EKTAKTO- Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Κοινοποίηση:
    tsipras gap

    Αμέσως μετά το συνέδριο αναμένεται σαρωτικός ανασχηματισμός Ανασχηματισμός μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι μένουν, ποιοι πάνε σπίτι τους [ΟΝΟΜΑΤΑ] και η μεγάλη έκπληξη θα είναι η υπουργοποίηση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, που μέχρι στιγμής έχει αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας.
    Η υπουργοποίηση του ΓΑΠ γίνεται στα πλαίσια της διεύρυνσης που επιθυμεί ο πρωθυπουργός, αλλά και γιατί είναι επιθυμία των Αμερικανών.
    Ο Γιώργός Παπανδρέου προορίζεται για υπουργός εξωτερικών, αλλά υπάρχουν αντιδράσεις από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα από το νυν υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Μην διανοηθειτε κάποιοι να ψηφισετε κάποιοι τη ΝΔούλα και το Πασόκ στις επερχόμενες εκλογές και δώσετε το τελειωτικό χτύπημα σ’ αυτή τη ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ χώρα που κακά τα ψέματα ειναι η γη της επαγγελίας, και όμως προβατα ψηφοφόροι με εντελως λανθασμένη (πελατειακη) νοοτροπια, διεφθαρμενοι δοσιλογοι πολιτικοι που για να παραμεινουν οσο το δυνατον περισσοτερο στη εξουσια είναι ικανοι να πουλησουν τη ψυχή τους ακομα και στον διαβολο!
      Η μοναδικη ελπίδα γι’ αυτον τον τοπο:
      α) είναι η Χρυση Αυγή και ο Κασιδιαρης.
      β) Επιστροφη στις πατροπαραδοτες αξιες του παρελθοντος: τα αγαθά κόποις κτώνται, Πατρις Θρησκεία οικογένεια, no pain no gain, η σκληρη δουλειά δεν είναι ντροπή.
      γ) Σπαρτιατικος τρόπος ζωής(συνεχής άθληση, οι νεοι να μη ξεμεροβριαδιαζονται σε καφετερειες και οι αεργοι αντι να κλαιγονται εας τρεξουν στα χωρια να μαζευουν ελιες και πορτοκαλια αντι να τα μαζεουν οι λαθρομεταναστες, κομμενα τα Pokemon Go και οι συνεχεις αναρτησεις σε facebook, Twitter και καπως ελατωση του χρονου σε μια οθονη H/Y και τηλεορασης).

    2. χαχα βρε βρε τορα φανερονετε τελιοσ το κολπο γκροσο που στησανε η κοπριεσ τελικα δεν αντεξανε ξεβρακοθηκαν τελιοσ χαχαχα γεια αφτο δεν σηλαμβαναν τον γαπ τον πουστο εινε πολη στο κολπο τησ απατησ χαχαχα

    3. Ξέχασα,με το Γιωργάκη μέσα στην κυβέρνηση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπογράψουμε και το χιλιοστό μνημόνιο για τη σωτηρία της χώρας ! ! ! Εκεί να δεις τρέξιμο μαραθωνίου για όλους μας ! ! !

    4. Και σε ανώτερα ! Το Γιωργάκη και γρήγορα Τσίπρα για να δέσει το γλυκό ! Δεν κάνουμε χωρίς Γιωργάκη ! Βάλ’ τον να χορεύει και ως κατσίκι στην Τούρκικη αυλή και δεν έχω μετά καμιά ανησυχία για τα εθνικά μας θέματα ! ! ! Α, επειδή το παιδί είναι και πολύ αθλητικός τύπος,φτιάξε και ένα κωπηλατοδρόμιο στην Κουμουνδούρου και δώσε του και μια στολή SPIDERMAN για να τρέχει στον μαραθώνιο ! ! !

    5. Αν αληθεύει αυτή η βλακεία, τότε πρέπει ΚΑΘΕ ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ να βγει στους δρόμους και να φωνάξει ένα μεγάλο ΟΥΣΤ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΟΙ. ΟΥΣΤ!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    6. Δε μπορω να καταλάβω προς τι η απεχθεια ορισμενων σχολιων (ολων βασικα) εναντι του Γ. Α. Παπανδρέου… Τουλάχιστον αυτος προσπαθησε για ένα καλυτερο αυριο… Για μια Νεα Ελλαδα. Χωρις αυτον το ξερετε οτι κινδυνευαμε να βγούμε απο την ΕΕ και να χασουμε τους εταιρους μας? Ο ιδιος αποτελεσε υποδειγμα, προτυπο για τους επόμενους πρωθυπουργους (Σαμαρας, Τσιπρας) οι οποιοι προσπαθησαν να μιμηθουν τα βηματα του εστω και καπως αποτυχημενα υπογραφοντας Νεα Αναπτυξιακα Μετρα. Προσωπικα αν υπουργοποιηθει ο Γιώργος θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ αντι για ΚΙΔΗΣΟ…. Καλο Βόλι σε ολους εύχομαι!

    7. Συ μου χαραξες πορεια βρε Γιωργακη μ…….α!!!

    8. ΄Ομοιος ομοίω αεί πελάζει (Πλάτων – Συμπόσιον) = Ο όμοιος τον όμοιον πάντα πλησιάζει !!!

      Ωωωωωω , τί έκπληξη !!!
      «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»
      ή
      «όμοιος τον όμοιον κι η κοπριά στα λάχανα» , όπως πολύ σωτά λέγει ο θυμόσοφος λαός μας …

      Τώρα, γιατί εμένα η είδηση δεν μου προκαλεί ΚΑΜΙΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εντύπωση, είναι δικό μου θέμα … Απλά σκέπτομαι , τόσους και τόσους πήρε από το πασοκ , στον Γιωργάκη θα κολλήσει ; Θέλει να τον βοηθήσει να αποκτήσει την χαμένη του ασυλία , μην τυχόν και «κάτσει η στραβή» και πάει στη στενή … Και το αστείο είναι ότι τα συριζόπληκτα ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ , περιμένουν ο τσιπρανδρέας να βάλει στη φυλακή τους υπευθύνους για την ολέθρια υπαγωγή της Χώρας μας στα μνημόνια …
      χα χα χα χα χα , Καλά κρασιά ……

      ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΜΟΥ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ , ΦΑΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ !!!!!!!!!!

    9. τα δυο μεγαλα μυαλα της Ελλαδας ΓΑΠ κ Τσιπρι φανταστείτε τι εχει να γινει; Οχι την Ελλαδα θα πουλησουν αλλα κ την μανα τους. Ερχεται μεγάλη καταστροφή αλλα εμεις ακομα μακαριοι αραζουμε στις καφετέριες

    10. ώρες ώρες μου δίνετε η εντύπωση πως ο Αλέξης βαρέθηκε και πριν πάει για εκλογές θέλει να σιγουρευτεί ότι θα βρεθεί ξανά στο 3% το κόμμα του!

    11. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ .

    12. Αααααααααα χαχαχαχ ………ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΕΜΕ………ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΡΟ……….

    13. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ 4%…!! ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΕΛΕΟΣ…!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ …!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ….!! ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ??? ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,,,!!

    14. Όλοι οι προδότες έχουν την ίδια φάτσα τελικά…

    15. Δώσε και στον Σαμαρά ένα υπουργείο και το τερματίσες! !

    16. Ε Κ Τ Α Κ Τ Α……..ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΟΙΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ……
      ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ……..
      ΒΟΥΡΛΟ ΜΕ ΒΟΥΡΛΟ…..
      ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΟΥΝ……
      ΟΤΙ Η ΒΡΩΜΑ ΚΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ…..
      ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…..
      ΒΡΗΚΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΛΥ….
      -Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-

    17. Η απόλυτη ……………… ξεφτίλα !!!

      Ξεφτίλα αδερφέ μου , ξεφτίλα !!!

      Για να δούμε μέχρι πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν οι ξεφτιλισμένοι !!!

      Άι στο διάολο ρε Τσίπρα !!!

      Ειχες δεν ειχες , με σύγχυσες πάλι μεσημεριάτικα πεζεβέγκη !
      Στράτος Δ.

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ! ΕΧΩ ΠΑ8ΕΙ ΣΟΚ ! ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΥΛΛΑ !
        ΚΑΙ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ » Άι στο διάολο ρε Τσίπρα !!!
        Ειχες δεν ειχες , με σύγχυσες πάλι μεσημεριάτικα πεζεβέγκη ! »
        ΤΙ ΜΑΥΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΤΑ ΙΔΙΑ 8Α ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !
        ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ !
        ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ !

    18. ……ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ……ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΠ, ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ……………….ΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤ ΑΛΗΤΑΡΑ….

    19. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ;…ΤΙ ΣΚΑΤΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ «ΧΑΛΙΦΗΣ»;…ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ, [ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΥΞΑΝΕΙ], ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    20. ωραιο ανεκδοτο , ο ΓΑΠ ο συγχρονος νερωνας αυτης της χωρας να γινει υπουργος της κυβερνησης ….μα τοσο πολυ εχει ξεφτιλιστει ο τσιπρας;;; τοσο χαμηλα εχει πεσει, που πιανετε απο τον καθε π@π@ρ@ αυτης της χωρας!!!!

    21. Φατε σκ@τ@ Αλληλέγγυοι,δημοκράτες,φιλευσπλαχνοι,αντιρατσιστές Έλληνες!αυτοι σας αξιζουν και μην ακουσω κουβεντα!πεθανετε να πληρωνετε φορους,να ταΐζετε λαθροπιθηκια,να σας γ@μ@νε αλύπητα παρεα με τα μουσουλμανια μια και δεν είστε ρατσιστές και να έχετε και Γιωργάκη υπουργο που σας έβαλε στο μνημόνιο.

    22. πάει να βγάλει κανένα μεροκάματο για να δίνει μεγάλο μπουρμπουάρ!!! οι δυο ψεύτες μαζί χέρι-χέρι!!!

    23. Το υπουργείο εξωτερικών έχει άπειρα μυστικά κονδύλια και κανείς δεν έμαθε ποτέ πόσα λεφτά χάλασε ο γκαπ όταν ήταν ΥΠΕΞ!!!!
      Επί εποχής του εκατονταπλασιάστηκαν οι ΜΚΟ και τις πλήρωνε….
      Λεφτά για φάγωμα υπάρχουν ακόμα!!!!!
      Ξύπνα κόσμε! Όλοι μιά συμμορία είναι

    Comments are closed.