ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΣΕΠΩΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ;; ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ… ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ – Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ;

Κοινοποίηση:
mitso

Την ώρα που η Ελλάδα συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, νέα στοιχεία φέρνει στο φως η ιστοσελίδα voicenews.gr, που εγείρουν σοβαρά ερωτήματα για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια όχι μόνο κορυφαίων πολιτικών προσώπων, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης («πόθεν έσχες»), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης βοσκοτόπου 300 στρεμμάτων στο Ηράκλειο της Κρήτης και εύλογα θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί αν ο ίδιος έχει κάποια επιδότηση «τύπου ΟΠΕΚΕΠΕ»! Δεν θέλουμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, αλλά ο πρωθυπουργός μας έχει εκπλήξει κατά το παρελθόν με τις αγροτικές επιδοτήσεις που λαμβάνει για τα ελαιόδεντρα που επίσης διαθέτει και δηλώνει στο πόθεν Έσχες του!

Παράλληλα, μετά από μία σύντομη περιήγηση σε δηλώσεις κορυφαίων πολιτικών διαπιστώσαμε ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη κατέχει τέσσερα βοσκοτόπια συνολικής έκτασης σχεδόν 800 στρεμμάτων, ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης διαθέτει δύο ακόμη βοσκοτόπια.

Αυτά τα στοιχεία, που προκύπτουν από επίσημα έγγραφα, προσθέτουν νέες διαστάσεις σε ένα ήδη εκρηκτικό σκάνδαλο που σχετίζεται με την κατανομή επιδοτήσεων για βοσκοτόπια και ανύπαρκτα αιγοπρόβατα μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ.

Επισημαίνουμε ότι το γεγονός πως πολιτικοί εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες βοσκοτόπων στην Κρήτη ή και αλλού, δεν τους καθιστά από μόνο ενόχους, αλλά καλό θα είναι να διευκρινίσουν οι ίδιοι αν για αυτά τα βοσκοτόπια έχουν λάβει ή ό ι επιδοτήσεις, προς αποφυγή παρεξηγήσεων!

Θυμίζουμε ότι το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, που έχει προκαλέσει σάλο στην ελληνική κοινωνία, αποκάλυψε ένα δίκτυο παράνομων πρακτικών, με πλαστά Ε9, ψευδείς δηλώσεις βοσκοτόπων και παράτυπες επιδοτήσεις που κατέληγαν σε «ημέτερους» και όχι σε πραγματικούς κτηνοτρόφους.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΤΡΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙΣΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ

  2. Αν δεν έχουν γη από χρησηκτησίες και κλεψιές οι άεργοι κληρονόμοι, ποιος θα έχει; Ξαναψηφίστε τοτς λοιπόν, τους άριστους…

  3. ΜΠΑΜΠΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ.

    1. Όχι παιδί μου μην το λες αυτο,
      θα κανεις εργο….
      Τι έργο;;; θα πιανεις αερα κοπανιστό, και θα λες αερολογιες!!

Leave a Response