Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν από το πρωί της Δευτέρας γονείς μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείο Λαμίας, έπειτα από κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Οι περισσότεροι από τους γονείς που είναι συγκεντρωμένοι δεν έφεραν τα παιδιά τους στο σχολείο, δηλώνοντας έτσι ότι είναι αντίθετοι με την απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο τα ΛΑΘΡΟπροσφυγόπουλα, που σήμερα το απόγευμα ξεκινούν μαθήματα.
Ωστόσο οι γονείς διευκρινίζουν ότι δεν πρόκειται για κατάληψη, αλλά για διαμαρτυρία, και ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές και δεν εμποδίζουν κανένα να εισέλθει στο σχολείο.
Στο σχολείο βρίσκονται, εκτός από τους δασκάλους και τον διευθυντή και ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γκούμας, καθώς και ο Διευθυντής της Περιφερειακής εκπαίδευσης στη Στερεά κ. Αντωνίου.
Δείτε φωτογραφίες του Lamiareport
Ποτε θα ξυπνησετε ρε γιδια?πουε θα ξυπνησετε ρε τουβλα?Δεν σας κανει εντυπωση Γερμανια,Αγγλια ,Γαλλια εδω και σαραντα-πενηντα χρονια εχουν μεμετια και δεν μπορεαν να ενταχθουν στον δυτικο τροπο ζωης,εμεις ειμαστε οι εξυπνοι μακακες που θα τους ανοιξουμε τα ματια ,θα σπουδασουν εδω,θα κανουν το δικο τους λομπυ και πλέον ανοιχτα και απροκαλυπτα …ελλας καπουτ.Φευγουνε τα παιδια μας σπουδαγμενα με την φορ φορολογια μας και θα εγκατασταθουν εδω τα κωλομεμετια με τους μιναρεδες και τις διεκδικησεις τους.Ρε Χιο ,κανε μια ερευνα ποσο στοιχιζει ενας τελειοφοιτος της Ιατρικης, της Νομικης,της Αρχιτεκτονικης που τους παιρνει ετοιμους η Μερκελ και η παρεα της γιατι με τον ρυθμο που παμε σε δεκα χρονια δεν θα υπαρχει ελληνας επιστημονας στην Ελλαδα.Αν θελει καποιος επιστημονας να φυγει απο Ελλαδα, να πληρωσει το κοστος των σπουδων του,δεν γ….κα εγω και οι γονεις μου για να την κανουν εξω απο Ελλαδα και ναρθουν στην θεση αυτη τα μεμετια.Ποσο πιο απλα να το πω??Ξυπνηστε γιδια μην περιμενετε να σας σωσουν υ=Συριζα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχεδιο καταστροφης της χωρας ,δεν το βλεπετε? ποσο γκαβοι ειστε?
Εμείς στο σχολείο μας έχουμε Αλβανάκια, Βουλγαράκια κ.α.. Γιατί ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα; Γιατί όταν μπήκανε στο σχολείο μπήκανε με γενικές εξετάσεις και εμβόλια όπως τα δικά μας, η ίδια διαδικασία. Επίσης δεν προέρχονταν απο μια χώρα που τα κάνουν πλύση εγκεφάλου να σκοτώσουν όποιον δεν είναι μουσουλμάνος σουνίτης και να τα χρησιμοποιούν με τις παρωπίδες του Ισλάμ. Όλοι ξέρουμε ότι δεν μπήκανε μπουμπούκια στην Ελλάδα, η πλειοψηφία τους είναι έποικοι λιποτάκτες είτε της Αλ Νούσρα είτε της Ισις. Ποιός λογικός άνθρωπος θα θέλει το παιδί του να είναι συμμαθητής με παιδιά τέτοιας νοοτροπίας; Η παιδεία χτίζεται κυρίως απο την οικογένεια, όταν βλέπει τον πατέρα του να παίρνει κεφάλια και να μισεί τους αλλόθρησκους, το θεωρεί φυσιολογικό, θα τον μιμηθεί κάποια στιγμή όπου και να βρεθεί, δεν θα ακούσει τον δάσκαλο, θα ακούσει το σπίτι του, τον ιμάμη του, τον συγγενή του. Καλά κάνει ο ελληνικός λαός και βλέπει μπροστά, να μην νομίζουν πως χάφτουμε ότι μας σερβίρουν περί κατατρεγμένους.
Ηλιθιε τσιπρα πάρε τα λαθρομεταναστακια στο σχολείο που πάνε τα παιδιά σου.