ΤΩΡΑ- ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    EKTAKTO MAKELEIO

    Δεκάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες απέκλεισαν στις 09.00 το πρωί, τις δυο εισόδους του hot spot της ΒΙΑΛ στη Χίο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όπως υποστηρίζουν η Υπηρεσία Ασύλου εξετάζει περίπου πέντε αιτήσεις την ημέρα πράγμα που σημαίνει ότι οι διαμένοντες στο κέντρο θα παραμείνουν εγκλωβισμένοι εκεί επί πολλούς μήνες.
    Το ίδιο συνέβη και χθες το πρωί, όταν επί τρεις ώρες απαγορεύθηκε σε αστυνομικούς, σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ασύλου και σε άλλους εργαζομένους να μπουν ή να βγουν από αυτό. Χθες, στην αρχή της διαμαρτυρίας επικράτησε πανικός, στη συνέχεια όμως άρχισε διαπραγμάτευση η οποία διευκολύνθηκε από την παρουσία ανδρών των ΜΑΤ που πάντως δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Ασύλου και μετά τα χθεσινά γεγονότα απέχουν από την εργασία τους.

    Μαχαίρωσε τον κουνιάδο του

    Στο hot spot της ΒΙΑΛ προσπάθησαν να λύσουν τις οικογενειακές διαφορές τους δύο Αφγανοί, με αποτέλεσμα ένας 31χρονος να τραυματίσει με μαχαίρι τον κουνιάδο του ηλικίας 17 ετών. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, 18 Οκτωβρίου 2016 και ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χίου, με τραύμα κάτω από την μασχάλη, κοντά στον πνεύμονα. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε από το αστυνομικό τμήμα Χίου δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. θα πρεπει να αρχισουν να μαζευουν τα πτωματα των απλυτων αντιφα απο τα σκουπιδια καθε πρωι , διαφορετικα ειμαστε χαμενοι , η αλωση εχει ξεκινησει απο μεσα απο την χωρα μας

    2. ΕΛΛΗΝΑΣ Θα γινη βρε Συνελληνα καποια στιγμη θα ξυπνησουν οι Ελληνες.

    3. Αυτό το καθίκι τώρα εγώ θα το ταϊζω? Εδώ δεν έχω να ταίσω τα παιδιά μου, θα τρώει τσάμπα ο λαθροπίθικος? Αχ! Χρυσή Αυγή πότε θα γίνεις ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ? Πότε θα σε ξανά δω να καθαρίζεις την Ελλαδίτσα μου?

    4. Καλά να πάθουν οι Χιώτες! Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να συνδράμω! Ο Θεός κι η Παναγιά μαζί σας συννέλληνες!

    5. Οι εισβολεις μαχαιροβγαλτες λαθραιοι προκαλουν. Το σαββατο και να διαδωθει , συγκεντρωση κατοικων του Βοτανικου στις 14,00 εναντιων της ανεγερσης τζαμιου στην γη τους. Καλουν ολους τους Ελληνες να τους συμπαρασταθουν στην πραξη. Πρεπει να στηριξουμε εμπρακτως τους κατοικους του Βοτανικου. Σημερα βιωνουν αυτοι την ισλαμικη βαρβαροτητα αυριο ολοι μας. Ολοι εκει , Ιερα οδος και Μαρκονι εξω απο το κατηλειμενο κτιριο που στεγαζει Ελληνες αστεγους και που η καραξευτυλισμενη κυβερνηση Συριζα-Ανελ θελει να τους πεταξει στον δρομο και να χτισει μιναρεδες.

    Comments are closed.