ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΛΙ Ο ο Μr. Express Service ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ

Κοινοποίηση:
raptopoulos_express_service

Συνελήφθη ξανά  ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οδικής βοήθειας »Εξπρές Σέρβις» Γιάννης Ραπτόπουλος. Αυτήν την φορά, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ύψους 2,86 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό αφορά σε οφειλές του τρέχοντος έτους και ο 70χρονος επιχειρηματίας οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο κ.Ραπτόπουλος, κατά τους τελευταίους μήνες συνελήφθη ουκ ολίγες φορές, για χρέη προς το δημόσιο, για μη απόδοση ΦΠΑ και -όπως τώρα- για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

Μάλιστα, σε μία από τις περιπτώσεις -το περασμένο καλοκαίρι- παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: