Άρθρο 48 Σ. Μεθοδεύει αναβολή «ανά 15ήμερο» των εκλογών με κλειστή Βουλή, ο μπολσεβίκος τυχοδιώκτης λόγω “απειλής εθνικής ασφάλειας”- Πολύ σοβαρό

Κοινοποίηση:
tsipras-erntogan

Με το κόλπο της… κλειστής Βουλής και τη σύμπραξη του μειοδότη «Πάκη» που ονειρεύεται να γίνει «εθνικό σύμβολο». Πώς πάνε να φέρουν στα μέτρα τους το Σύνταγμα και να βουλιάξουν την πατρίδα…

Αδίστακτος και επικίνδυνος, ακόμη και τώρα στα τελειώματά του, ο Τσίπρας χρησιμοποιεί τις προκλήσεις της Τουρκίας και τον «θαλάσσιο Αττίλα» στην Κύπρο για να κρατηθεί στην εξουσία. Για να προσπαθήσει να παρατείνει έστω και για μερικές εβδομάδες, αν όχι για μήνες, την παραμονή του στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Αποκάλυψη που δημιουργεί πολιτικούς μετασεισμούς. Κύριε Μητσοτάκη, μάζεψε τους αυλικούς σου, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και κάνε σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ζήτα ραντεβού με τον Παυλόπουλο κι άσε τις εξυπνάδες.

Οι στιγμές είναι κρίσιμές και το Αιγαίο και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν δεν είναι οι Άγιοι Ισίδωροι που  παντρεύτηκε ο μελλοντικός υπουργός Άμυνας, την ώρα που στο ΚΥΣΕΑ, έστηναν τα βρώμικα σενάρια.

Όλες οι αποκαλύψεις στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Με έβγαλες εκτός εαυτού. Δεν κάνει τίποτα είναι τεμπέλης είναι προδότης πουλάει την πατρίδα του στους Τουρκαλάδες, πάει μιλάει με το ΕΣΥΕΑ είναι πολεμοχαρής θέλει πόλεμο για να παρατίνει τις εκλογές. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ. Πρώτη φορά που βγήκα εκτός εαυτού με το συγκεκριμένο σάϊτ.

Comments are closed.