«Άλωσε» την Καλαμάτα η Ηλιούπολη!

Κοινοποίηση:
Καλαμάτα - Ηλιούπολη 0-1

«Ξέρανε» την Καλαμάτα η Ηλιούπολη! Με γκολ στο 87ο λεπτό που πέτυχε ο Μπαστακός, η ομάδα του Παντέλη επικράτησε 1-0 στην έδρα της «Μαύρης Θύελλας» και ανέβηκε στην 5η θέση, ρίχνοντας τους γηπεδούχους στην 8η και αφήνοντάς τους μακριά από την κορυφή.

Σπουδαία νίκη και για τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος πήρε το κρητικό ντέρμπι επικρατώντας 1-0 στην έδρα του Ηροδότου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε μόλις στο 9’ με τον Βουό, ο οποίος συνεχίζει… καυτός στη σεζόν.

 

Ευρεία νίκη για τα Χανιά που διέλυσαν με 4-0 τον ΠΑΟ Ρουφ ο οποίος παραμένει με τη σειρά του χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα. Ο Μάναλης άνοιξε το σκορ στο 24’, με τον Πολίτη έξι λεπτά αργότερα να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο Μάναλης στο 71’ χτύπησε ξανά, για να έρθει ο Μαρτσάκης στο 88’ να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα.

Στο 0-0 κόλλησαν Παναχαϊκή και Athens Kallithea FC χάνοντας έδαφος, ενώ ο Ολυμπιακός Β’ λύγισε την Προοδευτική με 1-0 και πήρε τη δεύτερη νίκη του, με τον Χρυσόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα στον αγώνα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: