενοχοποιώντας το θύμα και υποστηρίζοντας ότι ορισμένες συμπεριφορές γυναικών φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα.

Χρήστες του Τwitter ζητούν παρέμβαση του εισαγγελέα, χαρακτηρίζοντας τον θείο του γυναικοκτόνου, «επικίνδυνο».

Οι δηλώσεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων:

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας και καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί κει πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας είναι σε θέση να προσφέρει.

Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας.

Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει πρέπει να την έχει λατρέψει» είπε αρχικά.

«Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε.

Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα» συνέχισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το ότι γέμισε ο τόπος καραπουτάνες που ζητούν κ γερό πορτοφόλι αλλά κ την ελευθερία τους, είναι γνωστό χρόνια τώρα.
    Το θέμα είναι ότι κανένας ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την ζωή κανενός!

  2. Ο φόνος δε δικαιολογείται ποτέ. Όμως αποκλείεται να μην υπήρξε κάποια αιτία. Δε γίνονται έτσι ξαφνικά αυτά. Και ο θείος του σε αυτά που είπε είχε δίκιο, όσο κι αν δεν αρέσει στους επαγγελματίες θιγμένους. Δε γίνεται ο άλλος να κάνει θυσίες για σένα, κι εσύ ξαφνικά να λες “βαρέθηκα τώρα άντε γεια”. Ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι, υπάρχουν άνθρωποι που δένονται. Μπορεί οι νεοελληνίδες να είναι μαθημένες να πηγαίνουν με 20-50 άτομα το χρόνο και βάλε και να μη νιώθουν τίποτα, οι περισσότεροι άντρες όμως είμαστε αλλιώς. Δε γνωρίζω αν όντως ο συγκεκριμένος ήταν ψυχάκιας, που πιθανόν να ήταν, αλλά σε γενικές γραμμές όσα είπε ο θείος δεν ήταν λάθος.

  3. η αλήθεια πονάει….πολύ μπούτι στο φέισμπουκ…..κάνει κακό……

  4. Δυστυχώς γέμισε ο τόπος ψυχασθενείς…………………..

Comments are closed.