Άρχισαν οι “καινοτομίες” από τον παππούλη Μπάιντεν! Κατήργησε την απαγόρευση για κατάταξη διεμφυλικών στον στρατό

Κοινοποίηση:
stratos-usa

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατήργησε μια αμφιλεγόμενη απαγόρευση που είχε επιβάλλει ο προκάτοχός του για την κατάταξη διεμφυλικών ατόμων στον αμερικανικό στρατό, μια απόφαση που εκπληρώνει μια προεκλογική υπόσχεση του Δημοκρατικού προέδρου, η οποία αναμένεται να χαιρετιστεί από τους υποστηρικτές της ΛΟΑΤ κοινότητας.

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν πιστεύει πως η ταυτότητα φύλου δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την κατάταξη στο στράτευμα και πως η ισχύς της Αμερικής βασίζεται στην διαφορετικότητά της», ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωση.

«Με το να επιτρέπουμε σε όλους Αμερικανούς που έχουν τα προσόντα, να υπηρετούν τη χώρα τους ένστολοι, αυτό είναι καλύτερο για τον στρατό και καλύτερο για τη χώρα, διότι μια ισχύς χωρίς αποκλεισμούς είναι μια πιο αποτελεσματική ισχύς. Με απλά λόγια, αυτό είναι το σωστό που πρέπει να γίνει και είναι προς το εθνικό μας συμφέρον», συνέχισε η ανακοίνωση.

Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα το 2016 επέτρεψε σε άτομα, που αυτοπροσδιορίζονται ανοιχτά διεμφυλικά, να κατατάσσονται στις ένοπλες δυνάμεις και να λαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πάγωσε την κατάταξη τους στο στράτευμα, επιτρέποντας παράλληλα στο εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό να συνεχίζει να υπηρετεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Φαντάσου τώρα να έχεις τρανσέξουαλ στρατιώτες και να μην πηγαίνουν στο μέτωπο επειδή θα επικαλούνται πως έχουν περίοδο χωρίς βέβαια να έχουν, αλλά λόγω των “δικαιωμάτων” τους! Ο Δικαιωματισμός είναι ο νέου είδους ναζισμός αφού διαστρεβλώνει την ισότητα μεταξύ των πολιτών και δίνει περισσότερα δικαιώματα και λιγότερες υποχρεώσεις σε κάποιους! Η ισονομία και ισοπολιτεία παύει να υπάρχει!

  2. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ….

Comments are closed.