ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ:ΑΔΩΝΗ ΤΗΝ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ…ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;

Κοινοποίηση:
adwnis-georgiadis

Ο πόλεμος με τον Άδωνη δεν έχει τέλος. Μέσα στον περασμένο Δεκέμβρη έγινε της τρελής στην βουλή. Όλο το αριστερό κίνημα της βουλής, μηδέ και των ελευθέρων Ελλήνων εξαιρουμένων, ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ απαλλάξανε τον Άδωνη από την άρση της ασυλίας του, που είχε παραγγείλει ο εισαγγελέας.
Βεβαίως συγκρότημα που ξεπουλάει την ζωή μας, ότι κάνει, το κάνει εν γνώσει της καταστροφής που προκαλεί στην ζωή μας.
Αν όλοι αυτοί που ψηφίζουν κατ’ αυτόν τον προδοτικό τρόπο, ξαναβρούνε την ψήφο τους στις επερχόμενες κάλπες, τότε να πάψουμε να μιλάμε για ελευθερία και να πάμε να πνιγούμε όλοι μια κι έξω.
Ήθελα να ήξερα τι σόι πρόταση ήταν αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει να πηδιόνται οι άνδρες και οι γυναίκες μεταξύ τους;
Τόσες πολλές αδελφές αναγνωρίζουν στην εκχυδαϊσμένη ελληνική κοινωνία, που έσπευσαν να τους αναγνωρίσουν την κατάφορη προσβολή της δημιουργίας;
Τα όργανα που έδωσε η φύση στον άνθρωπο εκτελούν ορισμένες λειτουργίες, η παραβίαση αυτών των λειτουργιών μόνο καταστροφή της υγείας μπορεί να φέρει.
Οι άνθρωποι έχασαν κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
Βεβαίως αυτή η εκτεταμένη εικόνα της ομοφυλοφιλίας, προέρχεται κατά την γνώμη μου, από την αλλαγή της συμπεριφοράς της γυναίκας τα τελευταία χρόνια.
Βγήκε η γυναίκα στην βιοπάλη, με αποτέλεσμα το σπίτι, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι γονείς να βρίσκονται στα χέρια αλλοδαπών γυναικών, οι οποίες δεν γνωρίζουν κατά κανόνα την γλώσσα μας.
Τεράστια η ευθύνη της γυναίκας σ’ αυτήν την ηθική αποδόμηση της κοινωνίας μας.
Είναι θλιβερό φαινόμενο η αύξηση της ομοφυλοφιλίας στις μέρες μας. Αυτό όλο το σκηνικό δείχνει την ηθική αποδόμηση της κοινωνίας.
Πράγμα που πυροδοτεί η άποψη της θεαματικότητας των ασύδοτων καναλιών τα οποία με τις επιλογές των ομάδων τους για την ψυχαγωγία γεμίζουν τις οθόνες τους με κίναιδους.
Παλιά θυμάμαι πως αυτοί οι παραστρατημένοι άνθρωποι προκαλούσαν την χλεύη. Σήμερα η αριστερή οργάνωση του Τσίπρα ζητάει την νομιμοποίηση της ανωμαλίας και του κιναιδισμού.
Με πρόσχημα την ελευθερία επιλογής του ιδιωτικού βίου του καθενός μας.
Όταν όμως ο ιδιωτικός μας βίος προσβάλει την ηθική αλλά και τον άνθρωπο ως οντότητα, τότε τα πάντα διαλύονται.
Η ηθική είναι απαραίτητη για τον δημόσιο βίο μας και δεν υπάρχει ιδιωτικός βίος που δεν επηρεάζει και τον δημόσιο βίο μας.
Η έξωθεν καλή μαρτυρία είναι απαραίτητη αν θέλουμε να έχουμε σωστές κοινωνικές δομές και νορμάλ ανθρώπους να κυβερνάνε τις ζωές μας.
Αυτά τα βίτσια είναι πολύ επικίνδυνα για εκβιασμούς και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Λυπάμαι γιατί ένας άνδρας, ο κ.Τσίπρας, θέλησε να κάνει τον προχωρημένο σεξουαλικά, αγνοώντας τις επιπτώσεις αυτών των πράξεων ακόμα και στην εξάπλωση θανατηφόρων ασθενειών.
Της τελευταίας στιγμής: άκουσα από του βήματος της βουλής τον κ.Κωνσταντινόπουλο, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, να πριμοδοτεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την επισημοποίηση των διαφόρων ανωμάλων, με συμβόλαια γάμου, οικονομικών διαστάσεων και οικονομικών προσεγγίσεων.
Είπε λοιπόν πως το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την ομοφυλοφιλία και τα παντρολογήματά τους. Όμως χωρίς να αναφέρει το όνομα ενός εκ των Μητροπολιτών μας, ο οποίος παρήγγειλε σ’ αυτά τα βλαμμένα πως θα τους αφορίσει.
Αυτοί Δέσποτα μου, έχουν χάσει τον προορισμό τους σαν ανθρώπινα όντα, τους παπάδες θα φοβηθούν;
Άκουσα πως μας εκβιάζουν ο οίκος ανοχής που ονομάζεται Ε.Ε βάσει μιας ντιρεκτίβας που μας επιβάλλει να συμβιούν οι πισωγλέντηδες. Δηλαδή εμείς εδώ τι είμαστε; Ανδρείκελα των παιδεραστών της ΕΕ;
Διαβάστε το αρχαίο ελληνικό δίκαιο και θα δείτε πως εκτιμούσαν την φυσιολογική ζωή της ανθρώπινης οντότητας.
Εδώ υπάρχει και ψηφοθηρικός παράγων, μάλλον αυτό είναι!!!
Γι αυτό έσπευσε και το ΠΑΣΟΚ να συνταχθεί με τους πισωγλέντηδες, μπας και οικονομήσει καμιά ψήφο.
Αυτά….καλή χρονιά και μέσα στο 2014 ελεύθερη η πατρίδα μας.

Χαριτίνη Καλαμπόκη

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: