Άγριος καβγάς στον “αέρα” μεταξύ Σεργουλόπουλου και Γερμανού: «Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες;»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν γνωστό σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Τα «αίματα» άναψαν όταν η παρουσιάστρια υποστήριξε πώς δεν έχουν γίνει καταγγελίες που ανέφερε ο καλεσμένος της στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Είχα κάνει μια ανάρτηση προτού βγούνε να μιλήσουν τα κορίτσια… Δεν φοβάμαι γιατί έχω το θάρρος να λέω αυτό που συμβαίνει… Ήμασταν μια ημέρα μαζεμένοι στο Shamone, όπου κάναμε πρόβα κι ήρθε η κουβέντα κι η Τζένη Μπότση είπε το συμβάν, όπως κι η Αγγελική Λάμπρη. Μαζεύτηκαν τέσσερις γυναίκες που ανέφεραν την ίδια τακτική για αυτήν την κακοποίηση. Οι δύο τελικά βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Η Τζένη Μπότση είχε πει παλιά σε συνέντευξή της ότι κάποτε θα το πω. Αυτήν την φορά μπόρεσε να μιλήσει με αφορμή την Μπεκατώρου. Αρχικά το είπαν σε ανθρώπους που ξέρουν ότι έχουν δεχθεί κακοποίηση και δεν θα τις παρεξηγήσουν…Βγήκαν 20 γυναίκες που κατήγγειλαν αυτόν τον τύπο» επεσήμανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει καταγγελίες με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να αντιδρά λέγοντας: «Από τις 20 γυναίκες οι 13 έκαναν καταγγελίες στο ΣΕΗ και γνωρίζω τον αριθμό πρωτοκόλλου. Τι θες να πεις δεν έγιναν; Έγιναν τέλη Φεβρουαρίου. Που το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω.»
Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε φυσικά να πει στον αέρα από που εικάζει ότι δεν έχουν γίνει: «Δεν μπορώ να πω πράγματα στον αέρα γιατί εδώ είμαι παρουσιάστρια σε ένα κανάλι και πρέπει να προσέχω τι λέω»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. λογικά η γερμανού προσπαθούσε να αποφύγει να αναφέρει τι έγραφε το εξώδικο που έφαγε. Από τον σπυρόπουλο βγαινει συμπερασμα.

  2. εβγαλε την γοβα και προσπαθησε να την χτυπησε οποτε η αλλη την βουτηξε απο την κοτσιδα

  3. Tεκνατζου εναντιον συκιας , σημειωσατε: ?

  4. Μάλωσε και καλά η τεκνατζου με το αδελφατο των ιπποτών και κάτι έγινε. Ρε ουστ τσόκαρα.

  5. τι μαλωσανε για κανεναν καβαλαρη? για να μην το πω οπως πρεπει

  6. ΔΕΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ…ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΦΟΒΟΤΑΝ

Comments are closed.