Άντζελα Δημητρίου: «Κάρφωσε» τον πρώην άντρα της για απιστίες – «Έτρεχα στους γιατρούς μόλις διαπίστωνα ότι πήγαινε με άλλη…»

Κοινοποίηση:
289511_antzela_dimitriou_ektrosi

Για τις φορές που αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση, αλλά και τη στιγμή που έπιασε στα «πράσα» τον σύντροφό της με άλλον άντρα είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει σε περιοδικό ότι είχε κάνει πάνω από 10 εκτρώσεις, οι οποίες την έκαναν να νιώθει ενοχές και τύψεις.

Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι ψεύτικες

«Δεν υπάρχει ρομαντισμός στα νέα παιδιά. Κάνουν σχέσεις μιας νύχτας. Βαριούνται το οτιδήποτε. Δεν ξέρουν τι θέλουν… Εγώ ήξερα πάντα τι ήθελα και τι έκανα»

Έρωτας

«Ο έρωτας είναι όμορφος αλλά επικίνδυνος. Κρύβει παγίδες. Την απιστία, την αχαριστία, τη ζήλεια. Πολλοί άντρες υπήρξαν αχάριστοι μαζί μου. Όταν ένας άντρας δεν έχει δική του προσωπικότητα και προσπαθεί να πατήσει στο όνομά σου, είναι πολύ άσχημο»

Ποιος την απάτησε…

«Ο πρώην άντρας μου. Αν μου έλεγε ”θα πάω ξανά στην πρώην μου”, θα του απαντούσα ”Στο καλό και με την νίκη!”. Το να το κάνεις κρυφά, όμως, το θεωρώ άνανδρο. Ήταν αχάριστος. Με εκμεταλλεύτηκε… Εγώ δεν έχω απιστήσει ποτέ. Αν το είχα κάνει, επειδή είμαι ειλικρινής άνθρωπος, θα σου το έλεγα»

Στη ζωή της είχε σύντροφο που αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι ήταν bisexual…

«Ήμαστε 5 χρόνια μαζί. Είχα ”ρίξει” 3 παιδιά μαζί του. Τον έπιασα στα πράσα με άντρα, 3 μήνες πριν από τον γάμο μας. Τα έσπασα όλα μες στο σπίτι και έφυγα. Για αρκετά μεγάλο διάστημα ήμουν ράκος. Φοβόμουν να εμπιστευτώ ξανά τους άντρες. Πέρασα πολύ άσχημα. Είχα μιλήσει και με ειδικούς. Κάθε 6 μήνες πήγαινα και έκανα γενικό τσεκ απ αίματος. Όπως και με τον πρώην άντρα μου, έτρεχα στους γιατρούς μόλις διαπίστωνα ότι πήγαινε με κάποια άλλη και ερχόταν μετά σε μένα…»

Εκτρώσεις

«Έχω κάνει έκτρωση πάνω από 10 φορές. Είχα παράλληλα πολλές επιπτώσεις στην υγεία μου. Από τα 39 μου ήρθε η εμμηνόπαυση. Πάντα ένιωθα τύψεις»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: