Έγινε viral! Όλη η Ευρώπη έχει μείνει άφωνη με το γκολ του Μπουχαλάκη

Κοινοποίηση:
5195439-768x512

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν πλέον να μάθουν τον αντίπαλο τους, μια… στροφή πριν από τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά με ένα γκολ που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Ένα γκολ του Αντρέα Μπουχαλάκη το οποίο θα είναι θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια, καθώς ο διεθνής μέσος των πρωταθλητών είχε μια μυθική έμπνευση η οποία χάρισε στον Ολυμπιακό την πρόκριση.

Ο τρόπος με τον οποίο σκέφτηκε ο «Μπούχα» στην φάση του γκολ με το οποίο ισοφάρισαν οι πειραιώτες, φανερώνει πρώτα απ’ όλα ότι η ψυχραιμία και η «καθαρή» σκέψη μπορεί να κάνει την διαφορά ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα.

Γιατί η αλήθεια είναι πως τα πράγματα ήταν δύσκολα για την ομάδα του λιμανιού, τρία λεπτά πριν από το φινάλε του ματς.

Και ήταν δύσκολα γιατί ο Άρης είχε σκορ πρόκρισης, αλλά ο Μπουχαλάκης έκανε την διαφορά.

Είναι άραγε το γκολ της χρονιάς αυτό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο; Πιθανότατα ναι.

Γιατί μιλάμε για ένα γκολ που αποτελεί έμπνευση του σκόρερ και δεν είναι τυχαίο πως η συγκεκριμένη κίνηση του Μπουχαλάκη, έπαιζε σε δεκάδες ευρωπαϊκά σάιτ αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλια ήταν αποθεωτικά για την σκέψη του «Μπούχα» και την…παγίδα που έστησε στον τερματοφύλακα του Άρη, χαρίζοντας  την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Ειδικά στην Αγγλία, τα σχόλια ήταν αποθεωτικά για το γκολ που πέτυχε ο διεθνής άσος της ομάδας του Πειραιά και αυτό έχει φυσικά να κάνει και από την θητεία του Μπουχαλάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Ευρώπη αποθεώνει τον μεσοαμυντικό των πειραιωτών και δεν χωρά αμφιβολία πως τέτοιες εμπνεύσεις, τέτοια γκολ, είναι αυτά που δίνουν κι ένα διαφορετικό χρώμα στο ποδόσφαιρο.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε την πρόκριση αν ο Μπουχαλάκης δεν είχε κάνει το απρόβλεπτο.

Αν δεν είχε «κρυφτεί» στο δεξί δοκάρι του Κουέστα σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει το… απίθανο.

Και το απίθανο έγινε, με τον Ολυμπιακό να κατακτά την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και τον διεθνή μέσο της ομάδας του Πειραιά να γίνεται θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη και όχι άδικα.

Όλοι αποθεώνουν τον Μπουχαλάκη και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πρόκειται για μια επική στιγμή στην καριέρα του διεθνούς άσου.

Και ο μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού έδειξε με το συγκεκριμένο γκολ ότι στις τέσσερις γραμμές ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, μπορούν να εφαρμοστούν οι πιο «τρελές» ιδέες. Φαντασία να υπάρχει και επιμονή. Και ο Μπουχαλάκης τα έχει και τα δύο. Και ο Ολυμπιακός επίσης.

Δείτε εδώ κάποια από τα σχετικά σχόλια

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Αν στερέψατε από ιδέες και θέλετε κάτι ασυνήθιστο για να προκριθείτε και στον επόμενο γύρο, πληρώστε τερματοφύλακα του αντιπάλου, να ρίξει γροθιά σε έναν αμυντικό της ίδιας του της ομάδας ώστε και να αποβληθεί ο πορτιέρο και να χτυπήσει το πέναλτι αυτός που το κέρδισε. Έτσι, καμμία ύποπτη συμμετοχή δεν θα σας καταλογιστεί,

  2. Λέτε να μας τιμωρήσει ο θεός και να μας ρίξει τέσσερα η άρσεναλ; άντε πες τρία….

  3. Ο/Η Καρυπιδη ωραια στηνεσαι στα αφεντικα σου!μην ξεχασεις βαζελινι λέει:

    Ουτε τα προσχηματα δεν κρατανε οι Ολυμπιακαρηδες πια. Οι Οαρης θα ναι πολυ περηφανοι για ακομη μια φορα για τον ΟΣΦΠ Καρυπιδη προεδρο τους και τους διαγωνισμους υπετιμολογημενων rapid test που τους στηνει ο Χοντρος Πρεζεμπορας…Ουτε τσιπα ..για λυπηση

  4. Διδαξανε …ηθος και κρυφτηκαν στο δοκαρι. Που ουτε στην ουγκαντα δεν πανε να παρουν ετσι παιχνιδι. Αλλα σας πηραν χαμπαρι οι φιλαθλοι ολης της ελλαδας και γελανε. Ενας φιλος μου ολυμπιακος ελεγε σημερα οτι ντρεπεται πιο πολυ και απο τοτε που φυγατε στο ημιχρονο στο οακα και πεσατε Α2. Οι τσουκαλαδες ντρεπονται. Κατι ειναι και αυτο.

  5. Βλέπω τα σχόλια ….και βλέπω ότι υπάρχουν δύο ομάδες Ο Ολυμπιακός κ ο αντιολυμπιακός.
    Όσοι είμαστε Ολυμπιακοί είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας!
    Μιζέρια για τους υπόλοιπους…κλάψα και μόνο κλάψα.

  6. ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ;;

  7. Σίγουρα πολύ ποιο σοβαρή από την δική σου ομάδα….Δεν μας λες ποια ομάδα υποστηρίζεις; Η ντρέπεσαι;
    Ρε άντε κάντε μας τι χάρη…με τα κόμπλεξ σας.
    Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

  8. Mπουχα…λεει ο αλλος….
    14+15+16…+19….ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ…..

  9. Εάν γινότανε αυτό με τον ΠΑΟΚ τα παπαγαλάκια του ολιεμπιακου θα μιλούσαν για πολυϊδιοκτησίες.

  10. οσο ο παοκ εχει θυγατρικη την Ξανθη που ο σερβιτορος ανιψιος του Χαιβαν Σαββιδη την αγορασε με τον ιδρωτα της δουλειας του αλλο τοσο ειναι θυγατρικη του ολυμπιακου ο αρης. Αν ειναι να πεσει ο Αρης μαζι με τον Ολυμπιακο να πεσει και ο Παοκ. Επισης ο Παναθηνα’ι’κος για την μουφα αδειοδοτηση οπως και η Αεκ για τα χεη που δεν πληρωσε ποτε

  11. η βρωμα της εξυγιανσης…… φατε σανο εξυγιανσης ……αυτα μονο στο ελλαδισταν….. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ…………..

  12. Και έπειτα μιλάμε για εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας. Αφού δεν είναι φτειαχτό ας κάνει τα ίδια ο Ολυμπιακός αν μπορεί και στην Άρσεναλ! Α ρε κακομοίρηδες!

  13. Καταρχην ειναι σιγουρα στημενο γιατι ο τερματοφυλακας κανει οτι προσπαθει να αποκρουσει ενω αν ερχοταν απο πισω του θα ηταν απολυτα αιφνιδιασμενος. Περα απο αυτο, την πουστια, να κρυβεται ο παικτης στο δοκαρι, το λενε εξυπναδα. Ρε παιξτε στα ισια. που ακουστηκε να κρυβεται ο παικτης στο δοκαρι. Και ο τσουκαλας ντρεπεται και εσεις ειστε περηφανοι. Και μην το ξεχασω. Του σπανουλη το αντιο-θα γραφτει στην Α2. Εκτος αν κρυφτει πισω απο καμια μπασκετα και κλεψει την μπαλα απο τον σουπερ μαριο.

  14. Πιό στημένο δεν γίνεται! Ολοι ξέρουν πως ο Άρης είναι ομάδα του Ολυμπιακού!

  15. πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μπαχαλάκη ; 😂👍

  16. Πιο ΣΤΗΜΕΝΗ φάση αυτή στο 87′ για το 1-1 δεν υπάρχει! Κάνει μπαμπ ότι ΑΡΗΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Τα είχαν συμφωνήσει στο παρασκήνιο! ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!! Ένας αθλητικός εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους υποβιβάσει και τους δύο στην Γ’ Εθνική μπας και βάλουν μυαλό και οι υπόλοιποι.

    1. ΣΩΣΤΟΣ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥΣ.

      1. και περιμένανε να φθάσει στο 87…… ρε δεν πάτε καλά …….. παντού βλέπετε φαντάσματα ….
        πραγματικά δεν πετσόκοψε μόνο τον Άρη ο Μπούχα αλλά και τους εξυγιαντές ……που ήθελαν τον Ολυμπιακό εκτός διοργάνωσης μήπως και πάρουν το κύπελο …..γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ μακριά…………+14+15+16….+19…….

        1. Πως αλλιώς θα πληρωθεί ο συνεργάτης, αν δεν πέσει ποντάρισμα στην πρόκριση μετά το 85′;;; Όλα έχουν ένα τίμημα.
          Α ρε κακομοίρηδες νομίζετε πως είστε σοβαρή ομάδα…

Comments are closed.