Άγρια επίθεση λ@θροπακιστανών σε αστυνομικούς στην Παιανία…!!! Δαγκωνιές και χτυπήματα με σιδηρολοστό στο κεφάλι…!!

Κοινοποίηση:
Greek-Police-790x400

Άγρια επίθεση από τέσσερις Πακιστανούς, δέχτηκαν στις 03:00 τα ξημερώματα άνδρες της Ασφάλειας στην Παιανία. Ένας αστυνομικός δέχτηκε χτύπημα με σιδερολοστό στο κεφάλι, ενώ ένας άλλος δέχτηκε δαγκωνιά.

Οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια περιπολίας στην περιοχή, εντόπισαν τους τέσσερις άνδρες να επιχειρούν να αφαιρέσουν μετασχηματιστή της ΔΕΗ. Άμεσα κινήθηκαν προς το μέρος τους με σκοπό να τους ακινητοποιήσουν. Τότε οι αλλοδαποί επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών και τους τραυμάτισαν.

Τρεις από τους δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο ένας συνελήφθη. Την προανάκριση της υπόθεσης και την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Παιανίας.

Πηγή: lawandorder

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Την Αστυνομια την ευνουχισαν κατα τις επιταγες των Μασονων πολιτικων μας -φυσικα εχουν το ελευθερο στους Ελληνες και εξαιρουνται των νομων οι Αλλοδαποι,Ρομα και λοιποι επιδοτουμενοι αεργοι εποικοι.

  2. Μη πειράζετε τους επενδυτές .Και να τους πιάσετε ο Χρυσοχοΐδης θα τους αφήσει ελεύθερους .Αν ήταν Έλληνες θα τους είχατε ξεσκίσει !Σαρια μανό και στείρωση των γυφτων !

Comments are closed.