Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Με την τζιπάρα του έλιωσε αμάξι κι έστειλε νοσοκομείο την οδηγό [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ARB

Κι ενώ οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρξαν απώλειες, μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αμάξι της χτυπήθηκε από το τζιπ του γνωστού ηθοποιού, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.
Ο δημοφιλής Αυστρο-Αμερικανός ηθοποιός του Χόλιγουντ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συμμετείχε σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα αυτή την Παρασκευή, 1,5 μόλις χιλιόμετρο από το σπίτι του στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές, στο τροχαίο ατύχημα δεν υπήρχαν νεκροί, ωστόσο η οδηγός ενός Toyota Prius τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το αμάξι της πατήθηκε, κυριολεκτικά, από το SUV του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με τη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος TMZ, το σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη σε διασταύρωση, όπου ο γνωστός ηθοποιός έστριψε αριστερά, ενώ ο φωτεινός σηματοδότης ήταν ακόμα κόκκινος, καθιστώντας τον υπεύθυνο για ό,τι συνέβη.

Όταν τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν, το τζιπ του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ καβάλησε το Toyota Prius και συνέχισε για να συγκρουστεί με μια Porsche Cayenne.
Αυτόπτες μάρτυρες στο τροχαίο ατύχημα λένε ότι το συμβάν έμοιαζε σαν να ήταν βγαλμένο από μια ταινία δράσης.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός έμοιαζε συγκλονισμένος, ανησυχώντας για την υγεία της οδηγού του Toyota Prius και όπως ανέφερε το TMZ θα ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της γυναίκας που τραυματίστηκε στη σύγκρουση.
Φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα ανέβηκαν στα social media κι αμέσως έγιναν viral, με τους χρήστες να εμφανίζονται συγκλονισμένοι από τη σύγκρουση και να ασκούν σκληρή κριτική στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ που πέρασε με κόκκινο.
«Κανείς δεν πήρε κλήση; Πώς γίνεται αυτό;» ρώτησε κάποιος για το τροχαίο.
«Αυτό δεν είναι SUV, αυτό είναι λεωφορείο! Γιατί να χρειάζεται να οδηγείς κάτι τόσο μεγάλο; Μήπως έχει έναν πάγκο γυμναστικής μέσα για να γυμνάζεται;» ρώτησε ένας άλλος σχολιαστής, με αφορμή το τεράστιο τζιπ του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.
«Μήπως τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι;» ρώτησε κάποιος άλλος.
«Εξολόθρευσέ την!» σχολίασε με μια δόση μαύρου χιούμορ ένας άλλος χρήστης για τον πρωταγωνιστής των ταινιών «Εξολοθρευτής».
Δείτε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Γέρασε κι αυτός και μπορεί πλέον να μην είναι σε θέση να οδηγήσει σωστά. Καλύτερα να προσλάβει έναν οδηγό, δεν νομίζω ότι δεν διαθέτει τα λεφτά για να το κάνει.

  2. Γέρασε …το χάνει ειδικά μετά την λήξη της πολυετούς διαδικασίας του διαζυγίου και κάποιος πρέπει να του αφαιρέσει την άδεια ικανότητας οδηγού … κοντεύει τα 80 …έλεος …είπαμε μόνον κινηματογραφικός εξολοθρευτής …

  3. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΞΕΚΟΥΤΙΑΘΗΚΕ??…….ΑΣΥΣΧΕΤΙΣΤΟ……

Comments are closed.