ΠΥΡΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    korinthou_dionisios-770x439_c

    Φοβερός ο μητροπολίτης Κορίνθου με την αναφορά του στους λαθρομετανάστες. Είπε την αλήθεια όπως ακριβώς είναι μπροστά στην πολιτική ηγεσία που παρακολουθούσε.

    “Γίνεται επίκοιση από λαούς της βαθιάς Ανατολής με το έτσι θέλω και αν αντιδράσεις σε λένε και ρατσιστή. Που οδηγούμεθα;”

    Μπράβο στον Ιεράρχη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Καλά όλα αυτά αλλά επειδή ζω στο νομό αυτό να ενημερώσω αυτούς που δεν ζουν εδώ και να θυμίσω στους συντοπίτες μου ανακοινώσεις της μητρόπολης για βοήθεια στους «πρόσφυγες» με την επισήμανση ότι και ο Χριστός ήταν πρόσφυγας (άκου να δεις!). Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο δίσκος της εκκλησίας πήγαινε στους λαθραίους. Τέλος μέσω e-mail μου στείλανε πριν 1μιση χρόνο έκκληση για βοήθεια με την απαγόρευση ΟΧΙ ΧΟΙΡΙΝΟ στον κοινωνικό χώρο «σβούρα».

    2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ….

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΝΟΝΤΑΙ

      Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
      1) ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΛΟΠΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΛΑΔΟΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.

      2) ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΥΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΡΑΣΟ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

      3) ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

      4) ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΕΙ ΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ

      5) ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ
      6) ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΣΤΗΡΙΖΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…..ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ….

      ΑΛΛΑ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΑΙΖΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ…ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ”ΑΠΟΣΤΟΛΗ’ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ….
      Ο ΙΔΙΟΣ ΨΩΝΑΖΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΕΡΤΕ ΡΟΥΧ Α, ΦΕΡΤΕ ΛΕΦΤΑ , ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ, ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΧΑΖΕΣ ΠΗΓΑΝ ΠΡΑΜΑΤΑ…ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ 6ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΑΙΣΤΕ ΤΟΥΣ….
      ΤΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΝΑΓΕ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ……

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ…
      ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΣΑΝ ΦΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ……..

    3. Αυτος ειναι ΛΟΓΟΣ !
      Το απολυτα ειλικρινες παθος του γεματο αγαπη θυμιζει τον Χριστοδουλο
      Ελπιζω να ξυπνησει το ποιμνιο

    4. Οι Ελληνες πεινανε και πληρωνουν τα ματοκεφαλα τους σε φοροχαρατσια , και οι ξενοδουλοι πολιτικαντηδες ταϊζουν χρηματοδωτουν και περιθαλπτουν λαθροεισβολεις γιατι ετσι θελει η νεα ταξη πραγματων και φυσικα και οι ιδιοι

    5. Σωπα σωπα δεν εισαι κεφαλας εσυ ρατσιστη μου

    6. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ

    7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΦΑΖΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

      Ο jannis ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕ ΑΛΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΛΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΩΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ. ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΑ, ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΙΤ.

    8. Ο Αμβρόσιος είναι από τους πρώτους που τα έχει πεί αυτά. καλό είναι που ακολουθούν και άλλοι, αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι εννοούσε όταν είπε κυβέρνηση και εκκλησία πάμε χέρι -χέρι;

    9. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ; ;ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΒΡΩΜΙΑΡΕΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ,ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ ΝΑ ΞΕΣΥΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΠΡΟΣΚΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥΣ…..

    10. Μακάρι να υπήρχαν κι’αλλες παρόμοιες φωνές από την εκκλησία. Μόνο αυτή μπορεί να μας σώσει πλέον. Δυστυχώς όμως, η εξουσία της εκκλησίας είναι και αυτή πουλημένη, και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ανύπαρκτη στην κοινωνία. Μπράβο στον ιεράρχη. Τουλάχιστον να προβάλλονται οι εξαιρέσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

    11. Ο Σόρος καί ο Γκέρολντ Κνάους στέλνουν τού λάθρους στήν
      ελλάδα καί στήν ευρώπη.Σχέδιο Μάλτας. 500.000 λάθρους τό
      χρόνο θά στέλνουν στήν ευρώπη. Θέλουν νά ισλαμοποιήσουν
      όλο τόν κόσμο. Νέα Τάξη Πραγμάτων.Ο Τσίπρας καί η ποντικο-
      μαμή Μουζάλας εκτελούν διαταγές.Είναι μαριονέττες.
      Γιάννης

    12. Άξιος Ιεράρχης πολλά μπράβο…Επιτέλους εμφανίστηκε ένας σωστός Ιεράρχης να αφυπνήσει τον εν υπνώσει Ελληνικό Λαό…!!! ΑΞΙΟΣ…!!! Γιατί αν περιμένουμε από τον Ιερώνυμο (που είναι και πατριώτης μου), βράσε όρυζα…!!!

      1. ΤΙ BRAVO ΡΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΕΛΕΟΣ

    Comments are closed.