Άβα Γαλανοπούλου: «Νοσηλεύτηκα, κατέρρευσα» λέει για τότε που έπεσε θύμα υπεξαίρεσης από πρώην της

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μπορεί η δικαστική διαμάχη της Άβας Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει πως της είχε καταχραστεί πάνω από 1.200.000 ευρώ,
να έχει λήξει, αλλά όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της, είναι μία ιστορία που την έχει στιγματίσει.

Καλεσμένη στο «Πρωινό» η ηθοποιός, εξήγησε, μεταξύ άλλων, ότι πλέον επιθυμεί να συζητά στις συνεντεύξεις της μόνο ευχάριστα πράγματα.

Έκανε, ωστόσο, μία μικρή αναφορά.

«Δεν δίνω συνεντεύξεις γιατί με ρωτάνε πράγματα που δεν θέλω να χαλάει η διάθεσή μου, ούτε να το συζητάμε. Θέλω πράγματα χαρούμενα. Το “τελείωσε” είναι μια μεγάλη κουβέντα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται» είπε αρχικά.

 Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Αυτή η ιστορία με τσάκισε. Προσπαθώ να το αφήσω πίσω. Υπάρχουν κάποια θεματάκια. Μην διαβάζετε και ακούτε το τι έχει γραφτεί και λέγεται. Ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει. Μην σταθούμε».

«Σου μίλησα το 2015 κι αυτό ξεκίνησε το 2013 και δεν ξέρατε τίποτα. Μίλησα κι αμέσως μετά νοσηλεύτηκα. Κατέρρευσε ο οργανισμός μου για άλλη μία φορά. Εν πάση περιπτώσει δεν θέλω να ασχοληθούμε. Είμαι πάντοτε με θετική ενέργεια» είπε τέλος, η Άβα Γαλανοπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: