Ο τρόμος επέστρεψε στην Αμερική-
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του περιστατικού με πυρά που ερρίφθησαν βράδυ Παρασκευής (τοπική ώρα, νωρίς σήμερα το πρωί ώρα Ελλάδας) σε εμπορικό κέντρο στην πολιτεία Ουάσινγκτον, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, και ένας ύποπτος διαφεύγει, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Cascade Mall στο Μπέρλινγκτον της Ουάσινγκτον, περίπου 105 χλμ. βόρεια του Σιάτλ. Ο ύποπτος είναι «ένας ισπανόφωνος άνδρας που φορούσε γκρι ρούχα», ανέφερε ο Μαρκ Φράνσις, εκπρόσωπος της τροχαίας της πολιτείας σε μήνυμά του στο Twitter.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο ύποπτος εθεάθη για τελευταία φορά να κατευθύνεται πεζός σε αυτοκινητόδρομο που περνά κοντά από το εμπορικό κέντρο στο Μπέρλινγκτον, μια πόλη μεταξύ του Σιάτλ και των καναδικών συνόρων.


Hour ago… active shooter near #CascadeMall in #Burlington, #Washington.
Police :: Hispanic male, seen walking towards I-5Vid🎞SkagitNews pic.twitter.com/ayK0ksHbIc
— Raven*H⚓️U*Wolf (@RavenHUWolf) 24 Σεπτεμβρίου 2016

4 killed in shooting at #CascadeMall in Burlington, Washington; suspect at large https://t.co/iOlDahsSw3 pic.twitter.com/lAQd097Rvd
— NDTV (@ndtv) 24 Σεπτεμβρίου 2016






