Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο – 12 προσαγωγές

Κοινοποίηση:
3398444

Επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων, τα αίτια του οποίου ερευνώνται, σημειώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Όπως αναφέρει το politesoraiokastrou.gr, ελάχιστα μέτρα μακριά από την Καστροπολιτεία, μπροστά στα μάτια δεκάδων γονέων και παιδιών, για αδιευκρίνιστο λόγο συνεπλάκησαν ανήλικοι με ξύλα, μπουνιές και κλωτσιές σκορπώντας τον πανικό. Πολλοί νεαροί δέχτηκαν χτυπήματα σε χέρια, πόδια και πρόσωπο.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο του περιστατικού. Η αστυνομία προχώρησε σε 12 προσαγωγές στο ΑΤ Ωραιοκάστρου.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μού φαίνεται ότι κάτι τέτοια τσογλάνια μετακινούνται όπου μπορούν να ξεσπάσουν…πχ στά Οπαδικα Σωματεία, Κόμματα πολιτικά κοκ δυσφημωντας μέ τήν δράση τους αυτούς στούς οποίους προσκολωνται .

  2. ΓΥΦΤΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  3. γειτονιά απο ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ …
    απο αλβανία -γεωργία-βουλγαρία- ρουμανία κλπ κλπ κλπ

  4. Πλέον ψάχνουμε να βρούμε στη νεολαία άτομο που να μην είναι χούλιγκαν,ενώ παλιά ίσχυε το αντίθετο.Μπολιαστείτε αβέρτα να αραιώνουμε,η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στην ανθρωπότητα

Comments are closed.