Άντρας παθαίνει “Εξορκιστή” και γυρνάει το κεφάλι του 180 μοίρες [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
BB

Ένας άντρας έγινε viral όταν έκανε ένα τρομερό κρακ στο σβέρκο του, που άφησε τους χρήστες του TikTok να ουρλιάζουν από τρόμο.

Ο Αμέρ Νταμπούρ βιντεοσκοπήθηκε να στριφογυρνά το κεφάλι του σαν κουκουβάγια σε μια γωνία σχεδόν 180 μοιρών, ενώ είχε βγει για ποτό με τους φίλους του.

Συγκεκριμένα, στο viral βίντεο που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 3 εκατ. views, o Αμέρ βάζει το ένα χέρι πίσω από το κεφάλι του και το άλλο στο σαγόνι του.

Χωρίς να έχει δώσει καμία προειδοποίηση, γυρνά απότομα το κεφάλι του, κάνοντας στροφή σχεδόν 180 μοιρών.
Στο βίντεο ακούγεται ένας άντρας να σαστίζει και να λέει: “Θεέ μου, χρειάζομαι ένα ποτό. Χρειάζομαι ένα ποτό!”.

Ο Αμέρ κρατάει έτσι το κεφάλι του για μερικά δευτερόλεπτα, προτού γυρίσει και πάλι στην κανονική θέση κι αρχίσει να κουβεντιάζει με τους φίλους του.

Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok που με χιούμορ το χαρακτήρισε τρικ για πάρτι, προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να γυρίσουν κι αυτοί ένα παρόμοιο βίντεο κάνοντας το ίδιο κόλπο.

«Τι στον Εξορκιστή κάνει αυτός;» ρώτησε ένας από τους χρήστες, κάνοντας αυθόρμητα τη σύνδεση με το κοριτσάκι στη γνωστή ταινία θρίλερ που έχει δαιμονιστεί και στριφογυρίζει το κεφάλι του με παρόμοιο τρόπο.

«Έχω δει πάρα πολλές τρομακτικές ταινίες» σχολίασε ένας άλλος. Ενώ κάποιος είπε: «Είναι το πρίκουελ του Εξορκιστή!»

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως καλό είναι να μην προσπαθήσετε να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο κόλπο στο σπίτι σας, καθώς υπάρχει σοβαρός φόβος να τραυματιστείτε.

Το συγκεκριμένο βίντεο έρχεται να ακολουθήσει τη μόδα με τα επικίνδυνα βίντεο που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο TikTok και γίνονται viral, έχοντας ως αποτέλεσμα να προκαλούν τραυματισμούς κατά την προσπάθεια των χρηστών να τα μιμηθούν.

Πρόσφατα, ένα 13χρονο κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, προσπαθώντας να μιμηθεί ένα βίντεο στο TikTok, ενώ ένα άλλο χρειάστηκε να του αφαιρέσουν τη σκωληκοειδίτιδα και τμήμα του εντέρου όταν κατάπιε μαγνήτες.

@sheaabutt00party trick! #duet if you can do this♬ Original sound – Sheabutt

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: