ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ – ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΞΩΦΥΛΛΟ

    Το ζουμί: Προσπαθούν να «λύσουν» γρήγορα το θέμα με το όνομα των Σκοπίων και μετά να γίνει κάποιο deal με την Τουρκία;

    Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, γνωστός για την ύποπτη στάση του στο θέμα της Ουκρανίας, διαψεύδει αυτό που δήλωσε το Πεντάγωνο πως οι ΗΠΑ ζήτησαν από την Ελλάδα να τα βρει μόνη της με την Τουρκία.

    «Δεν νίπτουμε τας χείρας μας» στο θέμα των δύο στρατιωτικών που εξακολουθούν να παραμένουν έγκλειστοι στις τουρκικές φυλακές, τονίζει.

    Ωστόσο, ο πρέσβης των Αμερικανών, με αφοσίωση στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ και όχι και τόσο τον Ν.Τραμπ, δεν δίνει κάποια διέξοδο, κάποια ελπίδα έστω για λύση.

    Αντίθετα, εκτιμά ότι «τώρα είναι ανοιχτό το παράθυρο ευκαιρίας για λύση» στο Σκοπιανό.

    Ποια θα είναι αυτή η λύση; Μα η παράδοση του ονόματος «Μακεδονία».

    Ο Πάιατ σημείωσε πως η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων και ότι αυτό ανέφερε ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών Γουες Μίτσελ κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

    Ελληνοτουρκικά και Σκοπιανό πάνε μαζί χέρι-χέρι.

    Κάτι ξέρουν και δεν μας το λένε.

    Πολύ φοβόμαστε πως επιδιώκεται να παραδοθεί το όνομα και μετά να γίνουν συμφωνίες με την Τουρκία.

    Ποια θα είναι τα ανταλλάγματα με την Τουρκία, η οποία έχει στα χέρια της το ισχυρό χαρτί με το «τζουνάμι» των εκατομμύριών μεταναστών που μπορεί να στείλει ανά πάσα στιγμή στην Ελλάδα;

    Τι γνωρίζει ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, όταν είχε πει το πολύ-πολύ να χάσουμε μερικά νησιά;

    Μάλλον πρέπει να ευχόμαστε να οδηγηθούν σε αδιέξοδο οι συνομιλίες στο Σκοπιανό, γιατί ειδάλλως η σύνθετη «λύση» με το όνομα «Μακεδονία» δείχνει τετελεσμένη, κάτι που προλειαίνει μελλοντική απώλεια εδαφών για την χώρα μας.

    Και μετά θα ακολουθήσει το κυρίως πιάτο με την Τουρκία! Όλα αυτά την ώρα που μας «ταϊζουν» με σκάνδαλα και διαμάχες στο ποδόσφαιρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Τι γνωρίζει ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, όταν είχε πει το πολύ-πολύ να χάσουμε μερικά νησιά;

      Οτι γνωριζει και ο Γιωργακης ο προδοτης Παπανδρεου απτο 2005.οτι γνωριζει και η ψαρουδα Μπενακη σαλομ απτο 2005 οτι γνωριζει και ο Παπουλιας απτο 2005 οτι γνωριζει το παστοκ και η Νουδουλα απτο 2005 ισως και πιο νωρις.

    2. Τιποτα δεν ειναι αποκρυφο και υποχθονιο την στιγμη που παζαρευουν την Μακεδονια μας την Θρακη , το Αιγαιο και την Β.Ηπειρο μας .
      Τα ρεμαλια ΟΛΟΥ του κ(Υ)νοβουλευτικου φασιστικου τοξου πρεπει να ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ γιατι προδιδουν εδω και πολλες δεκαετιες τον Ελληνισμο .
      Οι δημοσιοι ραγιαδες και οι συν αυτων , δηλ. οι ψηφοφοροι τους , αξιζουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια καταδικη .
      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ελεηνοελληνων ραγιαδων και ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΩΝ .

    Comments are closed.