ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ “ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ” ΚΑΙ “ΚΟΒΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 199 ΤΟΥ Π.Κ “ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ” ΤΟ ΞΕΡΕΙ; ΧΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΣΟΛΙ

    Κοινοποίηση:
    Ελένη Γιαννακοπούλου

    Διευθύνουσα σύμβουλος κρατικού οργανισμού, που εποπτεύεται μάλιστα από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατηγορείται από υπαλλήλους της υπηρεσίας στην οποία προΐσταται ότι τους υποχρέωσε να βγάλουν θρησκευτικές εικόνες από τα γραφεία τους, αλλά και τα σταυρουδάκια από τον λαιμό τους, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση, αλλά και τις επίσημες καταγγελίες των εργαζομένων, τις οποίες ωστόσο η ίδια αρνείται μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε. Tο ζήτημα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και κινδυνεύει να λάβει μορφή επιδημίας στο Δημόσιο από προϊσταμένους δημοσίων υπηρεσιών που θεωρούν ότι πρέπει να ξεκινήσουν «διωγμούς» έναντι των υπαλλήλων που θέλουν να εργάζονται έχοντας ένα εικόνισμα στο γραφείο τους.

    Η καταγγελία που αποκαλύπτει σήμερα πόρταλ είναι έγγραφη και επίσημη και έχει φτάσει ως το γραφείο του πρωθυπουργού. Εργαζόμενοι στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) κατήγγειλαν στο υπουργείο Παιδείας και σε όλους τους συναρμόδιους φορείς ότι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος Ελένη Γιαννακοπούλου έχει ξεκινήσει διωγμούς εναντίον όσων φορούν ή έχουν στους χώρους της εργασίας τους χριστιανικά σύμβολα απαιτώντας την απομάκρυνσή τους.

    Τα κείμενα των καταγγελιών σοκάρουν. Η διευθύνουσα του ΕΟΠΠΕΠ κατηγορείται ότι παραμονές Δεκαπενταύγουστου πέταξε εικόνες της Παναγίας στο καλάθι των αχρήστων, ενώ προσπάθησε να αφαιρέσει σταυρό από τον λαιμό υπαλλήλου της ρωτώντας τη: «Θα σε σώσει αυτό που φοράς στο λαιμό σου;». Εφτασε μάλιστα στο σημείο να αποκαλέσει «παπαριές» τις θρησκευτικές εικόνες να και ζητάει από το προσωπικό του Οργανισμού να αποχωριστεί τα θρησκευτικά σύμβολα που έχει εντός του εργασιακού χώρου.  Η ίδια, πάντως, όλα αυτά τα αρνείται. Μιλώντας σε πόρταλ κάνει λόγο για ψευδείς κατηγορίες εκ μέρους μερίδας εργαζομένων που έχουν ως στόχο να απαξιώσουν το έργο της που αφορά στην προσπάθεια διοικητικού εξορθολογισμού και οικονομικής βιωσιμότητας του Οργανισμού.

     

    To χρονικό


    Τετάρτη, 9 Αυγούστου. H διευθύνουσα σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ, Οργανισμού που υπάγεται στο υπουργείο Παιδείας, Ελένη Γιαννακοπούλου εκδίδει την απόφασή της για μετακίνηση και του γραφείου της προϊσταμένης Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών από τον 2ο όροφο του κτιρίου στο ισόγειο, όπως όριζε η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού που είχε ληφθεί στις 27/7.

    Η διευθύνουσα σύμβουλος μετακινεί την προϊσταμένη χωρίς την μεταφορά του αρχείου της, όπως αναφέρεται στο περιεχόμενο της καταγγελίας της. Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 10 Αυγούστου, η διευθύνουσα σύμβουλος επισκέπτεται το γραφείο Τμήματος/Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών με σκοπό να επιληφθεί της μετακόμισης, όπως αναφέρει στην καταγγελία της η προϊσταμένη της εν λόγω Διεύθυνσης . Σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, φτάνοντας στο γραφείο εργασίας της πρώην προϊσταμένης, η οποία βρισκόταν σε άδεια, άρχισε να ελέγχει τα έγγραφα που βρίσκονταν πάνω στο γραφείο.

     

    «Θα σε σώσει ο σταυρός που φοράς;»


    Τα όσα ακολουθούν στο περιεχόμενο της καταγγελίας ακούγονται απίστευτα, αλλά διατυπώνονται επωνύμως και ενυπογράφως από δύο υπαλλήλους:«Τη στιγμή που διαπίστωσε την ύπαρξη της ιερής εικόνας της Παναγίας Θεοτόκου πάνω στο γραφείο της, την άρπαξε και την πέταξε σε καλάθι σκουπιδιών, λέγοντας ότι εδώ είναι υπηρεσία και δεν επιτρέπονται εικόνες στα γραφεία. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το μέρος μου και μόλις διαπίστωσε ότι φέρω σταυρό στο λαιμό μου φώναξε “τι είναι αυτά που φοράς”, άρπαξε τον σταυρό που φορούσα, ρωτώντας με aν νομίζω ότι θα με σώσει αυτό που φορώ. Συνεχίζοντας προχώρησε στο γραφείο εργασίας μου, λέγοντας να μαζέψω τις εικόνες από δω μέσα (τις οποίες αποκάλεσε “παπαριές”) αναφερόμενη στις μικρές εικόνες που έχω πάνω στο γραφείο εργασίας μου, ότι εδώ είναι υπηρεσία και δεν επιτρέπονται».

    Σύμφωνα με την καταγγελία της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, η διευθύνουσα σύμβουλος την απείλησε ότι θα την οδηγήσει στο Δ.Σ. με το ερώτημα της απόλυσης χωρίς να εξηγήσει τον λόγο και ότι «μου το φυλά ως απάντηση στην έκπληξη που της έκανα, διότι της έστειλα έγγραφη διαμαρτυρία κατά της εντολής της να αφήσω τα καθήκοντα της προϊσταμένης και να μεταβώ στο ισόγειο για να αναπληρώνω την υπάλληλο πρωτοκόλλου (μολονότι υπήρχε άλλη κατάλληλη υπάλληλος), γεγονός που συνιστούσε δυσμενή μεταβολή των όρων εργασίας μου».

    Και συνεχίζει στην καταγγελία της: «Αυτό που με συγκλόνισε βαθύτατα ήταν η στάση και η εντολή σχετικά με τις ιερές εικόνες και τα θρησκευτικά σύμβολα της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης, καθόσον έπληξε το θρησκευτικό μου συναίσθημα. Από καμία διάταξη νόμου ή κανονισμού δεν υποχρεούμαι να αποκρύπτω στον χώρο της εργασίας μου ότι είμαι μέλος της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού, ούτε υποχρεούμαι να ανέχομαι μέσα στον χώρο της εργασίας μου την προσβολή ιερών αντικειμένων της Εκκλησίας όπου ανήκω. Εχω το δικαίωμα, όπως κάθε κάτοικος αυτής της χώρας ασχέτως θρησκεύματος, να φέρω πάνω μου θρησκευτικά σύμβολα της πίστης μου και να τα ’χω στη θέση εργασίας μου εφόσον δεν κωλύουν την εκτέλεση των υπηρεσιών μου (τέτοιο ζήτημα άλλωστε ουδείς προϊστάμενος μου έθεσε μέχρι σήμερα). Καμία επίσης ιεραρχική εξουσία δεν χορηγεί σε κανέναν προϊστάμενο το δικαίωμα να καταφέρεται με έργα ή λόγια εναντίον της θρησκευτικής πίστης, να προσβάλει ή να απαγορεύει θρησκευτικά σύμβολα- αντικείμενα που ανήκουν σε οποιονδήποτε εργαζόμενο του Οργανισμού».

    «Με αφορμή το ανωτέρω εξαιρετικά οδυνηρό για μένα περιστατικό», καταλήγει στην καταγγελία της προς τον πρόεδρο του Δ.Σ του ΕΟΠΠΕΠ Βασίλη Δαγδιλέλη, τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον υφυπουργό Δημήτρη Μπαξεβανάκη και τον γενικό γραμματέα Θρησκευμάτων Γιώργο Καλαντζή, «ζητάω να μου απαντήσετε στην παρούσα αίτηση-αναφορά μου αν το Διοικητικό Συμβούλιο συμφωνεί με την εντολή της διευθύνουσας συμβούλου και αν απαγορεύει στους υπαλλήλους του Οργανισμού να φέρουν θρησκευτικά σύμβολα της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού, είτε πάνω τους είτε στο γραφείο εργασίας τους».

    Η δεύτερη καταγγελία

     

    Οπως ήταν επόμενο, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ενημέρωσε την υπάλληλο από το γραφείο της οποίας φέρεται να πετάχτηκε η εικόνα της Παναγίας στον κάλαθο των αχρήστων. Η υπάλληλος με επιστολή της διαμαρτυρήθηκε προς τον πρόεδρο Βασίλη Δαγδιλέλη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού δηλώνοντας «δικαιολογημένα θιγμένη από το περιστατικό αλλά και από την υπηρεσιακή αυτή εντολή, η οποία αμφισβητεί την θρησκευτική μου ελευθερία ως πολίτη και εργαζόμενης».

    Στην επιστολή της με τίτλο «Υπηρεσιακή εντολή αφαίρεσης θρησκευτικών συμβόλων – αντικειμένων ιδιοκτησίας μου από τον χώρο εργασίας μου», αναφέρει επί λέξει: «Ενημερώθηκα από τη συνάδελφό μου στις 10.8.2017 καθώς τελώ σε κανονική άδεια, τόσο για τη ρίψη από τη διευθύνουσα σύμβουλο κ. Ελένη Γιαννακοπούλου στα σκουπίδια την εικόνα της Παναγίας που έχω τοποθετημένη στο γραφείο της εργασίας μου, όσο για την εντολή της διευθύνουσας συμβούλου να μην υπάρχουν ιερές εικόνες στα γραφεία μας, επειδή πρόκειται για δημόσιο οργανισμό. Αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγήσω το αυτονόητο, ότι η ιερή εικόνα βρίσκεται πάνω στο γραφείο εργασίας μου, φυσικά δεν εμποδίζει την παροχή υπηρεσιών μου και να δηλώσω ότι αισθάνομαι δικαιολογημένα θιγμένη από το περιστατικό, αλλά και από την υπηρεσιακή αυτή εντολή, η οποία αμφισβητεί τη θρησκευτική μου ελευθερία ως πολίτη και εργαζόμενης».



    «Με έχουν στοχοποιήσει»

     

    Το «ΘΕΜΑ» επικοινώνησε με την κυρία Γιαννακοπούλου ζητώντας την άποψή της σχετικά με τις καταγγελίες των εργαζόμενων του Οργανισμού. Η ίδια έκανε λόγο για «παραμύθια» των εργαζομένων και μας απέστειλε ηλεκτρονικά την επιστολή της προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. Υποστηρίζει ότι ουδέποτε απαγόρευσε στους εργαζόμενους να φέρουν στο σώμα τους ή να εκθέτουν στα γραφεία τους θρησκευτικά σύμβολα και ισχυρίζεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο μεμονωμένων υπαλλήλων, οι οποίοι με τις ενέργειές τους αποσκοπούν στην ανακοπή μιας προσπάθειας διοικητικού ορθολογισμού και οικονομικής βιωσιμότητας του ΕΟΠΠΕΠ.

    Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την επιστολή της που έστειλε και σε πόρταλ:
    «Επιπλέον δηλώνω ότι δεν σχολίασα, ούτε απαγόρευσα σε οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους του ΕΟΠΠΕΠ να φέρουν στο σώμα τους ή να εκθέτουν στον χώρο/γραφείο εργασίας τους θρησκευτικά σύμβολα και αυτονόητα σέβομαι απολύτως το δικαίωμα της θρησκευτικής τους έκφρασης με τους τρόπους που οι ίδιοι αντιλαμβάνονται. Είμαι απολύτως πεισμένη ότι η συγκεκριμένη επιστολή εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών μεμονωμένων υπαλλήλων, οι οποίες κλιμακώνονται καθημερινά (από τη δημοσιοποίηση καταγγελιών για επινοημένα συμβάντα και την επίδοση δικαστικών επιστολών, μέχρι την προσφυγή σε διοικητικά δικαστήρια) με στόχο την ανακοπή προσπάθειας διοικητικού εξορθολογισμού και οικονομικής βιωσιμότητας του ΕΟΠΠΕΠ, η οποία έχει δρομολογηθεί αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, για την οποία ενημερώνω συστηματικά τον αρμόδιο, για την εποπτεία του Οργανισμού, υφυπουργό κ. Μπαξεβανάκη».

    Η κυρία Γιαννακοπούλου ανέφερε ακόμα ότι το Δ.Σ. του ΕΟΠΠΕΠ απέρριψε τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας υπαλλήλου ως αβάσιμους και ανυποστήρικτους στη συνεδρίασή του στις 24/8/2017 δεσμευόμενη να αποστείλει κι αυτή την απόφαση στην εφημερίδα μας μόλις καθαρογραφεί. Ωστόσο, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η υπάλληλος που έκανε την καταγγελία δεν εκλήθη από το Δ.Σ ώστε να καταθέσει για το περιστατικό. Στελέχη του Οργανισμού με τα οποία επικοινωνήσαμε τόνισαν ότι το δικαίωμα της ακρόασης είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και δεν είναι σωστό να λαμβάνεται καμία απόφαση ερήμην του ατόμου που έκανε την αναφορά.



    Σύζυγος γ.γ. του Μπαλτά 


    Η κυρία Γιαννακοπούλου υπήρξε μέλος της δημοτικής παράταξης «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» με αρχηγό νυν δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο. Η εν λόγω δημοτική παράταξη αποτέλεσε πόλο συσπείρωσης ενεργών πολιτών και σε αυτή συμμετείχαν ανένταχτοι αριστεροί, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του Σχεδίου Β και των Οικολόγων Πράσινων. Οπως αναφέρεται στο βιογραφικό της νυν διευθύνουσας συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ, η κυρία Γιαννακοπούλου σπούδασε Μαθηματικά στην Αθήνα, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι και διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Από το 1985 εργαζόταν στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, ενώ παράλληλα ήταν καθηγήτρια και σύμβουλος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά ως φοιτήτρια στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, αργότερα στο ΚΚΕ Εσωτερικού και στη συνέχεια στον Συνασπισμό, ενώ σήμερα είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο σύζυγός της Δημήτρης Χασάπης διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας επί Αριστείδη Μπαλτά.

    Πολύ σύντομα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της διευθύνουσας συμβούλου και προτού καν συμπληρώσει τρεις μήνες στη θέση της, εργαζόμενοι αλλά και εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων-μελών του Δ.Σ. καταγγέλλουν ότι έχει διαμορφωθεί εν γένει αρνητικό και αντιπαραγωγικό εργασιακό κλίμα στον ΕΟΠΠΕΠ τόσο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης όσο και εντός του Δ.Σ., το οποίο αντίκειται στην εξυπηρέτηση των αναγκών του Οργανισμού και στη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του, ώστε να ανταποκρίνεται στους σκοπούς της σύστασης και της λειτουργίας του προς όφελος των πολιτών.

    Εχει διαταραχθεί, λένε, η εργασιακή ειρήνη, καθώς η συμπεριφορά της νέας διευθύνουσας συμβούλου, σύμφωνα πάντα με καταγγελίες, οδήγησε υπαλλήλους του ΕΟΠΠΕΠ σε οικειοθελή παραίτηση από θέσεις ευθύνης (Νομική Υπηρεσία, Λογιστήριο και Διοικητικό Τμήμα), ενώ άλλοι εκφοβίζονται και τους ζητείται η παραίτησή τους. Στοχοποιούνται διαρκώς εργαζόμενοι οι οποίοι κατέχουν θέσεις ευθύνης, με στόχο την επαγγελματική και ψυχολογική εξόντωσή τους και εν συνεχεία την αντικατάστασή τους. Από τις αρχές Ιουλίου έχουν καθαιρεθεί μια προϊσταμένη και τρεις ακόμη προϊστάμενοι τμημάτων με ταυτόχρονη υποβάθμισή τους σε απλά στελέχη. Οι εργαζόμενοι που υπέστησαν τη βλαπτική υπηρεσιακή μεταβολή προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο, από το οποίο αναμένεται έκδοση απόφασης επί της αίτησης αναστολής της απόφασης της διευθύνουσας συμβούλου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    107 Σχόλια

    1. O υπάλληλος που “του τράβηξε το Σταυρό από το στήθος” γιατί δεν την πήγε σέρνοντας στο Αυτόφωρο;;;;;
      Τι είδους σαχλαμάρες είναι οι καταγγελίες επί καταγγελιών;;;;;
      Αυτόφωρο – Τμήμα – Ευελπίδων. Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές.

      Τα υπόλοιπα είναι ΤΡΙΧΕΣ για να το παίζουν κάποιοι μάγκες πίσω από ένα ψευδώνυμο, το οποίο κι αυτό είναι κρυμμένο πίσω από έναν υπολογιστή.

      ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ.

    2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ η ΦΡΟΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΡΕΡΙΣΤΩΝ . ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΑ . ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΧ@ΜΟΥΡ@ .

    3. Αυτη η ξεκ@λιαρα ρατσιστρια του συριζα ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια , να διωξει οσους δεν ηταν μνημονιακηδες συριζαιοι και στην θεση τους να μπουνε απο το παραθυρο χαφιεδες αριστεροι. Αυτη την ξεκ@λιαζαν λαθρομεταναστες λογικα και εκανε παρτουζες με μουσουλμανους.Ακου το ρατσιστικο ανθελληνικο σιχαμα τι εκανε , δε σεβεται τιποτα η κ@ριολα.υγ. Η διευθυνση αυτου του οργανισμου που ειναι , γιατι αναφερεται πως ειναι μεσα στο υπουργειο ανθελληνικης ρατσιστικης παιδειας.Μερικοι λετε για ξεκ@λιασμα στην ρατσιστοσυριζαια αλλα απο αυτο ειναι συνηθισμενη.Μαλ@κια να θες να ξεκ@λιασεις μια βρωμιαρα ξεκ@λιαρα ρατσιστρια συριζαια .

    4. KATARA THEOU EPANO STIN SATANISMENI KE SE OSOUS TIN IPOSTIRIZOUN !!!
      PATERA THEANTHROPE, NA KOPOUN KE TA DIO TIS TA HERGIA,NA PAGOSI I GLOSA TIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. μια ΜΠΟΜΠΑ στο υπουργείο αθείας των πηδημενων κι αλλη μια στο γραφειο της διαβολόγριας

    6. Ετσι ρε λεβέντες.Δημοσίευσαν μια π@π@ριά στο Μακελειό και αμέσως τσιμπήσατε.Να πως μαζεύονται τα κλίκ.Αντε ρε Redbull θα πληρωθείς καλά αυτόν τον μήνα.

      1. Συριζεικο Τρολλακι. Μουφα, η ειδηση, ετσι;;; Σας βολευει, ε;;; Μα ποσο λακαμας, παιζει να εισαι;;; Τουλαχιστον, το … αθλημα,, το πληρωνεσαι αδρα;;; Μαλλον. Και κατι, αλλο. Σε χρημα πληρωνεσαι η σε ειδος;;; Γιατι μια … Κωλοφαρδια, λογω και της συνεχους χρησης, την εχετε, κατα μερια, ΞΥΡΙΖΑ.

    7. Aκου να χιμηξει η λυσσασμενη κι επειτα τα αρνηθηκε όλα, ο στοχοποιημένος ο στόκος.
      Τωρα τι να σου κανουν και οι δημοσιοι υπαλληλοι; Aλλο eνα υποχθονιο σχεδιο του ΣΥΡΙΖΑ να εξαφανισει ολους τους δημοσιους υπαλληλους. Θα ξαμολησει ολα τα λυσσασμενα και γκαβλιασμενα εμφυλα και εκφυλα βλασταρια του σε ολες τις θεσεις στελεχων του δημοσιου. Όπου φυγει φυγει οι δημοσιοι υπαλληλοι. Φαντάζεστε να τους πηδήξει όλος αυτός ο συρφετός των ΣΥΡΙΖΟΓΚΑΒΛΙΑΡΗΔΩΝ, πραγματική κτηνοβασία. Απαπαπαπα

    8. ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!!!!ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΩΝΤΑΙ!!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!ΑΝΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΣΑΚΩΝΩΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!!!! ΕΜΠΟΔΕΙΣΤΑΙ ΤΟ “”ΔΙΗΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ””ἉΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ Μ@Λ@ΚΙ@Σ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΠ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΚΕΛΙΑΝ!!!!!!ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΧΟΡΤΟ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΗ ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΗ!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΝΘΡΩΠΟ (ΟΝ) ΣΕ ΚΤΗΝΟΣ!!!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!!!

    9. Ανέραστη ή γκαβλιάρα, λεσβιακό ραμολί ή τραβέλι, δείγμα γυναίκας ή γυναίκα, δείγμα άντρα ή άντρας, ή ουδετέρου φύλου; Αναμένεται η σήμανσις.
      Είδατε αυτές οι έμφυλες και έκφυλες ταυτότητες του Γ@μπρόγκλου σε τι μεγάλο μπέρδεμα μας έχουν βάλει;
      Άντε τώρα να σου έρθει ένας γκαβλιάρης προϊστάμενος, ή προϊσταμένη, ή και τρίτου φύλου του του, πώς τους ή τα ή τις αποκαλείς και προπαντός από πού να φυλαχτείς, από μπρος, από πίσω, από πάνω, από κάτω, από πού;
      Δεν ξέρεις και τη λόξα καθεμιανού, καθεμιανής και ουδετέρου με το συμπάθιο.
      Είδες την πουρόγρια, σε τι προβλήματα μας έβαλε, γαμώ το ραμολί γαμώτο.

    10. Αντιρατσιστές λέει οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, εναντίον ποιών;
      Εδώ μια βλαμμένη συντρόφισσα, εντάξει ο Θεός να την κάνει γυναίκα, εκδηλώνει ρατσιστική βία εναντίον γυναικών. Το γραϊδιο, δεν είδαμε να λυσσάει με άντρες, οι γυναίκες της την δίνουν και μάλιστα οι Ορθόδοξες Χριστιανές. Το ξεκουτιασμένο λεσβιακό σίχαμα χίμηξε να τη βρει με Ορθόδοξες Χριστιανές γυναίκες.
      Οι θέσεις των ΤΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ επί του θέματος;
      Α ναι ξέχασα, η πουστόγρια τα διέψευσε, χέστηκε η γεροντοκαβλιάρα απ το φόβο της.

    11. Γκαβλιάρα η πουρόγρια, γι’ αυτό κατάντησε έτσι.
      Είδες η πολλή γκάβλα τι σε καταντάει;;; Δαιμονισμένο ραμολί να επιτίθεσαι στην ΠΑΝΑΓΙΑ.
      Γιατί άραγε φρίκιασε η γκαβλιάρα η πουστόγρια, γιατί έπαθε αμόκ;
      Μόνο ο ΣΑΤΑΝΑΣ φρίττει και τρέμει μπροστά στο ΘΕΟ.

    12. Οι υπάλληλοι του ΕΟΠΕΠ να πάρετε άδεια από την ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ να βιντεοσκοπούνται όλοι οι χώροι εργασίας σας, το μάτι της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ να παρακολουθεί και τη ψυχασθενή προϊσταμένη σας, τη φιλενάδα της δηλαδή κι αν έχει τα κότσια ας ξανατραβήξει σταυρούς κι ας πετάξει εικόνες κι ας βιαιοπραγεί εναντίον υπαλλήλων, ο όρθιος σκελετός του Στάλιν, το κάθαρμα του ΣΥΡΙΖΑ.

    13. Πέταξε στα σκουπίδια την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ;
      Όλα τα σκουπίδια της Αίγινας και αυτά των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και είναι πολλάααα, να ριχτούν πάραυτα μπροστά στο γραφείο της, να σκάψει απ΄τη μπόχα η γεροξεκούτισα, το ασχημογύναιο, το διαβολογέννημα.

    14. Ε, μα οταν πήγατε το πρωί της Κυριακής των εκλογών στην εκκλησία και ανάψατε το κεράκι σας και κάνατε το Σταύρο σας, με αυτο το ιδιο χέρι λιγο μετα πήγατε και ψηφίσατε τους άθεους. Ε, τι θελετε τωρα;; Δεν τα ξέρατε αυτα;; Δεν ξέρατε πως ειναι άθεοι και λαθρολαγνοι;; Τωρα κλαιμε που μας γέμισαν με λαθρο. Δεν ξέρατε πως ειναι διεθνιςτες, εθνομηδενιστές κλπ;;; Τα ξεεερατε, μια χαρα τα ξέρατε και ομως τους ψηφίσατε επειδη θα …έσκιζαν…τα μνημόνια. Ε, τωρα αντι για τα μνημόνια σχίζουν εμας.

    15. Πω πω την πουρόγρια, αυτή είναι για να τη δει ο ΣΥΠΡΑΣ βράδυ μετά από πολύ φασολάδα, να χεστεί πάνω του το αριστερό μπουλντοειδές. Οι αριστερόστροφες ΣΥΡΙΖΑΪΚΕΣ κλανιές του και οι ΣΥΠΡΑΝΕΛ πορδοί του θα φτάσουν ως του ΜΑDOURO. Ορέ κατακαημένη ΒΡΑΖΙΛΙΑ, να πας από κλανιές του ALEXIS λόγω τσουρόγριας, άπλυτης ραμολί χεζοπροϊσταμένης.

    16. Εμενα παντως δεν μου φαίνεται για ανέραστη……αλλα για πολυ γκαβλιαρα!!!

    17. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑΥΡΟ , ΟΛΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΟΛΟΙ , ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΟΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ !

    18. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ , ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ , ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ , ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ , ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ! ΕΙΝΑΙ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ !

    19. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ , ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ! Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ , ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΓΕΙΑ ΟΠΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ! ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ! ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ , ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑΙ !
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !
      ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ !
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΜΕΣΩΣ !
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ !

    20. Κι αυτές οι υπάλληλοι κάθισαν να τους βρίζει την ΠΑΝΑΓΙΑ και το ΣΤΑΥΡΟ και την άκουγαν;
      Χέρια δεν είχαν να της αστράψουν πέντε μπούφλες ξεγυρισμένες της πουτάνας;
      Τις προστατεύει το Σύνταγμα, όταν προσβάλλονται εθνικά σύμβολα, οι πολίτες οφείλουν να τα προστατεύουν με κάθε μέσο. Όταν χειροδικεί η πουτανο ΣΥΡΙΖΑΙΑ εναντίον σου και σου αφαιρεί τα θρησκευτικά σου σύμβολα, που προστατεύονται από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, αμύνεσαι, βάρα της λοιπόν, τι χαζεύεις; Και μετά φώναξε κι ένα Εισαγγελέα να την προσαγάγουν για Ψυχιατρική Εξέταση τη σαλεμένη, δεν θα σας πειράξει κανείς.

    21. Ρε τη κολόγρια τη ΣΥΡΙΖΑΠΛΥΤΗ και να δεις που πέταξα ένα καφάσι σάπιες ντομάτες χθες απ΄ τη λαϊκή, που μου μειναν απούλητες.
      Κατά πού πέφτει το γραφείο της;

    22. Ρε αυτό το γερο ξεκουτιασμένο ραμολί, κάνει τέτοια πράματα;
      Ρε βαρέστε της καμιά εκατοσταριά μπούφλες να δει αστεράκια και μετά διαψεύστε το συμβάν, όπως έκανε και η ίδια η πατσόγρια, πείτε κιόλας ότι σας συκοφαντεί και σας στοχοποιεί, πληρώστε με το ίδιο νόμισμα.
      ΤΟ ΞΥΛΟ της αρκούδας και μετά βγάλτε την τρελή, κάπου στα σκοτεινά και χωρίς μάρτυρες, τι απλούστερο!!!

      1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΛΥΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ! ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ , ΒΑΡΑΤΕ !

    23. Να τους χαιρεται και να τους θαυμαζει η μεριδα των κολοελληνων που ψηφησαν ψυριζα.

    24. “Η Ρωμιοσύνη είν’ φυλή συνόκαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκε για να την εξαλείψει, κανένας, γιατί σκέπει την απ’ τα ύψη, ο Θεός μου. Η Ρωμιοσύνη θε να χαθεί, όταν ο κόσμος λείψει.”
      {Άκου βρε πόρνη παλιόγρια, του Σατανά τσιράκι,
      έχω εις τον πούτσον μου βιολιά, ορέ έχω εις τον πούτσον μου βιολιά,
      έχω και τουμπερλέκια κι όπως γουστάρω τα βαρώ και σπάω τα ζεμπερέκια.
      Όταν γυρίσω θα σε γαμίσω και αν αργήσω πάρε κι αυτό, είναι τ΄αρχίδια μου τα δυο}
      “Πατσόγρια Γιανν@κοπ@ύλ@υ … έχει και τουμπλέκια ο πούτζος μου, έχει και τρουμπέτες, όποια θέλω απ΄τα δυο θα μεταχειριστώ” Γώργιος Καραϊσκάκης

    25. Είδε τον Τίμιο Σταυρό και την ΠΑΝΑΓΙΑ και αφηνίασε, έβγαλε αφρούς, το δύσμορφο και σατανόμορφο εωσφορικό κτήνος, όπως αφηνιάζουν και αφρίζουν όλοι τους στο Υπουργείο Απαιδείας απέναντι στην Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και στα σύμβολά της,
      Το θέμα είναι ή αυτοί ή εμείς. Αυτοί άρχισαν τον πόλεμο, αυτοί άρχισαν τις διώξεις των Ελλήνων υπαλλήλων και εκπαιδευτικών, που δηλώνουν πιστοί με την παρουσία τους και μόνο .
      Ο Προϊστάμενός της ο Γιαβρόγλου, απ την πόλη, αναρωτιέμαι τι σχέση έχει με το τούρκικο Γιανιτσαριό, μας παράγγειλε όσοι εκπαιδευτικοί δε συμφωνούμε μαζί τους, δηλαδή με τους υιούς του Εωσφόρου, να παραιτηθούμε, διαφορετικά τι κύριε Γιαβρόγλου, θα βάζεις τα δαιμονισμένα τα τσιράκια σου, που το παίζουν Προϊστάμενοι και Προϊσταμένες, να μας δέρνουν στις υπηρεσίες μας, να μας κόβουν τους σταυρούς από τα στήθια μας, μήπως θα μας στείλεις και στη Σιβηρία;
      Μήπως να σου ξαναγράψω το “Ύβρις – Άτις – Νέμεσις – Τίσις”;

      1. άει γαμήσου που βρίζεις μια τόσο ωραία γκόμενα

    26. οτι και να λετε στα σχολια σας ειναι περιττα αυτοι ολοι στο πορνειο που το ονομαζουν ενωμενη ευρωπη αυτο θελουν να κανουν και θα το κανουν σιγα σιγα το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε και δεν αρπαζουμε τα κουμπουρια αλλα καθομαστε απο την οθονη και κτυπιομαστε. μας κουβαλησαν ενα σωρο μουσουλμανους λαθρο λιποτακτες και δεν κανουμε το παραμικρο αλλα θα μου πεις τοσα χρονια μας πηδανε τα πολιτικα λαμογια και τους κοιταμε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας το μονο που μας νοιαζει ειναι το κινητο η καφετερια το μπανιο και οι διακοπες και η διασκεδαση

      1. Tο πορνειο που το ονομαζουν δημοκρατικό τόξο ΣΥΡΙΖΑNEΛ-ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία κουκουέ

    27. Χρυση αυγη για να ξεβρωμισουμε απο ολα τα διαπλεκομενα καθικια.

    28. οι δωδεκαθεϊστές χρισαβγιτες γιατι ασχολούνται με αυτο το θεμα?? Ουσττττ

      1. Οι δωδεκαθειστες ψηφίζουν Σώρρα, βλαμμενε.

      2. Χρυσαυγιτες γραφεται ουτε ορθογραφια δεν ξερεις.Και ποιος σου ειπε απλυτε οτι γραφουν χρυσαυγιτες εδω;Εισαστε τοσο κομπλεξικοι που βλεπετε παντου χαυγιτες φασιστες και ναζι ακομα και στον υπνο σας.Πονανε οι αληθειες κοκκινα αντιχριστιανικα φασιστακια ρατσιστες εναντιον των ελληνων.

    29. Μωρη σάπια αριστερή πόρνη εσύ θα αλλάξεις τα πιστεύω των Ελλήνων που να ψοφισεις ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ, αι στο διάολο ρουφιάνοι κουμουνια όλοι σας.

      1. Ραντεβου στα γουναραδικα ρε φασισταριο!!!!!!!

        1. Οποτε γουσταρεις σκουπιδοκομμουνι σταλινοφασιστα

        2. Βάλε όπισθεν την γουναρα σου κι έλα σταλινογουρουνο.

    30. Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία, όμως σέβομαι την πίστη όλων των ανθρώπων, αν η κυρία Γιαννακοπούλου δεν σέβεται κανένα θρησκευόμενο ας πάει να κάνει τα ίδια σε κάποιον μουσουλμάνο ή Εβραίο, τότε θα την παραδεχτώ. Ένας πραγματικός άθεος δεν ασχολείται με τέτοια.

    31. Δεν είναι μόνο οι συριζαιοι αθεοι είναι και οι ανελ, έγιναν τόσα σκηνικά με τη θρησκεία και δεν αντεδρασαν καθόλου. Το συγκεκριμένο θέμα κυκλοφορεί εδώ κα τρεις μέρες στα μέσα και ούτε μια αντίδραση… Είναι όλοι τους επικίνδυνοι.

      1. Μήπως υπήρξε κάποια αντίδραση από την πλευρά της Εκκλησίας ;;;
        Κιχ, άχνα δεν ακούστηκε …
        ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ στο κόλπο για την εξαφάνιση Ιδανικών, Παραδόσεων & Αξιών του Ελληνισμού …
        ΄Εχει, όμως, ο καιρός γυρίσματα …
        Το σχήμα : ” Ύβρις – Άτη – Νέμεσις – Τίσις” ήταν και είναι πάντα ενεργό …
        Η Αλαζονεία οδηγεί τους ανθρώπους να διαπράττουν την Ύβρη …
        Οι Θεοί τους στέλνουν την Άτη, να τους θολώσει τον νου και να διαπράξουν χειρότερες ανοησίες …
        Κι ύστερα έρχεται η Νέμεσις, δηλαδή η Τιμωρία τους …
        Τελικά, έρχεται και η Τίσις, η Καταστροφή τους !!!
        “Μηδένα προ του τέλους μακάριζε” είπε ο αρχαίος ΄Ελλην σοφός Σόλων, στον αλαζόνα βασιλιά της Λυδίας Κροίσο … και ήρθε ο καιρός, που τα μετέπειτα διαδραματισθέντα γεγονότα, επιβεβαίωσαν το στοχαστικό περιεχόμενο της αποφθεγματικής αυτής φράσης του Σόλωνα, που αντανακλούσε και το μέγεθος της σοφίας του.

    32. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΝΑΖΙΔΙΑ

      1. ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ-ΑΝΤΙΦΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑΖΙ.ΑΝΤΕ ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

    33. Τη περίπτωση της Βέρθας Ευθυμιάδου
      που η συγκεκριμένη κυρία είχε επιλεγεί από τους υπευθύνους του υπουργείου μεταφορών ως μουσική επιμελήτρια dj,στον ΟΑΣΑ με μισθό, σε καιρό βαθιάς κρίσης, μόνο 3.900 το δίμηνο.Η κυρία που είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης, σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ , όσο χρονικό διάστημα ο κ. Σπιρτζης, θα είναι υπουργός θα παρέχει τις υπηρεσίες της στο γραφείο του. Γριές Κομματόσκυλα πρώην πασόκια γινανε αριστεροτερες του λένιν .

    34. Εγω ηθελα να ηξερα απο τις τοσες δημοσιες κουραδες που ηταν παρων δεν υπηρχε ενας Ελληνοψυχος να δωσει ενα γυριστο χαστουκι της ελληνοφωνης πορδης και να γυριζει το κεφαλι της αναποδα ;

    35. στις τελευτευες καλπες 48% απειχε ομως ενα 52% συμμετειχε !!!και σε τι συμμετειχε?συμετειχε σε μια διαδικασια ενθρονισμου αφενταδων!!!δηλαδη συνειγορησε οτι ειναι αβουλος και πως εχει αναγκη διαφεντευσης απο ποιμεναρχη!!!! αρα οσοι ψηφισατε(συμμετιχατε) βγαλτε το σκασμο και μαθετε επιτελους να υπακουτε εντολες των αφενταδων που προκυψαν,δηλαδη μαθετε να προσκυνατε ορθα διχως διαμαρτυριες οπως επισημα δηλωσατε στους εκλογικους καταλογους δια της υπογραφης σας μεχρι και τις επομενες καλπες!!!και μην πειτε τις χαζοδικαιολογιες πως δεν ψηφισατε συριζα-ανελ γιατι κρυφη και απροσωπη ειναι η ψηφος σας, για να μην δυναται να βεβαιωθει η νοθεια και το καθεστως να δυναται να χρωματιζει κατα τα γουστα του!!!
      εν κατακλειδι η κυρια ειναι αρχοντισα εκλεγμενη ειναι και διαταζει την αυλη της και οσοι αυλικοι(δημοσιοι υπαλληλοι και κατα το πλειστον υπηκοοι καθοσον ψηφισαν- ελαχιστοι δεν ψηφισαν για να ειναι πολιτες) δεν γουσταρουν να την υπακουσουν , ας παραιτηθουν!!!η αρχοντισσα σας δεν ειναι υποχρεη-υπολογη σε κανεναν υπηκοο στο δε 48% πολιτων(λογω αποχης) ειναι αλλο ζητημα και δεν σας αφορα!!

      1. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ !

    36. Όλοι οι αντιΧριστοι μασονοι και όλα τα ερπετοειδή ξεσαλωσαν με την κυβέρνηση των δοσίλογων.
      Το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν ανέμους. Η ώρα που θα θερίσουν θύελλες είναι πολύ κοντά. Παλουκωμα και περιφορά στις πλατείες σε όλα τα σκουπίδια

    37. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΡΩΜΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ Η ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣΑΙ,ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!ΕΝΑ ΜΠΕΡΝΤΑΚΙ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΩΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ????ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ!!!!

    38. Ποιοί Έλληνες και Ευρωπαίοι εκβιάζουν τον Πορδηπουργό για κατάργηση του Σταυρού, της Προσευχής και του σχολικού εκκλησιασμού;

      Όπως θα δείτε από την παρακάτω ιστοσελίδα, η «Ευρωπαϊκή Ανθρωπιστική Ομοσπονδία» (European Humanist Federation) για την οποία έγραψα σε προηγούμενή μου ανάρτηση, ΕΔΩ, έχει δημιουργήσει και Ελληνικό Παράρτημα oνομαζόμενο “Ηumanist Union of Greece”. Στην ακόλουθη ιστοσελίδα, που λέγεται ότι είναι του παρατηρηρίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, βλέπετε καθαρά ότι το ελληνικό παράρτημα της…..
      ομοσπονδίας αυτής, το ΗUG, κοινοποιεί στον έλληνα πρωθυπουργό τον τελευταίο καιρό επιστολές διαμαρτυρίας-καταγγελίας-απειλών με ταυτόχρονες αντίστοιχες κοινοποιήσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για μια σειρά εκβιαστικών μεταρρυθμίσεων, όπως να φύγει ο χριστιανικός σταυρός και τα άλλα θρησκευτικά σύμβολα από τα σχολεία, και να χωρισθεί η εκκλησία από το κράτος, μεταξύ άλλων, με το πρόσχημα ότι όσο καιρό παραμένουν τα σύμβολα και η εκκλησία είναι δεμένη με το κράτος παραβιάζονται ανθρώπινα δικαιώματα.

      http://anti-ntp.blogspot.com/2010/09/blog-post_768.html

    39. Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί.

      ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

      1. Δεν ειπε κατι τετοιο ο στρατηγος, δεν ειναι πουθενα γραμμενο στα βιβλια μου, αυτα ειναι φαντασιες!!! Μην ανακυκλωνετε ψεμματα, διαβαστε τα βιβλια μου κι οχι τσιτατα απ’ το internet!!! Αλλιως θα απαντησω με μηνυσεις!!!

        1. Βλαχο ( γιαννη ) ειναι γραμμενο στα απομνημονευματα του Στρατηγου .

    40. Δεν επιτρεπει η σκατογρια μονο τις ιερες εικονες και συμβολα του Χριστιανισμου,η θα εκανε τα ιδια και για αλλες θρησκειες πχ ισλαμ;Αν παει καποιος με το κορανι εκει και με εικονες και συμβολα του ισλαμ,θα εχει την ιδια συμπεριφορα;

      1. Γειά Χαρά. Μπαααα. Για # Ταλμουδ #, την κοζάρω …

    41. Διαβάζοντας κ βλέποντας τέτοιες συμπεριφορές φταίει κάποιος αν πιάσει μια καραμπίνα κ αρχίζει να ξεπαστρεύει ένα ένα τέτοια καθίκια;;;; Προσωπικά αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα την άφηνα ανάπηρη από το ξύλο που θα της έριχνα κ ας αντιμετώπιζα τις χειρότερες συνέπειες!!! Τέτοια σκουπίδια δεν θέλουν έλεος αλλά σκληρή κ βίαιη τιμωρία!!!

    42. Αν είναι ποτέ δυνατόν τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ να κάνουν μάθημα απειλούμενα διαρκώς με το “σύμβολο” της ανθελληνικής θρησκείας που όλως τυχαίως είναι όργανο βασανιστηρίων! Γεια να καταλάβουμε την ανωμαλία των κατακτητών της γης των προγόνων μας, είναι σαν να είχαμε σουβλί επειδή σούβλισαν τον Αθανάσιο Διάκο ή κρεμάλα. Ο αγώνας για να αποτινάξουμε το ζυγό των οπαδών του βιβλίου μίσους κατά των Ελλήνων και μυθολογία των Εβραίων έχει αρχίσει. Κανένας να μην δίνει το παιδί του στους ανώμαλους τράγους να το πνίγουν, επειδή λέει είναι αμαρτωλό (την ώρα που οι ίδιοι δεν ξέρουν τι βάζουν στον κώλο τους)

      1. Οξω αλβανοκουραδα σκατωμενη τρυπια.

    43. Σκουλαρίκια, βραχιολάκι, δαχτυλίδι, αλυσίδες ένα σωρό, φορά η ΣΥΡΙΖΟγρια. Κατά τα άλλα λιτότητα και μνημόνια για τη πλέμπα κι άμα λάχει κόβουμε και τους χρυσούς σταυρούς των υφισταμένων μας. Σιγά τώρα θα μου φορέσει η πλέμπα και χρυσό σταυρό.
      Καλά έκανες ΣΥΡΙΖΟγιαγιάκα, μη διαψεύδεις τίποτα, το χρυσάφι ξεχειλίζει πάνω σου. Να προσέχεις τα γκυφτάκια και τα αλμπανά συντρόφια σου.
      ΤΣΥΡΙΖΑ ολέ κόβουμε και τους χρυσούς σταυρούς, πετάμε και τις εικόνες της Παναγίας στα σκουπίδια, ΤΣΥΡΙΖΑ ολέ και πάσης ΓΕΛΑΔΟΣ.

    44. Κάθαρμα να σου κόψει τα χέρια ή Παναγία ερπετο

    45. Όταν κοιτάζω την αποκρουστική μούρη της σκέφτομαι
      ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ, ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ, ΤΟ ΓΥΝΑΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΣΕΒΗ ΓΡΑΙΑ, ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, ΤΟ ΦΙΔΙ, ΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΕΡΠΕΤΟ, ΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ, ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙ, ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ, ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΑΘΕΜΑ

    46. Εσυ παντως απλυτη σκιαχτογρια εισαι ειδη μια πεταμενη καρβουνοβουρτσα μεσα στη σομπα με τα αποκα-ιδια της αχρηστο μηδενικο ανθρωπακι καταχρηστικο της κοινωνιας που τολμησες εσυ το απολυτο μηδεν να πιασεις στα χερια σου την εικονα της Μητερας του Θεου και να την πεταξεις εκει που μονο εσυ αξιζεις σκουπιδι……….

    47. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ  ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
      ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ  ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
      Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ , ΕΚΛΕΙΣΕ…
      ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΆ ΟΙ ΕΠΌΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ….
      ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΤΡΕΛΉ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ …ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ……ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ..

      1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΜΟΡΑΝΤΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΕ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΕ !!!!!!!!!! ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ !!!!! ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2020 !!!!!!

        1. Γειά Χαρά. Σωστόοοοοοος!!!!!!!!!!!!! Και άμα, το επισπεύσουν, το πράμμα, πέφτει extra παραδάκι.

    48. Απ όσα διαβάζω θα ήθελα να ερευνήσεις ΣΤΕΦΑΝΕ πόσα και ποια από τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας ανήκουν σε ΣΤΟΕΣ και λοιπά ενδιαφέροντα. Να ανακοινώσεις λίστα με ονόματα, θέλουμε να ξέρουμε, θα έχει πολύυυυυυ ενδιαφέρον.

      1. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ!!! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!!!

    49. Σατανίστρια, βαμπιρ, δράκουλας, αρπακτικό σαρκοβόρο, απ τη μούρη της φαίνεται.
      Δείτε ποιοι ανέλαβαν να διοικούν στις πιο επίκαιρες θέσεις της παιδείας.
      Αλοίμονο στα παιδιά μας.

    50. ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΛΗΤΑ,ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ,
      ΟΛΟ ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ,ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ 000000000000000000000000000000000000000000000000000000.
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ,
      ΔΕΝ ΦΑΦΡΑΡΙΖΗ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.

    51. Μωρέ ένας ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Εισαγγελέας δεν υπάρχει, ΕΝΑΣ;

    52. Προϊσταμένη η γρέντζω, η διαβολογυναίκα, η τραβεστί, η σατανίστρια. Μωρέ ένας δυο μπρατσωμένοι και στον αγύριστο το σίχαμα.

    53. Αντεπίθεση πριν γίνουν επιδημία οι διώξεις τους.
      Δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Οι διώξεις λόγω θρησκεύματος μόνο δε εναντίον των πιστών της Ορθόδοξης Ανατολικής του Χριστού Εκκλησίας από ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ δίνει και παίρνει στους χώρους του Υπουργείου Παιδείας και πολύ φοβάμαι ότι επεκτείνεται και στα σχολεία εναντίον ευσεβών εκπαιδευτικών, που υποφέρουν πάμπολες προκλήσεις από Προϊσταμένους και συναδέλφους τους.
      Οι Χριστιανοί γονείς να αναλάβουν δυναμικά δράση, δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής.

    54. ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΕΟΣ ΔΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠ’ ΤΟ ΛΑΙΜΟ!!! ΔΙΑΦΩΝΩ!!! Ο ΑΘΕΟΣ-ΚΑΘΟΤΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ- ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ!!!ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ‘ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!! Η ΕΝΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!! ΕΝΑ ΑΠ’ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΕΝΤΖΩ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!!! ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!

    55. Αγαθα συριζακια, βαζατε το ψηφουλακι σας, κι τωρα ανακαλυπτετε οτι βγαζατε τα ματακια σας, με τα ιδια τα χερακια σας κι σας εφταιγαν ολοι οι υπολοιποι εκτος ημων…………………….βαρα χρυση αυγη βαρα στο ψαχνο μην τους αφηνεις ουτε στιγμη, ελευθερους, βαρα ανελεητα……………………

    56. Αλλο ενα ρατσιστικο ανθελληνικο σιχαμα που εκανε πιπες για να διοριστει στο δημοσιο. Αυτη η πουστογρια εκανε πολεμο νευρων σε μη αριστερους υπαλληλους για να τους αναγκασει να εγκαταλειψουν την υπηρεσια τους , εντελως σιχαμενη και βρωμιαρα ρατσιστοσυριζαια. Ειδατε τελικα τι κανει η πιπα , μεχρι προισταμενη σε υπηρεσια σε κανει Σκυψε συριζαια φασιστογρια να σε κανει ο Τσιπρας βουλευτινα , παλιοσιχαμα.Λοιπον ρατσιστογρια , ο ηρωας του Ελληνισμου Καραισκακης ηταν αθυροστομος οταν ειχε απεναντι του σιχαμερα σκουλικια συνεργατες εχθρων του Ελληνισμου και ως τετοια εκλαμβανεσαι. Σκατογρια ρατσιστοσυριζαια.

    57. Συμφωνώ, δυο Γεωργιανοί να της κόψουν την αλυσιδάρα απ το λαιμό όπως εκείνη έκοβε τις αλυσίδες με το σταυρό των υπαλλήλων της, η τσουρόγρια.
      Ξύλο πολύ ξύλο στο ξεφωνημένο γριο τραβέλι.
      Και δεν είναι μόνο αυτή, το Υπουργείο Απαιδείας και Αθεϊας έχει γεμίσει με δαύτους – δαύτες και ουδέτερα.
      Κι αυτή στη συνομοταξία των χωρίς φύλο ανήκει, το τραβέλι, φαίνεται απ τη μούρη το κομμούνι.

    58. Αυτη η γ@μιολα δεν κανει μονο ρατσιστικες επιθεσεις λογω θρησκειας. Αυτη η π@υστογρια εχει αναγκασει υπαλληλους σε παραιτηση για να διορισει ρουφιανους χαφιεδες συριζαιους στην θεσγ τους. Μιλαμε πολυ καρι@ληδες αυτοι οι συριζαιοι , υπουλα φιδια.

    59. Και δε μου λετε ρε εργαζομενοι που καταγγελετε,γιατι δε πληρωσατε δυο γεωργιανους ,απο αυτους που δεν εχουν λαιμο,να τη στειλουν μονιμα στον ευαγγελισμο.Εσεις που θιχτηκατε και θιγεστε τοσα χρονια απο το κομματοσκυλο γιατι δε της κανατε ασφαλιστικα μετρα γιατι τωρα.

    60. κρεμάστε την στο Συνταγμα τη παλιο βρωμα οχι απο το λαιμο, απο τα πλευρα και να περναει οποιος θελει να τη φτυνει στη μάπα, γιατι τόσο αξίζει!μόλις συνγκεντρωσει 10000 ροχάλες τότε παραδώστε στην στον όχλο!!!!

      οξω απο την Ελλαδα μας παλιοβρωμα, παρεα με τα λαθροπιθηκια να πας !!

    61. Να τους χαιρονται οσοι τους ψηφισαν.αρχιφασισταρια του κερατα ειναι.αν εκανε το ιδιο κανενας χρυσαυγιτης σε μουσουλμανο πεστε μου τι θα ειχε γινει;;;;;

    62. Από τη φάτσα της και μόνο καταλαβαίνεις τι αξύριστη πουρόγρια…κλασσική φάτσα γερό κνίτισσας…

    63. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΒΡΟΜΙΑΡΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ!ΟΥΕ Κ ΑΛΟΙΜΟΝΟ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ!ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Προφητεία της Σίβυλλα Τιμπουρτίνα.

      « Ἐγερθήσεται γὰρ γυνὴ Ἑλληνίς ἐκτῆς Ἑβραΐδος χώρας ὀνόματι Μαρία καὶ τέξεται υἱόν, και καλέσουσι τὸ ὂνομα αὐτοῦ Ἰησοῦν. Καὶ λύσει τὸν νόμον τῶν Ἑβραίων καὶ ἲδιον νόμον στήσει, καὶ βασιλεύσει ο νόμος αὐτοῦ.» )

      ====================================================================================

      «Ταύτην την χώραν οἰκοῦμεν οὐχ ἑτέρους ἐκβαλόντες οὐδ’ἐρήμην καταλαβόντες οὐδ’ ἐκ πολλῶν ἐθνῶν μιγάδες συλλεγέντες, ἀλλ’ οὕτω καλῶς καὶ γνησίως γεγόναμεν, ὥστ’ἐξ ἧσπερ ἔφυμεν, ταύτην ἔχοντες ἅπαντα τὸν χρόνον διατελοῦμεν, αὐτόχθονες ὄντες».

      (Ισοκράτης, «Πανηγυρικός», 24)

    64. Έσείς τη βγάλατε την κερα φάτε τα τώρα. Έτσι κιάλλα να σας κάνει να φιλάτε τις χρυσές εικόνες του Τσίπρα.

      1. Γεια Χαρα. Επιτρεψτε μου. Οχι ακριβως, εμεις. Προσωπικα, δεν τους Νομιμοποιω, με την ψηφο μου, εδω και κατι χρονακια. Η Singular Logic, επι 36 συναπτα ετη, κανει τις Αλχημειες. Και καποιες αλλες παραμετροι, συντελουν, στο οποιο, Αναξιοπιστο Εκλογικο, Αποτελεσμα. Π.χ. Εκλογικοι Καταλογοι, οι 100.000 Νεοι, στους οποιους και Αφαιρεθη, το Δικαιωμα, να ψηφισουν. Και αλλα τετοια κολπακια, που Διαμορφωνουν, το Αποτελεσμα, που εκεινοι, εχουν Ορισει, Προκαταβολικα. ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ [ Αθανατη Μαλβινα ].

        1. Αντε να σε δει κανας γιατρος κερα μου, που βγαζει κυβερνησεις…η Σινγκιουλαρ!! Εσεις τους βγαζετε και μετα κανετε τη κοροιδα!!!!Κόψοχερηδες…..

          1. Γουσταρεις, να μου τα πεις και τετ α τετ;;; Δωσε σημειο ραντεβου και σου ρχομαι. Θα φερω και βαζελινη.

    65. Σκοτώστε τα κομμούνια σε καθε γειτονιά!!! Κατά το σκοτώστε τους φασιστες σε καθε γειτονια των γαμημενων χασικλομπάσταρδων του soros

    66. Οι άνθρωποι είναι άξιοι των πράξεων τους,τέτοιες πράξεις πράττουν οι ισλαμοπιθηκοι που μάλλον και αυτή εκεί ανήκει!λυπαμε γι αυτό το ΖΩΟ!

    67. Όταν έχεις τραγούδια στίχοι Μποφίλιου που βρίζουν Όλη μέρα με τραγούδια του τύπου τα καρφιά Του Σταυρού είναι βαριά δεν θέλω να είμαι στον παράδεισο και τέτοια Αυτό είναι το λιγότερο με την κάθε σκατό γριά από που θα παραδειγματισμό την;

    68. Μπραβο σε εναν ορθοδοξο λαο σαν τον Ελληνικο που καταφερε να βγαλει τους αθεους σαν κομμα να κανουν πραγματα και θαματα. Αυτη ειναι η Ελλαδα μας… Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας… Την αλλη φορα ξανα ψηφιστε τους να χορευουν στο συνταγμα με νταουλια σαν τους Μαο Μαο … Ειναι οντως για λυπηση οι ανθρωποι που μας κυβερνανε αλλα δεν τους νοιαζει ..Αυτοι το μισθο τους θα τον αρπαξουν κανονικα και εμεις τα κοροιδα τους πληρωνουμε τους φορους. Αλλα ο φραπες και ο καπουτσινος να υπαρχει και τα τσιγαρα μας και ο μηνας ενα 9.

    69. Δεν της χωνανε κατευθειαν ενα μπουκετο στα μουτρα να μετραει τα δοντια της στο πατωμα η τραβελογρια

    70. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ?

    71. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

    72. τι εκανε? πεταξε την εικονα τησ παναγιας της μανας του χριστου απο την χωρα της μεσης ανατολης?? ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΙΣΧΟΣΣΣ…

    73. mori kseftilismeni skatogria tha erthei i ora sou….pou tha paei,den argei…..

    74. .Σιχαμενη μουστογρια φασιστρω συριζαια.Αυτο που εκανε εμπιπτει στον αντιρατσιστικο νομο αλλα επεσε τηλεφωνακι να την προστατεψουν. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχουν νομοι , οι νομοι ειναι μονο για τους φτωχους Ελληνες και την Ορθοδοξια.Ειμαστε σκλαβωμενοι , αυτο δεν ειναι Ελλαδα.. Ρατσιστες ανθελληνες πηραν τα ηνια στα υπουργεια , αυτοι δεν ειναι Ελληνες ειναι ανθελληνικα ρατσιστικα σκουλικια που δεν σεβονται τις αξιες τις παραδοσεις και την πιστη του λαου. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ????????

    75. Θα έχουν χίλια δίκια οι υφιστάμενοι υπό μία κατά τη γνώμη μου προυπόθεση .Εφόσον είναι καλοί χριστιανοί να μην ψηφίζανε κόμματα που έχουν εκδηλώσει ανοιχτά τον αθεισμό τους προεκλογικά. Δε μπορεί από τη μια να φοράμε σταυρούς και να πηγαίνουμε εκκλησία για να δείξουμε θρησκευόμενοι και από την άλλη , όταν μας τάζουν money και δεν πληρώνω , να τους ψηφίζουμε κι ας είναι άθεοι .Που είναι οι αξίες μας τότε άμα ξεπουλάμε τη πίστη μας για τα φράγκα?

    76. Αυτοι οι συριζαιοι βάζουν συνέχεια αυτογκόλ είναι αστείο πραγματικα.Με τέτοια που κανουν δεν θα ξαναβγεί αριστερή κυβέρνηση γ αλλά 40 χρόνια.Για την ‘κύρια’ δεν έχω κάτι να πω είναι για λυπηση

    77. ΚΆΠΟΙΕΣ ΦΟΡΈΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΓΡΑΒΆΤΕΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΚΡΕΜΆΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΈΝΤΡΟ? .ΆΡΑΓΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΈΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ;
      ΜΆΛΛΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΛΆ ΔΈΝΤΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ…. ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΏΡΟ

    Comments are closed.