Άλεκ Μπάλντουιν: Στην αντεπίθεση η οπλουργός – Γιατί κατηγορεί τον σταρ για τον μοιραίο πυροβολισμό

Κοινοποίηση:
κξκξ

Eυθύνες στον Άλεκ Μπάλντουιν επιρρίπτει η οπλουργός της ταινίας “Rust” στα γυρίσματα της οποίας σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς όταν το όπλο του σταρ εκπυρσοκρότησε.

Όπως υποστηρίζει η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, σε αγωγή που κατέθεσε σε δικαστήριο του Νέου Μεξικό, ο Άλεκ Μπάλντουιν αγνόησε την παράκλησή της να παραστεί σε ένα μάθημα σκοποβολής μία εβδομάδα πριν από την τραγωδία κατά την οποία η Χαλίνα Χάτσινς έχασε τη ζωή της από αληθινά πυρά.

Η 24χρονη οπλουργός επιρρίπτει ευθύνη και στον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβιντ Χολς επειδή δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο όταν -όπως ισχυρίζεται στην αγωγή της- παρέδωσε το όπλο στον Μπάλντουιν χωρίς να την καλέσει να το ελέγξει.

Η υπεύθυνη του τμήματος όπλων

Η Γκουτιέρες Ριντ μηνύει τον Σεθ Κίνεϊ και την εταιρεία του PDQ Arm and Prop LLC επειδή προμήθευσε τη φονική σφαίρα. Ο Μπάλντουιν δεν κατονομάζεται ως κατηγορούμενος στην αγωγή.  Στο 24σελιδο έγγραφο περιγράφονται λεπτομερώς έντονες διαφωνίες, απροσεξίες και και ατυχήματα που αποδεικνύουν, κατά τα λεγόμενα της οπλουργού, την περιφρόνηση για τα μέτρα ασφαλείας στο κινηματογραφικό σετ της ταινίας “Rust”.

Η οπλουργός έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που αντάλλαξε με τον προμηθευτή των σφαιρών στα οποία αποκαλύπτεται η αντίδρασή του στην πρόθεσή της να μιλήσει για τα ατυχήματα που συνέβαιναν στα γυρίσματα της ταινίας στους παραγωγούς.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Κίνεϊ έστειλε μηνύματα στην Γκουτιέρες Ριντ μετά την τραγωδία σε μια προσπάθεια να την πείσει να αποσύρει τους ισχυρισμούς της ότι το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: