Άτακτο ρακούν πιάστηκε να κλέβει φαΐ σε σπίτι και “κοκκίνισε από ντροπή” [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
ΡΑΚΟΘΝ

Το περιστατικό με τον άτακτο κλεφτάκο συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε ένα σπίτι στο Ντάλτον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με το ρακούν να πιάνεται επ’ αυτοφώρω.
Ένα πεινασμένο ρακούν μπήκε στα κρυφά μέσα σε ένα σπίτι στο Ντάλτον της Τζόρτζια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ψάχνοντας να βρει κάτι να φάει.
Όμως δεν μπορούσε να βγει και χρειάστηκε τη βοήθεια των σωστικών υπηρεσιών, όπως αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του το τοπικό αρχηγείο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
«Όλοι μας χρειαζόμαστε ένα χεράκι κάπου-κάπου» λένε οι πυροσβέστες στην ανάρτησή τους στο Facebook, με το άτακτο ρακούν να φιγουράρει στη φωτογραφία από τη διάσωσή του.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει όταν εμφανίζεται στην υπηρεσία για να κάνεις τη βάρδιά σου ως πυροσβέστης» γράφουν οι διασώστες στην ανάρτησή τους.
«Μας κάλεσαν για να βοηθήσουμε αυτόν τον μικρό τύπο να βγει από το σπίτι στο Ντάλτον, τη Δευτέρα το βράδυ» λένε οι πυροσβέστες.

Μάλιστα, μετά τη “σύλληψή” του το ρακούν φαίνεται να καλύπτει το πρόσωπό του με το χέρι του, λες και δεν θέλει να φωτογραφηθεί από τις κάμερες των δημοσιογράφων, όπως πολλές φορές κάνουν οι επικίνδυνοι κακοποιοί.

«Όπως βλέπετε, ντράπηκε πολύ για τις πράξεις του, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα για να ντρέπεται» ανέφερε με χιούμορ η πυροσβεστική για το παγιδευμένο ρακούν.
Η πυροσβεστική υπηρεσία αναφέρει ότι μετά τη διάσωση του ρακούν, το ζωάκι αφέθηκε και πάλι ελεύθερο στη φύση.
«Ελπίζουμε από εδώ και στο εξής να είναι λιγότερο περιπετειώδες στην αναζήτηση της τροφής του» είπαν οι πυροσβέστες.

Όπως ήταν φυσικό, το μικρό ρακούν κέρδισε τη συμπάθεια αναρίθμητων χρηστών στα social media, αλλά και οι πυροσβέστες πήραν τα εύσημα των σχολιαστών για την έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβασή τους.
«Ω, Θεέ μου, δεν έχω ξαναδεί ρακούν να καλύπτει το πρόσωπό του μ’ αυτόν τον τρόπο. Είναι αξιολάτρευτος» έγραψε κάποιος για το άτακτο ζωάκι.
«Το κάνουν αυτό όταν είναι φοβισμένα» διευκρίνισε κάποιος για το ντροπαλό ρακούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: