Άρχισε και τους τα χώνει ο Γιώργος Κύρτσος: “Να παραιτηθεί από την Πρωθυπουργία”

Κοινοποίηση:
2022-02-18 (1)

Ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος μίλησε στο δελτίο του ΙΟΝΙΑΝ για την διαγραφή του από την ΝΔ.

«Προτείνω να εγκαταλείψει ο Μητσοτάκης την Πρωθυπουργία, γιατί αυτά που κάνει δεν έχουν σχέση με την εντολή που έλαβε» δήλωσε ο Γ.Κύρτσος σε ερώτηση για το εάν προτίθεται να εγκαταλείψει την έδρα.

«Η διαγραφή μου δεν είναι έργο Μαρινάκη είναι έργο Μητσοτάκη» ανέφερε περιγράφοντας την  τελευταία επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό που όπως είπε έγινε τον Απρίλιο του 2021 , όταν ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι θα τον διαγράψει εάν συνεχίσει την κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΝΔ.

  2. Μου αρέσει που ασχολείστε με αυτόν τον άχρηστο τον Κύρτσο.

  3. εκεινος ο κυμπουροπουλος το αξιο τεκνο της ελλαδος, ο λαμπρος επιστημων, το ατομο για το οποιο συγκινηθηκε το πανελληνιο και τον ψηφισε ολο το σκουπιδαριο της νδ εχει ψελισει μια κουβεντα για αυτα που συμβαινουν στη χωρα; φαγατε “νικο ξανθοπουλο-αντζελα ζηλεια” και αλλοι τρωνε χαβιαρι και σας εχουν κατουρημενους

  4. Α ρε Κυρτσο και κυρ Κύρτσο και αφέντη τσουτσουλομύτη …

  5. Όποτε σας έχω ακούσει από το παρελθόν να μιλάτε κύριε Κύρτσο συμφωνούσα μαζί σας! Όμως τί κάνετε τόσα χρόνια σε αυτό το μπουρδελοκόμμα; Γιατί μιλήσατε τώρα;

  6. κ.Κυρτσο αργησες να ξυπνησεις αλλα ευτυχως ξυπνησες! Μεχρι προτινος τη στηριζες τη Κουλα! Εδω και κανα εξαμηνο σου χει χαλασει η συνταγη!
    Θλιβομαι κυριολεκτικα γιατι σε θεωρουσα ξυπνιο και πατριωτη κι επρεπε να ταχες δει αυτα απο την αρχη! Τελος παντων καλιο αργα παρα ποτε!

  7. Αυτή η κυβέρνηση δεν γνωρίζει τη λέξη δημοκρατία ούτε την ελευθερία της έκφρασης τι σημαίνει.

  8. Αυτός μοιάζει εκπληκτικά με έναν παλιό Κνίτη. Μα πολύ όμως..

    1. Ο Γ Κύρτσος είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στο LSE και έκανε τα πρώτα του πολιτικά βήματα στη νεολαία του ΚΚΕ από την οποία διαγράφηκε το 1977. Η εμπλοκή του με τη δημοσιογραφία στις αρχές της δεκαετίας του 80 άλλαξε τις ιδεολογικές του πεποιθήσεις και μετακινήθηκε στον χώρο της κεντροδεξιάς.

  9. Ξεβρακωμα Κουλη απο Κυρτσο….Στεφανε , πρεπει να παιξει πρωτοσελιδο !

  10. Αν κάποιος τολμήσει να πει την αλήθεια σας βρίζει στο εξωτερικό !!! δεν γνωρίζετε ότι στο εξωτερικό η Ελλάδα είναι dan να μην υπάρχει ;

  11. Τα τρολλ της ΝΔ ξεκινησαν δουλεια πρωι,πρωι.

  12. Η Λίστα Πέτσα δλδ δεν τον ενόχλησε, αλλά άρχισε να ενοχλείται από το Σεπτέμβριο του 2020 και μετά! Μέχρι τότε η διαχείριση της πανδημίας ήταν τέλεια.
    Κάλυψε τα στελέχη της ΝΔ που ενεπλάκησαν στο σκανδαλο NOVARTIS αλλά ήλπιζε ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει αποζημιώσεις από τη Νovartis.
    Μάλιστα…. Πολλοί πηδανε άπ’ το τρένο πριν συγκρουστεί! Ή θα πάει αλλού ή ξέρει ότι ο Μητσοτάκης θα πάρει τον πούλο από αρχηγος ΝΔ και θα επαναπροσληφθει έχοντας μεγαλύτερες πιθανότητες επανεκλογής.

  13. Γιατι να μην τα χωσει, αφου κρατα κρυμμενα μυστικα και ντοκουμεντα;

  14. Ο/Η Χαχαχα!!!!! μπράβο κύριε Κύρτσο, να φύγει αυτός, όχι εσείς! λέει:

    Αυτός έχει καταλύσει το κράτος δικαίου και μάς έχει καταρεζιλέψει στο εξωτερικό υβρίζοντας τους έλληνες. Χούντα μέσα στο κόμμα, θέλει όλοι να του λένε ναι! Θεότρελος!

Comments are closed.