Έβαλε ελαιόλαδο μαζί με μαγειρική σόδα σε ένα μπολ – Ο λόγος; Φανταστικός

Κοινοποίηση:
psigeio

Βάλτε μαγειρική σόδα και ελαιόλαδο σε μπολ και ανακατέψτε τα! Με αυτό το μείγμα θα ηρεμήσετε από κάτι που σας “βασανίζει” καθημερινά.

Συγκεκριμένα, όλοι οι γονείς έχουν θέματα με την καθαριότητα και ψάχνουν απελπισμένα για λύσεις, είτε για ζωγραφισμένους τοίχος, είτε για λερωμένα χαλιά, είτε για αυτοκόλλητα κολλημένα στο ψυγείο.

Αφού, λοιπόν, σας δείξαμε τι κάνει η σόδα στα πόδια, θα περάσουμε σε ένα μυστικό καθαριότητας και αυτό λοιπόν, είναι η αφαίρεση των αυτοκόλλητων από την πόρτα του ψυγείου.

Και μη γκρινιάζετε που δε μπορείτε να το καθαρίσετε και να τα βγάλετε, γιατί το ίδιο κάνατε κι εσείς, όταν ήσασταν μικροί. Εμείς λοιπόν, σας λέμε πως μπορείτε να ξεκολλήσετε τα αυτοκόλλητα από το ψυγείο σε λιγότερο από δέκα λεπτά, χρησιμοποιώντας δύο υλικά που έχετε στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Σε ένα μπολάκι βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και λίγο ελαιόλαδο.
Ανακατέψετε τα μέχρι να γίνουν ένα.
Με ένα πινελάκι απλώστε το μείγμα στην περιοχή του ψυγείου όπου είναι κολλημένα τα αυτοκόλλητα και αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια θα δείτε πως τα αυτοκόλλητα θα ξεκολλήσουν με μεγάλη ευκολία κι εσείς απλά θα έχετε χρειαστεί λιγότερο από 10’ για να το κάνετε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: