Άνδρας βούτηξε σε απαγορευμένη λίμνη και τον έφαγε κροκόδειλος – Σκληρές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στο Τάμπικο του Μεξικό, καθώς κολύμπησε σε μία απαγορευμένη λίμνη και τον έφαγε ένας κροκόδειλος.


Το θλιβερό περιστατικό συνέβη το Σάββατο 17 Οκτώβρη και ο άτυχος άντρας φέρεται να πέρασε τους φράχτες που εμποδίζουν την πρόσβαση στη λίμνη και να κολύμπησε για λίγα μέτρα, προτού του επιτεθεί ο κροκόδειλος.
Όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ και σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, το αμφίβιο ερπετό είχε μήκος μεταξύ 3 και 3,5 μέτρων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε γυναίκα που βρισκόταν στην περιοχή, ο άντρας κολυμπά και γρήγορα έρχεται κατά πάνω του το θηρίο.

Σε λίγο τον αρπάζει και το βυθίζει κάτω από την επιφάνεια του νερού. Γρήγορα στο σημείο κατέφτασαν σωστικά συνεργεία, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν είναι να ανασύρουν από τη λίμνη το σώμα του νεκρού άντρα.

Η σορός του έφερε τραύματα στο ένα χέρι, στον θώρακα και στον σβέρκο, που προκάλεσαν τον θάνατο του κολυμβητή.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του 50χρονου άντρα, έπασχε από ψυχική νόσο και είχε εξαφανιστεί από το σπίτι, δυο μέρες πριν από τη θανάσιμη επίθεση του κροκόδειλου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι εξαιτίας της παρουσίας κροκοδείλων στην περιοχή, ειδικά κατά τη διάρκεια της εποχής των βροχών, απαγορεύεται οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα στη λίμνη Laguna del Carpintero.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: