Άνω κάτω χωριό στην Κρήτη – Καταγγελίες για παιδιά θετικά στον κορονοϊό που δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Κοινοποίηση:
720_787653_d8d64029b5-b7fccb74cd9d2f8a

Aναστάτωση επικρατεί στην κοινότητα Γερανίου στην Κρήτη έπειτα από καταγγελίες ότι κάποια παιδιά έχουν εντοπιστεί θετικά στον κορονοϊό, αλλά κυκλοφορούν στην κοινότητα χωρίς να έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινότητας Γερανίου Ρεθύμνου στο προφίλ της στο facebook, έχει ενημερωθεί, ήδη, η αστυνομία για το θέμα, προκειμένου να υπάρξουν έλεγχοι, ενώ επισημαίνεται πως οι καταγγελίες έχουν γίνει στα μέλη του συμβουλίου της τοπικής Κοινότητας.
«Ενημερώνουμε ότι έχουν γίνει σε μέλη του συμβουλίου μας καταγγελίες, ότι κάποια παιδιά που είναι φορείς κορονοιού, κυκλοφορούν στο χωριό μας. Επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε λόγω προσωπικών δεδομένων ποια παιδιά έχουν κάνει τεστ και βγήκαν θετικά, (εκτός εκείνων που μας ενημέρωσαν οι ίδιοι και τους ευχαριστούμε πολύ για την υπεύθυνη στάση τους ), ενημερώσαμε την αστυνομία για να προχωρήσει στους προβλεπόμενους ελέγχους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Παρακαλούμε πολύ να κάνουν όλα τα παιδιά τεστ και εφόσον βρεθούν θετικά να ενημερώσετε όσους ήρθαν σε επαφή. Επιπλέον παρακαλούμε τους γονείς να προφυλάξουν τα παιδιά τους και να μην κυκλοφορούν άσκοπα γιατί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοιού στο χωριό μας είναι μεγάλος», συμπληρώνεται στο δελτίο Τύπου. «Παρακαλούμε βοηθήστε όλοι, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο Γεράνι. Προγραμματίσετε να εμβολιαστείτε όλοι όσοι δεν το έχετε ακόμα κάνει. Έχει ανοίξει ήδη η πλατφόρμα και για τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Σας ευχαριστούμε», καταλήγει η ανακοίνωση της τοπικής κοινότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το τελικό τους συμπέρασμα και προτροπή…να εμβολιαστείτε όλοι!!!!!! Αντί να αφήσουν τα παιδιά να χαρούν τη ζωή και να αποκτήσουν την σημαντική φυσική ανοσία, γιατί αυτό είναι το καλύτερο!!!! Αυτοί με την τακτική τους αυτή στοχοποιούν και στιγματίζουν τον κόσμο, ακόμη και για τις απλές ιώσεις, αφού κάνουν τεστ μόνο για τον συγκεκριμμένο ιό!!! Εξάλλου είναι πια πασιφανές οτι η…πανδημία βαίνει προς εκτόνωση, παρότι δεν έχει επέλθει ακόμη πλήρως η πολυπόθητη ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ, και οι μεταλλάξεις που ήδη υπάρχουν είναι μικρότερης νοσηρότητας και θνησιμότητας, ενώ και στην Αγγλία έχει αποδειχθεί οτι εκείνοι που νοσούν βαρύτερα και νοσηλεύονται περισσότερο είναι οι εμβολιασμένοι, κατά 8 φορές περισσότερο!!!!!!!

  2. ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΡΕ.ΑΧΡΙΣΤΟΙ .ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕΣΑ .ΤΗ ΚΑΛΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑΤΑΤΟΥΣ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ.ΓΕΡΟΥΣ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΤΑ.ΣΑΛΙΑΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΗ.ΔΕΝ.ΤΑ.ΕΔΟΣΕ.ΣΕ.ΑΥΤΟΥΣ

Comments are closed.