“Έβγαινα κρυφά με το Νίκο Καρβέλα γιατί είχε σχέση…” – Αποκάλυψη σοκ

Κοινοποίηση:
6787a5_nikos_karvelas

Αποκάλυψη “βόμβα” 46 χρόνια μετά στη δημοσιότητα έρχεται από μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Άννα Βίσση! “Έβγαινα κρυφά με το Νίκο Καρβέλα γιατί είχε σχέση και αυτός και εγώ”!

Πάνω στο σαλόνι του σπιτιού της στην Εκάλη, η Άννα Βίσση έχει απλώσει τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής. Από ασπρόμαυρες παιδικές φωτογραφίες στην Κύπρο μέχρι ψηφιακές, μέσα σε φακέλους στον σκληρό δίσκο και τον υπολογιστή της.

Στις ώρες που περνάμε μαζί με την Άννα Βίσση μπροστά στο πλούσιο αρχείο της, μαθαίνω λεπτομέρειες μιας καλλιτεχνικής και προσωπικής πορείας, η οποία έχει μία άσβεστη φλόγα. Η Άννα Βίσση δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που είναι. Μιλάμε για μία γυναίκα χορτασμένη από ζωή κι επιτυχία. Μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πώς να το ζητήσει πάντα με ευγένια. Τρέφει απέραντη αγάπη για τον Νίκο Καρβέλα και απαράμιλλο θαυμασμό για την κόρη της. Λίγο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου «Ηλιοτρόπια» από την Panik Gold κι ανάμεσα στις εμφανίσεις της, θυμάται όλες αυτές τις ξεχωριστές για εκείνην στιγμές. Αυτό είναι το άλμπουμ της ζωής της:

Γεννήθηκα στη Λάρνακα της Κύπρου, από τους γονείς μου Νέστορα και Σοφούλα. Ευτυχώς με ονόμασαν Άννα. Το όνομά μου το πήρα από τη γιαγιά μου, τη μητέρα της μαμάς μου.

kar

Εδώ, σε μια πολύ ερωτευμένη φάση της ζωής μου. Όταν τελείωσα το σχολείο έκανα focus στη μουσική. Κάποια στιγμή, γνώρισα το ’74 τον Καρβέλα. Συνεργάστηκα τότε μαζί του σε τραγούδια από εδώ κι από εκεί, ώσπου κάποια στιγμή πήγαμε στη Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «Μόνο η αγάπη». Εκεί ερωτευτήκαμε και αρχίσαμε να έχουμε κρυφά έναν δεσμό, γιατί και οι δύο βγαίναμε με άλλους. Κάποια στιγμή κάναμε ένα ταξίδι στο Παρίσι κι αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από τον Τάκη Διαμαντόπουλο, που ζούσε εκεί και τον συναντήσαμε τυχαία.

Πηγή: Vice

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: