Θύματα ληστείας έπεσαν το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων τρεις ανήλικοι στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς τέσσερις γ#φτοι τους έκλεψαν τα χρήματα που έβγαλαν από τα κάλαντα.
Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις ανήλικοι βγήκαν στους δρόμους της γειτονιάς τους, στην περιοχή της Τούμπας για να πουν τα κάλαντα, όπως συνηθίζεται τέτοια μέρα κάθε χρόνο.
Περίπου στις 12 το μεσημέρι, τέσσερις νεαροί γ#φτοι τους πλησίασαν απειλητικά επί της οδού Μικράς Ασίας, στην Τούμπα, και τους λήστεψαν τα λιγοστά χρήματα που έβγαλαν από τα κάλαντα.
Αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τους ληστές.
ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ο μαλάκας ο αδόλφος μισή δουλειά έκανε.
Να πούμε στον παππού τι δικαιοσύνη θέλει;
αν συμβεί το αντίθετο, οι βρωμά θα κάψουν όλην την Ελλάδα. είπαμε. ΛΑΘΡΟΜΑΙΜΟΥΔΕΣ, βρωμά, τουρκαλμπανια, μαφιόζοι ρωσοποντιοι = 5η φάλαγγα, = καρκίνος Ελλαδας = η χαρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ Βρωμοπολιτικων. που μπουκωνονται με χρήμα γι αυτά τα αίσχη. την κατάντια των Ελλήνων
Άν συμβή τό αντίθετο, εδώ μέσα ή δέν θά υπάρξη κανένα σχόλιο, ή τά σχόλια θά είναι επιδοκιμαστικά.
……mια ζωη λεηλατες οι ΑΣΙΑΤΕΣ.