ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ! ΟΜΟΦΩΝΟ «ΟΧΙ» ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ «ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ» – «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ» – ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Κοινοποίηση:
mploka.nikaia-1200x800-2-1024x683

Την ομόφωνη απόφαση να συνεχίσουν τον αγώνα τους πήραν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτή τη διέλευση την περίοδο των γιορτών.

  • Την Παρασκευή το πρωί ανοίγουν τα μπλόκα για να διευκολυνθεί η μετακίνηση από και προς τη Λάρισα, λόγω της δίκης των Τεμπών.
  • Την Παρασκευή από τις 2 το μεσημέρι, κλείνουν και οι παρακαμπτήριες οδοί.
  • Το Σαββατοκύριακο ανοίγουν τα διόδια.
  • Κλιμάκωση μέχρι και την Τρίτη
  • Άνοιγμα των μπλόκων από την Τρίτη και για την περίοδο των γιορτών.

«Ο διάλογος είναι προσχηματικός και η κυβέρνηση μας εμπαίζει»

Στην πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στον Λευκώνα Σερρών, συμμετείχαν εκπρόσωποι 57 μπλόκων από διάφορα σημεία της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, οι αγρότες εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για τη στάση της κυβέρνησης, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο διαλόγου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, «ο διάλογος είναι προσχηματικός και η κυβέρνηση μας εμπαίζει», τονίζοντας ότι τα αιτήματά τους παραμένουν αναπάντητα.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, μετά τη συνεδρίαση δήλωσε ότι στόχος των δράσεων είναι να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση, ώστε να υπάρξει η πολιτική βούληση για τη διάθεση των απαραίτητων χρημάτων.

«Δε βλέπουμε τον πρωθυπουργό, μας εμπαίζει. Κλιμάκωση μέχρι τη Δευτέρα. Την Τρίτη θα ανοίξουμε το δρόμο, να περνάει ο κόσμος για τις γιορτές» είπε ο Κώστας Ανεστίδης, μέλος πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response