Άφησε τις πασαρέλες και έπιασε τις… π@ρν@ταινίες!

Κοινοποίηση:
andreadi

Τη Χριστίνα Ανδρεάδη τη γνωρίσαμε από την προσπάθεια της να μπει στο GNTM το 2018. Κατάφερε να φτάσει μέχρι το bootccamp, αλλά τελικά αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να συμμετάσχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

«Θέλω να τονίσω ότι δεν μου έκανε κανείς κάποια πρόταση. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν εγώ προσωπικά. Μπορούσα να βρίσκομαι σε κάποια γυρίσματα εφόσον συμφωνούσαν και οι ηθοποιοί. Το έβλεπα, το ξανάβλεπα και πήγα εγώ και είπα στα παιδιά… Ξέρετε τι; Άμα με θέλετε, μπορώ να συμμετάσχω κάπου και γω.

Δεν ήταν ο αρχικός μου σκοπός μια διεθνής καριέρα, αλλά άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο πραγματικά. Τους αρέσαμε τόσο πολύ που μας έχουν κλείσει ήδη από τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε σε πάρα πολλές χώρες.

Τα χρήματα είναι σίγουρα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό. Στις ταινίες παίζουμε μαζί με το αγόρι μου. Αυτός μπορεί να παίξει και με άλλες πρωταγωνίστριες, αλλά είμαστε μαζί. Δε μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει ζήλεια. Αλλά κυρίως υπάρχει κατανόηση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Πρωταγωνιστεί στους Sugarbabes απο την αρχή φαίνονταν ότι ήταν περπατημένη και άτομο του αγοραίου έρωτά και παρίστανε δήθεν το μοντέλο

  2. Απο την αρχη φαινοντανε αυτη οτι προοριζονταν για τα πεζοδρομια ειχε προστυχο και δηθεν υφακι

  3. και να ήθελε να κρυφτεί η χαρά την αφήνει; δε την αφήνει.

  4. βρήκε την κλίση της. Follow your heart! Άλλωστε δεκαετίες τώρα, οι αριστεράντζες πείθουν τον κόσμο ότι είναι λειτούργημα, όπως οι γιατροί, οι δικαστικοί, οι εκπαιδευτικοί και πάει λέγοντας…

  5. γεμισαμε ριαλιτυ σαβουρες και αυτα βλεπουν τα 18χρονα. παρατανε το σχολειο, ή δε πάνε καν πανεπιστήμιο και κοιτάνε να βγάλουν ευκολο χρήμα και να αυτοπροβληθούν σε τηλεόραση, τικ τοκ ‘ινφλουσενσινγ’ ιντερνετ, ριαλιτι τυπου big borther gnmt bachelor, μόντελινγκ
    και μετά όλα αυτά καταλήγουν να γίνονται βαποράκια και βίζιτες. αφήστε τα αυτά και φτιάξτε το εκπαιδευτικό σύστημα γιατι το σχολειο δε κάνει τίποτα για να αποτρέψει τη νέα γενιά στο να καταλήξει έτσι. τουβλα βγαίνουν και είναι ολα αδιάφορα. ούτε δραστηριότητες ουτε τίποτα. αντικοινωνικά όντα χωρίς ενδιαφέροντα, ουτε καν αθλητισμό.

  6. Το παν είναι να υπάρχει «κατανόηση»!!!
    “Μόλις το κοπάδι αποδεχθεί τον υποχρεωτικό, βίαιο εμβολιασμό το παιχνίδι ολοκληρώνεται!! Θα δεχτούν οτιδήποτε με την βία , αίμα ή δωρεά οργάνων -για το «μεγαλυτερο καλό»-.Μπορουμε να τροποποιησουμε γενετικά τα παιδιά και να τα στειρωσουμε για το «μεγαλυτερο αγαθό». Ελέγξτε τα μυαλά των προβάτων και ελέγχετε το κοπάδι. Οι δημιουργοί των εμβολίων θέλουν να κάνουν δισεκατομμύρια και πολλοί σε αυτό το δωμάτιο είναι επενδυτές. Είναι ένα μεγάλο win-win!! Εμείς αμβλυνουνε το κοπάδι και το κοπάδι θα μας πληρώνει για την παροχή υπηρεσιών της «εξολοθρευσης».”
    Χένρι Κίσινγκερ.

  7. Οι στόχοι των σημερινών νέων : εύκολο και πολύ χρήμα (ναρκωτικά, πορνεία, μπούρδελλινγκ) = σάπιες ψυχές.

    1. Δεν εχει αγορι εχει…..ΑΓΟΡΙΑ που εχουν περασει και ολα απο την κρεβατοκαμαρια της

  8. Ετσι χτιζονται οι καριέρες με τα πόδια ψηλα κι ολα τα φτανω…

  9. Καλη επιτυχία κοριτσαρα μου.
    Ερχομαι και γω για κασκαντερ αμα με θελετε…καπου θα συμετάσχω και γω

Comments are closed.