ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ
» Σήμα για αυξημένη επιφυλακή έχει δοθεί στις μονάδες της αττικής μετά η δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε τα περιστατικά από το 128 ΣΕΤΗ στο Καβούρι. Το ίδιο βράδυ, ο αξιωματικός υπηρεσίας ενημερώνει τους φαντάρους για το τρομοκρατικό χτύπημα. Στη συνέχεια με ένα περίεργο τρόπο το συνδέει με την ασφάλεια του στρατοπέδου και συνιστά προσοχή στις υπηρεσίες και απόλυτη εφαρμογή των οδηγιών.
Όπως αποδεικνύεται την επόμενη ημέρα δεν ήτανε μία παραξενιά του συγκεκριμένου αξιωματικού. Ο ίδιος ο διοικητής αντισμήναρχος Ακιν, δίνει εντολή και για ημερήσιες περιπολίες. Η ΟΜ.Α.Ε. που υπάρχει μόνο για έκτακτες περιπτώσεις, αναλαμβάνει δράση περιπολώντας και τα απογεύματα. Μαθαίνουμε ότι η επιφυλακή είναι γενική. Τι φοβάται άραγε το ΓΕΕΘΑ; Συνήθως οι κλοπές οπλισμού προηγούνται των χτυπημάτων. Η ασφάλεια του οπλισμού υποτίθεται πώς είναι πάντα το πρώτο μέλημα. Από την άλλη κανείς δε φαίνεται να δυσκολεύεται να φτάσει σε οπλισμό. Όλοι ξέρουν πως το βαρύ οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής και φήμες κάνουν λόγο για ύπαρξη στρατιωτικών όπλων που δεν κλάπηκαν αλλά δόθηκαν. Από την άλλη, όποιοι και αν είναι οι λεγόμενοι τρομοκράτες, εδώ και πολλά χρόνια βρίσκουν άκρες για οπλισμό και εκρηκτικά.
Πολύ φοβόμαστε ότι η ουσία της επιφυλακής βρίσκεται στον ψυχολογικό εθισμό των φαντάρων, στο ότι ο εχθρός βρίσκεται κοντά κάπου εκεί έξω. Όπως και στα σύνορα κάθε φορά που γίνονται τουρκικές ασκήσεις, όλοι είναι στην τσίτα για να διαμορφωθεί η αντίληψη ότι απέναντι βρίσκεται ο εχθρός, έτσι και στις μεγάλες πόλεις ο στρατός δείχνει υπερευαίσθητος στις κοινωνικές αναταραχές. Όταν αυτό επαναλαμβάνεται με κάθε ευκαιρία εμπεδώνεται η αντίληψη της επέμβασης ενάντια στον εσωτερικό εχθρό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΧΟΛΙΟ: Το συγκεκριμένο κείμενο-καταγγελία είναι εξαιρετικά περίεργο. Κάνει λόγο για όπλα και εκρηκτικά που έχουν δοθεί από το Στρατό στη «Χρυσή Αυγή», όμως δεν αναφέρονται περιπτώσεις και αποδεικτικά στοιχεία. Καλό θα είναι να αναφερθούν εαν υπάρχουν. Εκτός εαν το ΓΕΕΘΑ τα κρύβει.
ποιος στρατός ρε άνθρωπε? μας δουλεύεις? εδώ οι άνθρωποι του στρατού φυτοζωούν οι κακόμοιροι και είναι για λύπηση. καλά που υπάρχουν κιόλας να λες. άμα κάνει και επιφυλακή έχει τελειώσει γιατί είναι δυσβάχτατο το οικονομικό κόστος της επιφυλακής
μην τα ζοριζετε τα παιδακια με επιφυλακες, θα αυτοκτονισουν
Η ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡCIA…ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ……….ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ Θ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ???
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΙΞΙΜΟ……..
ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΥΠΟΠΤΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Κ.Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ ΕΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΛΕΒΑΖΕΙ
ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ………
ΕΛΑ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΩΡΑ…ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ?ΕΛΕΟΣ!!!!