Άγρια “τάπα” Ρώσου πρέσβη στον Βελόπουλο. Γιατί; Τι συμφέροντα παίζονται;

Κοινοποίηση:
antrei-maslob

Διαψεύδει η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα ότι η Μόσχα βρίσκεται πίσω από πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα και ειδικότερα από εθνικιστικούς σχηματισμούς που αυτοπροβάλλονται ως έχοντες το «χρίσμα» του Πούτιν.

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται, οι Ρώσοι φωτογραφίζουν την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου και παίρνουν σαφείς αποστάσεις, καθώς σειρά δημοσιευμάτων, ειδικότερα στο διαδίκτυο, εμφανίζει το συγκεκριμένο κόμμα να εκπροσωπεί και να προωθεί στην Ελλάδα τα ρωσικά συμφέροντα.

Με ανάρτησή της στο twitter η ρωσική πρεσβεία δεν αφήνει καμία αμφιβολία, σημειώνοντας ότι «ισχυρισμοί περί πολιτικών προτιμήσεων της Μόσχας και της ανάμειξής της στις ελληνικές εκλογές, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης με τους ακραίους εθνικιστικούς κύκλους, αποτελούν fake news (σ.σ.: ψευδείς ειδήσεις)». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα έχει συναντήσει μόνο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη της ΛΑ.Ε. από εκπροσώπους εξωκοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων και ουδέποτε τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος μέσα από τις εκπομπές του στην τηλεόραση εκφράζεται υπέρ της γεωπολιτικής στροφής της Ελλάδας προς τη Μόσχα.

dimokratianews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: