Άλλη μια τραγωδία στον ελληνικό στρατό! Επιλοχίας κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ

Κοινοποίηση:
ΣΤΡΑΤΟΣ

Νεκρός έπεσε ένας Επαγγελματίας Οπλίτης του Στρατού Ξηράς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του kranosgr.com, Επιλοχίας Επαγγελματίας Οπλίτης, φέρεται να κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε με φίλους του μπάσκετ, εκτός στρατοπέδου.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, όπου δυστυχώς παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Οι γιατροί είναι αυτοί που με τη νεκροψία – νεκροτομή θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αυτό δεν οφείλεται στη γρουσουζιά του δύο π@@τ@νων γιού, αλλά πλέον οι ξαφνικίτιδες είναι εσκεμένες δολοφονίες των ακαταδίωκτων λαμόγιων τύπου τsiopδα και σατανιστικής νδ.
    Ελπίζω όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπουν σε κυβέρνηση να τους δείξουν τι εστί βερύκοκο αναδρομικά.

  2. Και δως του μπολι ο Χριστιανος τρελλαθηκα!
    Θερμα συλληπητηρια στους οικειους του παληκαριου.

  3. Οποιος μπολιαστηκε σαν σκατο θα πεφτει και θα τα βλεπουμε καθε μερα ……………ας προσεχατε ολοι σας

  4. Αυτό το «θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου»… πόσες φορές, τόσο φως πια; Που είναι; Μένει εκεί, σαν «το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο»…

  5. …. Πεθαμενος Ελληνας …. Ετσι ακριβως οπως τα γραφεις.Θελουν να εξαφανισουν τον Ελληνα και κυριως τους νεους.Οπως και με τα τρενα.Ηξεραν οτι ηταν γεματο νεους.Μας εχουν για βλακες; Οτι και να πουν δεν τους πιστευω με τιποτα.Εξαφανηση των νεων και αντικατασταση με αλλοδαπους αν προλαβουν να τελειοποιηθει το σχεδιο τους….. Αλλοιμονο τους !

  6. Ο Μητσοτακης θα σας αφανίσει ολους εκει στον έρημο τοπο. θα μεινει αυτος και το σοι του!! Εγω σας το έγραφα Αμα βγει αυτο το κτηνος που θα βγει διοτι του ανοιξε το δρομο το αλλο το κοπρόσκυλο ο τσιπρας να πατε οσο ειναι καιρος να μάθετε το χορο του Ζάλογγου να φουντάρετε απο τον Όλυμπο να γλιτώσετε. χαχαχ θα σας σας σαξει αυτο το ερπετο καλα

  7. Ετσι σκοτωστε τη νεολαια με καθε τροπο! Για να μπορει η χωρα να πακιστανοποιηθει κι ονομαστει επισημως ελλαδισταν.

  8. Πολλά τα οφέλη. Και οι πιλότοι οφελιασμένοι ήταν. Το είπε ο αδερφός του ενός.

  9. Μόνο ο θάνατος με χίλια κοψίματα είναι επαρκής τιμωρία για τους Μπουλάδες και τους Μητσοτάκηδες αυτού του κόσμου. Μέχρι να εκτελεστούν δημόσια, θα είμαστε όλοι σκλάβοι.

  10. μιζοκούλης να κρεμαστεί για μαζική ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ των Ελλήνων με τα πειραματικά εμβόλια

Comments are closed.