Άλλος τουρίστας αυτός! Οι φωτογραφίες τι χρειάζονται; Για το “παντεσπάνι” των φτωχών; Στην Αστυπάλαια ο Τσίπρας

Κοινοποίηση:
tsipras

Στην Αστυπάλαια βρίσκεται οικογενειακώς από το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. O πρώην πρωθυπουργό αποβιβάστηκε από φουσκωτό στην παραλία Λιβάδι, δυτικά της Χώρας της Αστυπάλαιας.

tsipras tsipras1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Aρχιψευτη ατσουμπαλε χοντροκωλη..αν δεις κανα 7ρακι% στις εκλογες μη τα βαψεις μαυρα…απλα τραβα κι ”αυτοκτονα” γελοιο υποκειμενο που σ’ εκαναν Πρωθυπουργο καταλαθος για να κανεις τις βρωμοδουλειες τους και την ειδες και Πολιτικος…με συμβουλο σχεδιασμου ”τριφυλλων” το Καρανικα το κ@ρ@μ@λ@κ@ !!! Αντε γιδι εξαφανησου απο το προσωπο της γης που εχεις το θρασσος να κυκλοφορεις..τελειωμενη μπεκατσα.

  2. ”ΑΓΕΡΙ” τη λεν τη βαρκα..? ΑΓΕΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ
    ΚΙ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ. ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ’Ι’ΖΕΤΕ ΠEΡΙΣΤΕΡΙΑ. ΤΡΙΣAΘΛΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΠΛΥΤΑ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ.

  3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ??

  4. απο την αγωνια του ποτε θα ανοίξει η βουλη για την συζήτηση για τις ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ…. πηγε βολτιτσα…. Μη φανταστεις…. στην ταβερνα δεν εφαγε τιποτα το πουλακι μου…. με μια φρυγανιτσα απο το πρωι…. ειναι η αγωνια βλεπεις για το καλο της πατριδας…..το πουλακι μου.

Comments are closed.