Άννα Φόνσου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη επισκίασε τα πάντα στο γάμο μου, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Συνειδητά δεν έκανα παιδιά, νομίζω ότι το πιο δύσκολο σε αυτή τη ζωή είναι να μεγαλώνεις παιδιά», είπε η Άννα Φόνσου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το γάμο της τον οποίο επισκίασε η… κουμπάρα Αλίκη Βουγιουκλάκη.
«Αυτοσαρκάζομαι με την ηλικία μου γιατί είναι μια άμυνα προκειμένου να το πουν οι άλλοι. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι, είμαι άχρονη! Μόλις βλέπω την ταυτότητα μου παθαίνω μια ταχυπαλμία. Από τότε που έκανα το Σπίτι του ηθοποιού βλέπω την αλήθεια στο βλέμμα του κόσμου όταν λένε για μένα. Δεν έρχονται συνάδελφοι μου στο Σπίτι του ηθοποιού και τους προκαλώ. Έχω παράπονο από τους συνάδελφους μου αλλά δεν έχω και καημό», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην κάνει παιδιά αλλά και για το παιδί της αδελφής της που υιοθέτησε: «Συνειδητά δεν έκανα παιδιά, νομίζω ότι το πιο δύσκολο σε αυτή τη ζωή είναι να μεγαλώνεις παιδιά. Επειδή το παιδί της αδερφής μου το έχω από δέκα ημέρων δεν μου έλειψε να αποκτήσω δικό μου. Όλα τα συναισθήματα που αισθάνεται μια μάνα τα έχω αισθανθεί με την Ασημίνα».

Η Άννα Φόνσου είπε στη συνέχεια: «Δεν ήμουν πλούσια και όταν έγινα κόντεψα να τρελαθώ. Τι παγίδα είναι να είσαι με έναν πλούσιο άνδρα γιατί όταν θες να φύγεις λες που να πάω με τόσες ανέσεις; Άλλαξε η ζωή μου όταν γνώρισα τον Κώστα Βαγιάνο, δεν τον παντρεύτηκα γιατί δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα. Οι άντρες που παντρεύτηκα ήταν οι καλύτεροι άντρες του κόσμου, εγώ φταίω που τέλειωσαν. Στην Αλίκη χρωστάω την είσοδο μου στον κινηματόγραφο. Η Αλίκη αρνήθηκε ένα ρόλο και ο Μπάρκουλης πρότεινε εμένα. Την Αλίκη την είχα μιμηθεί σε όλα, όπως χτενιζόταν , όπως ντυνόταν».

Η ηθοποιός μίλησε για τους γάμους της, λέγοντας πως ο πρώτος ήταν επεισοδιακός: «Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός με κουμπάρους την Αλίκη και τον Κωνσταντάρα. Η Αλίκη στο γάμο μου επισκίασε τα πάντα, η νύφη ήρθε σε όγδοη μοίρα, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα. Δεν θα μου άρεσε να έχω μια σχέση για να έχω σύντροφο, σύντροφο έχουν τα κόμματα. Όταν πάψω να ονειρεύομαι θα σταματήσει και η ζωή μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: