Άφησε το ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊού και έγινε πιτσαδόρος!

Κοινοποίηση:
a6z7zyj_u_1256x620_1

Το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και αρκετοί παίκτες έχουν αναγκαστεί στο να βρουν ένα νέα επάγγελμα, αυτό έκανε και ο Λεάντρο Γκαστόν Ροντρίγκες της Σαν Πέντρο ντε Γουατεμάλα, που το γύρισε στην πώληση πίτσας.

Ο 32χρονος Αργεντινός φορ είναι ο δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα στη Γουατεμάλα, αλλά δεν μπορεί, πλέον, να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αφού η σεζόν έχει σταματήσει εξαιτίας της πανδημίας.

Ο σύλλογος Σαν Πέντρο σταμάτησε να πληρώνει και έτσι πουλάει πίτσες με τη βοήθεια της φίλης του. Ο Λεάντρο Γκαστόν Ροντρίγκες έχει αγωνιστεί και στην Κύπρο, αλλά ο κορωνοϊός τον οδήγησε να ξεκινήσει ένα νέο επάγγελμα.

«Έχουμε σταματήσεις τις προπονήσεις εδώ και δύο μήνες αν και ο σύλλογος που έχει δώσει συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθώ. Η κοπέλα μου με επισκέφθηκε και τρεις μέρες αργότερα έκλεισαν τα σύνορα. Της αρέσει να μαγειρεύει και δημοσιεύσαμε φωτογραφίες στα social media. Ο κόσμος άρχισε ρωτάει εάν μπορεί να αγοράσει. Βλέποντας πως οι απολαβές μου έχουν πέσει αποφασίσαμε να προχωρήσουμε την ιδέα μας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε παραγγέλνοντας μέσω whatsapp, facebook και instagram, ενώ ένα παιδί με το μηχανάκι του κάνει τις διανομές. Η σύζυγός μου ζυμώνει τη ζύμη, ετοιμάζει τη σάλτσα», είπε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Ροντρίγκες ανέφερε πως ο μισθός του στην ομάδα είναι πολύ καλός, αλλά δεν ήθελε να αγγίξει τις αποταμιεύσεις του και λόγω της καταγωγής του από την Ιταλία, ξέρει να φτιάχνει πίτσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: