«Άλωσε» την Νέα Σμύρνη η Καλαμάτα (0-2)

Κοινοποίηση:
Καλαμάτα

Την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης πανηγύρισε η Καλαμάτα, επικρατώντας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με σκορ 2-0.

Η «Μαύρη Θύελλα» άλωσε με 0-2 τη Νέα Σμύρνη, έφτασε τους 13 βαθμούς και προσέγγισε την κορυφή και την Κηφισιά στο -5, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παρέμειναν στους 16.

 

Το ματς ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης, Ιωάννη Παξιβανάκη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή.

 

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν με όρεξη για ποδόσφαιρο έχοντας καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά σε ένα καθαρά ισορροπημένο πρώτο ημίωρο. Highlight η κίτρινη για κοντρόλ του Νίκου Αναστόπουλου εντός αγωνιστικού χώρου, με τον έμπειρο τεχνικό να δείχνει ότι έχει ακόμα μέσα του το.. μικρόβιο του ποδοσφαιριστή.

 

Αυτό που δεν είχε ο Απόλλωνας όμως, το βρήκε η Καλαμάτα με έναν απροσδόκητο τρόπο στο 27ο λεπτό. Ο Φατιόν έκανε αδιανόητο λάθος, έβγαλε ουσιαστικά τετ α τετ τον Ρόβα και αυτός εκτέλεσε τον Κότσαρη δίνοντας το πραβάδισμα στην Καλαμάτα για το 0-1.

 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και άγγιξαν την ισοφάριση στο 38ο λεπτό. Η κεφαλιά του Σίγκνιεβιτς σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ταΐρη, ενώ στην επαναφορά ο Φατιόν δεν μπόρεσε να τη στείλει προς τα δίχτυα, σπαταλώντας μία σπουδαία ισοφάριση για τον Απόλλωνα για το 1-1. Έτσι η Καλαμάτα ήταν η ομάδα που πήγε στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό αλλά και εύθραυστο προβάδισμα.

 

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Σμύρνης, έχοντας και ένα καλό σουτ του Ερέρα στο 48ο λεπτό, όμως και πάλι η Καλαμάτα ήταν η ομάδα που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 57′ και έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Κότσαρη, η μπάλ έφτασε στον Λουπάνο ο οποίος από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, δίνοντας πλέον σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: