Άγιος Βαλεντίνος: Αυτό είναι το κατάλληλο δώρο ανάλογα με το πόσο καιρό είστε μαζί

Κοινοποίηση:
koupa

Ο Άγιος Βαλεντίνος έρχεται (14 Φεβρουαρίου) και αυτό σημαίνει ότι έρχεται και η ώρα να δείξουμε στο άλλο μας μισό πόσο πολύ τον/την αγαπάμε και εκτιμάμε.

Κι αν αναρωτιέστε τι δώρο να αγοράσετε, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι η επιλογή του ιδανικού δώρου πρέπει να γίνεται ανάλογα με το χρονικό διάστημα που βρίσκεστε σε αυτήν τη σχέση. Ιδού μερικές προτάσεις για να πάρετε «άριστα»!

Άγιος Βαλεντίνος: Υπάρχει απλά ένα ενδιαφέρον

Είναι πάρα πολύ νωρίς ώστε να τον/την αποκαλέσεις από εδώ «ο σύντροφός μου» ή «η σύντροφός μου»; Τότε είναι και πολύ νωρίς να του/της κάνεις κι ένα κανονικό δώρο.

Όταν βρίσκεστε σε αυτό το πρώιμο στάδιο της σχέσης, ένα μικρό δώρο μπορεί να υποδηλώσει «σε σκέφτομαι», ενώ δείχνει παράλληλα ότι είστε ανοιχτοί και για κάτι περισσότερο στο μέλλον.

Οτιδήποτε μαγειρεμένο, ψημένο ή φτιαγμένο από εσάς είναι ένας ουσιαστικός τρόπος να δείξετε σε κάποιον ότι θέλετε να του δώσετε κάτι ξεχωριστό. Μπισκότα σε σχήμα καρδιάς ή ένα κέικ ψημένο από τα χεράκια σας, αποτελούν καλές επιλογές.

Άγιος Βαλεντίνος: 1 – 3 μήνες

Δεδομένου ότι η σχέση σας μετράει μόλις λίγους μήνες, το δώρο σας πρέπει να είναι κάτι απλό. Κινηθείτε μεταξύ αρωματικών κεριών, μιας κούπας με μια χαριτωμένη φράση ή ένα μπουκάλι κρασί που ξέρετε ότι εκτιμάει πολύ ο/η αγαπημένος/αγαπημένη σας.

Άγιος Βαλεντίνος: 3 – 6 μήνες

Σε αυτό το στάδιο της σχέσης έχετε περάσει την περίφημη φάση του «μέλιτος», την εποχή εκείνη δηλαδή που η έλξη και ο θαυμασμός χτυπάνε «κόκκινο», οπότε μάλλον αναγνωρίζετε πλέον ποιον/ποια έχετε απέναντί σας.

Πηγαίνετε για ένα ρομαντικό δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο και χαρίστε στον/στην αγαπημένη σας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων αλλά με δικούς σας πιο…kinky όρους. Κάθε φορά που κάποιος θα απαντάει λάθος θα είναι υποχρεωμένος να κάνει ό,τι του ζητηθεί και το αντίστροφο.

Άγιος Βαλεντίνος: 6 μήνες – 1 χρόνο

Καταρχάς συγχαρητήρια! Αφού τα «καταφέρατε» μέχρι τον ένα χρόνο, τότε ανήκετε πλέον στην κατηγορία «μακροχρόνια σχέση». Τώρα είναι η ευκαιρία να του/της χαρίσετε κάτι που έχει βάλει στο μάτι από καιρό, ακόμα κι αν η τιμή του είναι λίγο «τσιμπημένη».

Ένα ζευγάρι γυαλιά, μια τσάντα, ένα πορτοφόλι ή μια καλή ζώνη είναι ό,τι πρέπει.

Άγιος Βαλεντίνος: 2- 3 χρόνια

Αφού είστε μαζί για 2 -3 χρόνια το πιθανότερο είναι και να μένετε και μαζί. Τι θα λέγατε για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι; Μαγειρέψτε εσείς το κυρίως πιάτο και αφήστε στον σύντροφο σας το γλυκό.

Εάν πάλι είστε σκληρά εργαζόμενοι και οι δύο, τότε χαρίστε στο ταίρι σας μια μοναδική εμπειρία ανανέωσης και ευεξίας. Τι θα λέγατε για μια αξέχαστη εμπειρία spa; Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας μέσα από τις στιγμές αναζωογόνησης σε ένα όμορφο ξενοδοχείο.

Άγιος Βαλεντίνος: 3 – 5 χρόνια

Σε αυτό το σημείο της σχέσης, το πιθανότερο είναι να έχετε εξαντλήσει κάθε ιδέα για δώρο. Άρα χρειάζεστε μια ανανέωση, οπότε ένα ταξίδι για δύο είναι ότι καλύτερο.

Επειδή όμως είναι κάτι που απαιτεί οργάνωση και μάλλον θα πάρει παράταση για το μέλλον, ένα κλασικό δώρο όπως είναι το ρολόι θα αρέσει σίγουρα. Υπάρχει άλλωστε καλύτερος τρόπος για να σηματοδοτήσετε το χρόνο που περάσατε μαζί; Ακόμα κι αν χωρίσετε, στο μέλλον θα θυμάται πάντα ότι του/της το πήρατε εσείς.

Άγιος Βαλεντίνος: Παντρεμένοι με παιδιά

Εδώ να πούμε πως ο Αγιος Βαλεντίνος για πολλά παντρεμένα ζευγάρια είναι κάτι σαν τον Αγιο Βασίλη για τα μικρά παιδιά. Όλοι ξέρουμε ότι «δεν υπάρχει» -τουλάχιστον όχι με τη μορφή που τον έχει επιβάλλει η παγκόσμια βιομηχανία – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καθόμαστε άπραγοι. Οπότε, είναι η μία και μοναδική μέρα του χρόνου που καλείστε να επιδείξετε και να αποδείξετε τις ικανότητές σας στον ρομαντισμό.

Τον φετινό Βαλεντίνο λοιπόν γιορτάστε τον με μια έξοδο στο σινεμά ή στο θέατρο, ώστε να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Ή μην πάτε πουθενά και απλά κανονίστε να μείνουν τα παιδιά στη γιαγιά και τον παππού, προκειμένου να περάσετε ένα βράδυ οι δυο σας και να πιείτε τη σαμπάνια που ξέμεινε από την Πρωτοχρονιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: