Έβρος: Διακινητές… διαφημίζουν με ΒΙΝΤΕΟ στους λαθρομετανάστες περάσματα και δρομολόγια στην περιοχή Σουφλίου

Κοινοποίηση:
resizeimage-66

Με διάφορα ΒΙΝΤΕΟ στο διαδίκτυο, όπου είναι σημειωμένες διάφορες παραλλαγές για πέρασμα από Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου σε περιοχές του Σουφλίου, αλλά και την κίνηση που μπορούν να ακολουθήσουν στον ορεινό όγκο, οι διακινητές… διαφημίζουν στους λαθρομετανάστες την δουλειά τους.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ΒΙΝΤΕΟ που ανήρτησε το evros-news.gr, υπάρχουν σημειώσεις για σημεία στην περιοχή Λαβάρων και Μάνδρας Σουφλίου, με πληροφορίες για τον τρόπο που μπορούν να περάσουν και να κινηθούν. Να περάσουν δηλαδή από τον επαρχιακό δρόμο και στη συνέχεια μέσω Μεγάλου Δερείου, Σιδηρώ και των άλλων χωριών της περιοχής, να φτάσουν στην Σάπκα, στα όρια με το νομό Ροδόπης, ώστε να συνεχίσουν από εκεί για Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Υπάρχουν πληροφορίες στα αραβικά για συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να προσέχουν, ενώ όπως έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές, τους περιμένουν αυτοκίνητα παρατημένα με τα κλειδιά κρυμμένα να τα πάρουν και να φύγουν, σε διάφορα σημεία του ορεινού όγκου. Οι λαθρομετανάστες μπαίνουν σε ακατοίκητα σπίτια ή σε μαντριά και ανάβουν φωτιές για να ζεσταθούν και να μαγειρέψουν, με αποτέλεσμα να έχουμε συχνά πυρκαγιές και καταστροφές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: