«Άντε γ@μήσου που θες και ρόλο… Πάρ’ τον στο στόμα»! Οργή και αηδία για τον Πέτρο Φιλιππίδη που αισθάνεται την ανάσα του εισαγγελέα να πλησιάζει…

Κοινοποίηση:
5597_petros_filipidis_17102019_1

Νέο σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τις εις βάρος του καταγγελίες, φαίνεται πως έταζε ρόλους ακόμα και σε ταξιθέτριες αλλά και σε παλιές του μαθήτριες με σκοπό αυτές να ικανοποιούν τις… ορέξεις του.


Όπως αναφέρουν οι ίδιες στις καταγγελίες τους στο ΣΕΗ, ενώ τις πίεζε ψυχολογικά ώστε να κάνουν πράξη αυτά που εκείνος ήθελε, στη συνέχεια, όχι μόνο δεν τους έδινε τον ρόλο, αλλά εξαφανιζόταν από προσώπου γης!

Διαβάστε στο patkiout.gr τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ Ο ΦΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΗΔΗ..Η ΨΕΥΤΟΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ Η ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΕΥΧΗ ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΛΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΑ ΦΛΩΡΟΕΙΔΗ ΤΕΡΑΤΑ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ)ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΙΚΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ,ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ..Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΕΛΙΚΑ

  2. Απορια: μια ταξιθετρια που δεχεται να εχει σεξουαλικες επαφες με ανταλλαγμα να παρει ρολο αλλα στο τελος δεν παιρνει τιποτα, θεωρειται θυμα βιασμου…;

    1. Ναι , οπω; και η Τζουλια που την βιασε ενα μπουκαλι σαμπανιας. Οι χιμπατζηδες θα το χαψουν; Τι δεν καταλαβαινεις;

  3. Αυτες δηλαδη που πηδηχτηκαν για να εξασφαλισουν ενα ρολο με το Φιλιππιδη,ποιος μου λεει οτι δεν πηδηχτουν και για ενα καλο γαμο;Κοριτσα για σπιτι (με πολλα κοκκινα φωτακια).

  4. …..ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ….ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ….ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ!!!

    1. ρε αγ@μητε ζηλιαρη ο φιλιππιδης σε πειραξε εσενα; Ηταν και η αδελφη σου εκει και την τσιμπουκωσε ή η γυναικα σου;

  5. Οργή και αηδία για τον Πέτρο Φιλιππίδη που ελεγε «Άντε γ@μήσου που θες και ρόλο… Πάρ’ τον στο στόμα»!

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΙΠ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΝΕ? TI NA ΠΟΥΜΕ Η ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ?

    ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝ? Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ;

  6. ρε μαγκας ο τυπος λεμε και δεν του φαινοταν, καλα τους εκανε! το καθε τσολι πορνιδιο ηθελε γινει ηθοποιαρα…
    Ρε αντε γ@μησου που θες και ρόλο, παρτον στο στομα ωρη!!! εΕγραψε μιλαμε!!!

  7. Κλασσική περίπτωση ανθρώπου με επιρροή που εκμεταλλεύεται τη θέση του και την αναγνωρισιμότητά του για να ικανοποιεί τα αρρωστημένα πάθη του.Η μόνη διαφορά με το Λιγνάδη είναι ότι ο δεύτεροs τα έκανε σε ανήλικα.

  8. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ…

Comments are closed.