Άγριο γλέντι στο Twitter για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου: «Δεν βαριέσαι ποτέ στην Ελλάδα»

Κοινοποίηση:
Γιώργος Παπανδρέου

Εδώ και λίγες ημέρες αναμενόταν ο Γιώργος Παπανδρέου να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και τελικά αυτό έγινε με ένα τηλεοπτικό μήνυμα χθες Τετάρτη. Ήταν μια εξέλιξη που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο του Twitter, όπου τα σχόλια έπεσαν βροχή και συνεχίζουν να πέφτουν.
«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου στο μήνυμά του.

Καστελόριζο (23 Απριλίου 2010: Όταν η Ελλάδα έμπαινε στα μνημόνια) και «λεφτά υπάρχουν» κυριάρχησαν στα σχόλια των χρηστών στο Twitter μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπανδρέου.

«Γιώργο… λεφτά υπάρχουν ακομη?», ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ ένα άλλο σημείωνε: «Άφωνοι μείναμε ρε Γιώργη. ΕΝΦΙΑ εσύ καταργείς; #Παπανδρεου».

«Πωπω βαρεμάρα. Άντε τελειώνετε. Απλά διώξτε τον Λοβέρδο», τουίταρε κάποιος.

«Η φάρσα… επαναλαμβάνεται ως ιστορία…», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Σύμφωνα με έναν ακόμη σχολιαστή, «αν είχε χιούμορ ο #Παπανδρεου θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητα του από το Καστελόριζο».

«Δηλαδή αν κερδίσει ο #Παπανδρέου στις εσωκομματικές, ο Κυριάκος θα έχει απέναντι του, αυτόν και τον Τσίπρα;;; Εντάξει Κυριάκο, πες μας νούμερα να παίξουμε Τζόκερ, μήπως και πάρουμε λίγο από την τύχη σου!», έγραψε κάποιος ακόμη.

«Εκλογές με Τσίπρα-Παπανδρέου-Μητσοτάκη στις θέσεις ισχύος. Δε βαριέσαι ποτέ στην Ελλάδα», ανέφερε ένα άλλο tweet.

Γιώργος Παπανδρέου: Τα σχόλια στο Twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. στην χωρα των ηλιθιων ο καθε τυχαρπαστος ηλιθιος που εχει αποδειξει οτι ειναι βλημα και αποτυχημενος ξαναεχει και αλλες ευκαιρειες η ηλιθιοτητα δεν εχει πατοοοοοο

  2. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΙ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ……..

  3. Τι ανανέωση κόμματος είναι αυτή????
    Δεν είναι μόνο ότι είναι πρώην,πρωθυπουργεας και αρχηγός κόμματος,είναι και σιτεμενος…..
    Ανανέωση κόμματος με πρόεδρο(αν βγει) 70 χρόνων???

  4. και όμως ο κύριος υπεύθυνος που μιλούσε με Στρος Καν για το μνημόνιο ΠΡΙΝ καν εκλεγεί πρωθυπουργος και έλεγε διεφθαρμένη την Ελλάδα λίγο ΠΡΙΝ τις εκλογές, ο ‘ανθρωπος που εξαπάτησε όλη τη χώρα τόσο πολύ έρχεται και κάνει δηλώσεις ηγέτη ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. και θα τον ξαναψηφίσουν οι ίδιοι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι κτλ κτλ τους οποίους ο ίδιος κατακρεουργησε, κατάργησε δώρα, αυξήσεις , ανέβασε φπα και μας έφερε τα πάνω κάτω. αν τον ξαναψηφίσετε ΑΛΛΑΖΩ ΧΩΡΑ. ΕΛΕΟΣ δλδ !!!

  5. Επειδή κάποιοι τον λένε χαζό, καθόλου χαζός δεν ήταν ο “λεφτά υπάρχουν”, απλά επειδή είχε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δικά του(όπως σήμερα ο κούλης), μίλαγε και για δημοκρατία ενόσω έκοβε τους μισθούς. Δεν έκρυψε ποτέ ότι ήταν τουρκόφιλος αφού χόρευε ζεμπέκικο με τους τούρκους και ποτέ δεν τίμησε τους πεσόντες των Ιμίων. Μέχρι το σχέδιο ανάν ζήταγε να ψηφίσουν οι κύπριοι! Τράβα στην τουρκία τουρκόφιλε γιωργάκη.

  6. ΧΣ ΧΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ…. ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ….

  7. ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ… ΤΑ 178 ΤΑΦΑΓΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ…. ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΩ ΧΑΙΒΑΝΙΑ….ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…. ΑΥΤΑ!!!!…. ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΠΑΚΙ… Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΛΤΣΗΣ ΚΙΝΑΛ ΔΩΘΗΚΕ… ΨΗΦΙΣΤΕ Γ. Α. Π…. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ#… ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ Η ΦΩΦΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…. ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΙΚΛΗΡΩΤΙΚΑ….. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ…. ΝΑ ΣΒΙΣΕΙ ΕΤΣΙ… ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ….

  8. Ο “ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ” ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,”ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ” ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Ε.Ε.!!!!!!!!!!

  9. Τιμή και δόξα στον εφιάλτη, α ρε ξύλο που θέλουν οι νεοέλληνες νεοραγιάδες.

Comments are closed.