ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ! ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 13 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 25 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    Turkey_Bodies01-600x275

    Αιματοκύλισμα για μία ακόμη φορά στην Τουρκία, μόλις μία εβδομάδα μετά την διπλή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, που είχε προκαλέσει τον τραγικό θάνατο 38 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων 30 αστυνομικοί.


    Στη νέα επίθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί και είχε ως στόχο αυτή τη φορά στρατιώτες. Η έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο έξω από το Πανεπιστήμιο Ερσιγές της Καισάρειας στην Τουρκία και πηγές από νοσοκομείο της περιοχής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Την ίδια ώρα, διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν συγκεκριμένα πως οι νεκροί είναι τουλάχιστον 13 και οι τραυματίες περισσότεροι από 25.
    000 TOURKIA
    Οι πρώτες εικόνες από το σημείο προκαλούν φρίκη. Η σφοδρότητα της έκρηξης είναι κάτι που δε χωράει αμφιβολία και μόνο από το τι… απέμεινε από το λεωφορείο.

    Ωστόσο τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει είναι αποκρουστικά. Δείχνουν δεκάδες ασθενοφόρα να βρίσκονται στο σημείο και νοσοκομειακό προσωπικό να προσπαθεί να σώσει ζωές, την στιγμή που δίπλα τους κείτονται άνθρωποι νεκροί, πολλοό εκ των οποίων διαμελισμένοι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Παντα τετοια κωλοτουρκοι.Τουρκος καλος ουτε νεκρος.

    2. έλα καμίνι άναψε πάλι το μπουρδέλο σου στα χρώματα της μπουρδελοσημαίας τους

    3. Μπράβο-μπράβο!Πάντα τέτοια!Ότι σπέρνεις,θερίζεις…

    Comments are closed.