Άγριο κράξιμο των πολιτών στον Χατζηνικολάου (ΦΩΤΟ) – Χαρείτε εδώ πρόεδρο εκδοτών, που πάει ο Τύπος;

Κοινοποίηση:
ΛΑΛΑΚΗΣ

Ο Χατζηλαλάκης τρώει άγριο κράξιμο στο Twitter από πολίτες. Με τέτοιες μ@λακίες Χατζηνίκο πώς να ξεπεράσεις το 3αρι στις εκπομπές σου; Ενδεικτικά μερικές αναρτήσεις, καθώς είναι χιλιάδες…

https://twitter.com/Kapoiosmpla/status/1629909788879474689

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. οταν Χατζηνικολαου κλπ όμοιοι δια ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, η δια του τύπου, στοχοποιουν Έλληνες πολιτες επειδή συμμετέχουν πχ, στο κομμα ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’ η κάπου αλλού μη αρεστού, στοχοποιωντας η σπιλώνοντας τους ως ΝΑΖΙ, Φασίστες εγκληματίες, κλπ, φυσικα δεν ανησυχεί κανενας, και κανενας (ταχα) ευαίσθητος επεμβαίνει για να προφυλάξει προσωπικότητες που απειλούνται κλπ.!!!

    εν παση περιπτωση επιστέψαμε στο 1967 … (με πολιτικο μανδύα δικτατορία), φυσικα με την συμμετοχη της αριστερας που ούρλιαζε, (φυλακή στους Εθνικιστές), επειδή υπήρχε διαφορετικη πολιτικη θεώρηση κλπ, χωρίς να εχει πάρει είδηση τι παιζόταν, τωρα ειναι αργα, η Ελλαδα στον πολιτικο γύψο.!!!
    ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.!!!

    *’και μάλλον ευκαιρία οι νεο-Έλληνες να μάθουν τι ήταν πολιτικη δίωξη και για ποιο λογο πολιτες έφευγαν στο εξωτερικο ζητώντας πολιτικο άσυλο κλπ, η πολιτική Ιστορία εκδικείται όταν την παραμελείς και όταν ο ορος ‘ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’ καταντά ανούσιος.!!!

  2. Λάρυ, μάλλον έχεις δίκιο. Αυτός φοβάται και χρησιμοποίησε τα παιδιά του. Δυστυχισμένα παιδιά να τα μεγαλώνουν τέτοιοι χέστηδες.

  3. Γιατί φοβούνται βρε Χατζηλαλάκη τα παιδιά σου; Έφαγες καμιά σφαίρα, όπως ο Χίος, και δεν το μάθαμε;

  4. Σιχαμα νικολη επρεπε να υπαρχει δικαιοσυνη στην χωρα του ποτε

  5. Χατζηπρόεδρε πόσα χρωστάς ρε λαμόγιο; Ηρεμα ρωτάω ρε Λάκη

  6. Ποτέ δεν συμπαθούσα τον Πολακη,με την δήλωση του όμως αυτή, έθεσε το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων! Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο από πίσω, για να μαντρώσουν τους ακραίους Συριζαιους, που ήτο δυσανασχετημένοι με τον Τσίπρα!!Όσο για τον Χατζηνικολάου, τί να περιμένει κάποιος…Ανιψιός του Τράγκα γαρ…!!

  7. ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ…..ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ….ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ……ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ …….

  8. Ρε άθλιοι και άχρηστοι τσιφτετέλληνες. Αφήστε τα tweets και τα Facebook και σας έχει μείνει ελάχιστη αξιοπρέπεια, φροντίστε τα παιδιά σας να έχουν μία πιθανότητα να φτιάξουν την ζωή τους στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Αλλιώς, πολύ σύντομα θα σας καθαρίσει ο στρατός των λάθρο πιθήκων μετά την εντολή των σάπιων δήθεν πολιτικών που «ψηφίζετε».!

    1. ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Α320

  9. Αυτός συνεχίζει να σφίγγει τον Πρετεντέρη ή όχι; Just askin’…

  10. Λίγα έσουραν στους κοπρίτες, ο Πολάκης είπε μεγαλόφωνα αυτά που λένε μεταξύ τους οι Έλληνες.

  11. Δεν θα έπρεπε ν’ ανησυχούν τα παιδιά σου..ε…μωρη αρσενική Μάρθα Βούρτση ??? Γιατί ??? Ποιός σου είπε ότι τα “παιδιά” όλων εκείνων που έχουν τη φωλιά τους μέσα στα σκατα..δεν είναι ανήσυχα και τρομοκρατημένα..??? Αυτό είναι το φυσιολογικό Μάρθα…με το κλάμα δεν κάνεις τίποτα.. πλήρωσε τα υπαρογκα και υπαρκτά χρέη σου..!!! καθάρισε τη φωλιά σου απ’το σκατό και τη μπιχλα..γίνε μάρτυρας κατηγορίας για να ξεβρωμησει η χώρα απ’τη σαπιλα και τρώγοντας τα μισά χρόνια επειδή έκανες το “ρουφιάνο” – που ήδη είσαι..- !!! Θα ξαναβρούν την ηρεμία καί τη γαλήνη τα παιδιά σου..!! Άστα τα παιδιά σου έξω.. απ’ τα ανομήματα σου.. λαληστατε Χατζηλαλακη…αυτά τα κάνουν οι “ρουφιάνοι”…!!!

    1. Μη βρίζεις τη εξαιρετική ηθοποιό Μάρθα Βούρτση…

Comments are closed.