Άκουγαν θόρυβο κάτω από το αμάξι τους – Τρελάθηκαν μόλις το έπιασαν [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Dealership

Την βοήθειά τους σε δύο νεαρές κοπέλες που είχαν πρόβλημα με το αυτοκίνητό τους πρόσφεραν δύο εργαζόμενοι σε συνεργείο. Συγκεκριμένα, κατά την επιστροφή τους στην δουλειά τους, είδαν τις κοπέλες να έχουν ανεβασμένο το καπό. Τις παρατήρησαν για λίγη ώρα, μέχρι που κατάλαβαν πως αντιμετώπιζαν ένα πρόβλημα.

Έτσι, τις πλησίασαν και πρόσφεραν βοήθεια. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Άμπερ ΜακΓκιλ και ένας συνάδερφός της, διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είχε παγιδευτεί ένα μικρό γατάκια. Μάλιστα, το άκουγαν, αλλά δεν μπορούσαν να το πιάσουν.

Τότε αποφάσισαν να ζητήσουν από τις δύο κοπέλες να οδηγηθούν μέχρι το συνεργείο, όπου υπήρχε ο εξοπλισμός για να βγάλουν το γατάκι απ’ αυτή τη θέση. Όπως περιγράφεται στο βίντεο, το μεγαλύτερο άγχος ήταν μήπως το μικρό ζώο ήταν κοντά στην μηχανή, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Ωστόσο, το ευχάριστο ήταν πως όταν το αυτοκίνητο έφτασε στο συνεργείο, το γατάκι ήταν ακόμα στην ίδια θέση και συνέχιζε να νιαουρίζει. Άμεσα το αμάξι μπήκε στην ράμπα και σηκώθηκε ψηλά. Έπειτα από λίγη ώρα, όλα είχαν πάρει το… δρόμο τους, μια και έπιασαν το γατάκι.

Μάλιστα, το μικρό ζωάκι προκάλεσε χαρά και ενθουσιασμό στα δύο κορίτσια, τα οποία αποφάσισαν να το κρατήσουν.

Δείτε το βίντεο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: