Έβγαλαν στοίχημα για τον επόμενο βουλευτή που θα αποχωρήσει από τους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
stoixima_2806

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το στοίχημα γνωστής διαδικτυακής εταιρίας στοιχημάτων να βάλει στο κουπόνι της στοίχημα για την πολιτική κατάσταση στη χώρα και συγκεκριμένα για τη σταθερότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα, η στοιχηματική εταιρία Novibet στο στοίχημα, που έκανε την εμφάνισή του στην ιστοσελίδα της ζητά από τους παίκτες να προβλέψουν αν θα φύγει και άλλος βουλευτής από τη συγκυβέρνηση μέχρι τέλος Αυγούστου, καθώς και τον επόμενο βουλευτή που θα αποχωρήσει από το σχήμα των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Η κατηγορία περιλαμβάνει τόσο βουλευτές των ΑΝΕΛ όσο και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ως φαβορί άρα και πιο επίφοβος να εγκαταλείψει το κυβερνητικό σχήμα εμφανίζεται ο Κώστα Ζουράρις με απόδοση 2,5, την ίδια στιγμή που η απόδοση για το αν θα αποχωρήσει βουλευτής της συγκυβέρνησης μέχρι 31 Αυγούστου 2018 είναι στο 1,87.

stoixima_2806

Το σίγουρο, είναι πως αναμένονται έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, οι οποίοι θα απαιτήσουν από την εταιρεία να αποσύρει το όνομά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: