ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ! ΝΕΚΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ – ΤΑΞΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
troxaio-mak2

Θανατηφόρο τροχαίο με μια 62χρονη γυναίκα χάνει τη ζωή της της από σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα ήταν δημοτική υπάλληλος

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός ταξί που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, επιχείρησε προσπέραση από αριστερά με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στο απορριμματοφόρο στη συμβολή της Ποσειδώνος με την Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Η 62χρονη ήταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, στη συνήθη θέση των υπαλλήλων καθαριότητας.

Στο ταξί υπήρχε και επιβάτης, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό. Ο οδηγός του ταξί δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος - Ταξί πήγε να κάνει προσπέραση και καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο
Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος - Ταξί πήγε να κάνει προσπέραση και καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο

Λόγω του τροχαίου, η κίνηση των οχημάτων στο σημείο διεξαγόταν για αρκετή ώρα από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Τη γυναίκα απεγκλώβισαν οχτώ πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα.

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος - Ταξί πήγε να κάνει προσπέραση και καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο
Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος - Ταξί πήγε να κάνει προσπέραση και καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρομαλεν τσαβαλεν ταριφεν…
    Γέμισε η Αθήνα απο δαύτους
    Ξεκίνησαν κ τα δυστυχήματα,επόμενο είναι όταν πουλάς καρπουζα

  2. Τα σκουπιδιαρικα είναι παγίδες θανάτου.

    Λέει κάποιος βλαχαρος! Δεν ακούστηκε φρενάρισμα.
    Τι να ακουστεί ρε ουγκανο?
    ΑBS έχει το αυτοκίνητο.
    Που ζεις?

  3. Ποια προσπέραση από αριστερά και πράσινα άλογα, τον πήρε ο ύπνος και σκότωσε την εργάτρια,που παρεμπιπτόντως έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να πληρώνονται και για επικίνδυνη εργασία…και ένα ερώτημα για αυτούς τούς λωποδυτες γιατί δεν ισχύει ο ταχογραφος και το πει?!

    1. ..μονο αυτος και στο λεω επειδη την εχω κανει την δουλεια.
      Πολλα απορριματοφορα εχουν προβληματα και τα βγαζουν στους δρομους χωρις να δουλευουν π.χ φαροι , πισω καμερες και πολλοι απο τους συνοδους δεν κατεχουν την δουλεια και την κανουν επειδη ειχαν μεσον και μπηκαν.
      Επειδη γνωριζω πολλα και δεν θα καθισω εδω μεσα να τα πω , μη ριχνεις ευθυνη μονο στον ταξιτζη , δεν φταιει μονο αυτος.

Comments are closed.